اطلاعیه وزارت ارشاد برای جاماندگان اینترنت هدیه خبرنگاران پلتفرم «فیلم‌نت» فیلم‌های توقیفی را پخش می‌کند! روایتی از زندگی دو خانواده هر روز صبح از شبکه دو رسول صدرعاملی: استاد فرشچیان، هنرمند بزرگ و تکرار نشدنی بازیگر «سوپرمن» به طرح اخراج مهاجرین توسط ترامپ پیوست! ایجاد کارخانه انیمیشن در خراسان؛ گامی مهم در حمایت از تولیدات پویانمایی + فیلم تیلور سوئیفت کارگردان سینما شد! کاظم چلیپا: استاد فرشچیان ارتباط خاصی با امام رضا(ع) داشتند + فیلم فیلم جدید تام کروز به دلیل اختلاف بر سر بودجه تعلیق شد مسابقه «یک دو صدا» در ایام اربعین از رادیو پخش می‌شود حمایت بازیگران «بازی تاج‌وتخت» از مردم فلسطین همچنان ادامه دارد + تصاویر پخش برنامه‌های ویژه از شبکه مستند برای استاد فرشچیان پخش مصاحبه تلویزیونی استاد فرشچیان امشب (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) از تلویزیون برنامه «سر سفره خدا» در هنگام پیاده روی اربعین روی آنتن شبکه کودک می‌رود نظر شهید سلیمانی درباره استاد فرشچیان چه بود؟ هشدارهای جدی برنامه «هفت» به بهرام افشاری رمان «دختر آیینه‌پوش»، کتابی برای آشنایی کودکان با نماز پیام تسلیت بنیاد بین المللی امام رضا (ع) به دنبال درگذشت استاد فرشچیان مژده لواسانی با ویژه برنامه «دچار» روی آنتن می‌رود + زمان پخش
سرخط خبرها

گذرنامه زیارتی غیر حضوری از طریق نرم افزار پلیس من صادر می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۷۳۱۸
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸
گذرنامه زیارتی غیر حضوری از طریق نرم افزار پلیس من صادر می‌شود
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا از صدور گذرنامه زیارتی غیر حضوری با اعتبار پنج ساله از طریق نرم افزار پلیس من خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سعید منتظر المهدی روز چهارشنبه در بازدید از پایانه مرزی مهران اظهار کرد: اطلاع رسانی و آموزش همگانی به زائران شامل قبل، حین و برخی دیگر هم در کشور عراق انجام می‌شود که این امر با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و سکو‌های انتشار و پیام رسان‌های اجتماعی در فضای مجازی در حال انجام است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اربعین امسال به دلیل گرمای هوا متفاوت‌تر است، اضافه کرد: امسال، چون گرما زیاد است به تبع آن بایستی مراقبت‌ها بیشتر شود، گرمازدگی و بیماری‌های مرتبط با گرما برای زائران وجود دارد.

سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه برخی از این اقدامات مرتبط با پلیس نیست، اظهار کرد: پلیس استان پیگیری‌های لازم را انجام داده و انشالله بتوانیم اربعین پرشور دیگری را رقم بزنیم، بطور قطع استقبال بیشتر از سالیان گذشته است، عاشقان امام حسین علیه السلام پرشورتر از همیشه امسال نیز حضور و مسئولان بایستی تلاش بیشتری انجام و زمینه سفر زائران را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه امسال در حوزه گذرنامه اتفاقات خوبی در جهت تسهیل در تردد زائران صورت گرفته، تصریح کرد: صدور گذرنامه زیارتی در کمترین زمان بدون حضور در مراکز پلیس از طریق نرم‌افزار پلیس من در فضای مجازی، ضمن اینکه مبلغ آن یک هشتم گذررنامه‌های قبلی بوده زائران با ۵۰۰ هزار ریال می‌توانند گذرنامه زیارتی با اعتبار ۵ ساله دریافت کنند و این اتفاق خوبی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در بخش پایانی سخنانش باتاکید بر اینکه هم اکنون مدت زمان معطلی زائران در گیت‌های پلیس گذرنامه مرز مهران به کمتر از ۴ ثانیه کاهش یافته است، گفت: با رایزنی‌های انجام شده با کشور عراق این داده‌ها نیز در اختیار کشور همسایه قرار می‌گیرد تا زائران در آن‌سوی مرز نیز معطلی نداشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->