نمایشگاه کتاب چقدر فروخت؟ آغاز سریال جدید رضا عطاران، عباس جمشیدی‌فر و بهزاد خلج نگهداری از ۹۹ کتاب نایاب ترجمه انگلیسی شاهنامه فردوسی در کتابخانه آستان قدس رضوی رئیس‌جمهور در پیامی برای روز بزرگداشت فردوسی: زبان فارسی آینه فرهنگ مشترک اقوام ایران‌زمین است رئیس انجمن آثار و مفاخر کشور: شاهنامه حکیم ابوالقاسم فردوسی شناسنامه‌ای از اصالت و هویت ما است یک کتاب جادویی برای فردوسی در نمایشگاه تهران | شاهنامه سه بعدی ویژه کودکان برای نخستین بار رونمایی شد + فیلم مراسم بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی برگزار شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)+فیلم علی‌محمد مؤدب: شعر، جان‌پناه تمدن ایرانی است | بازآفرینی فردوسی‌ها مانع اسیدپاشی فرهنگی می‌شود تشویق ۵ دقیقه‌ای برای «ماموریت غیرممکن» تام کروز نقدپذیری به سبک فراستی؛ «هیچی، مزخرف می‌گویند» فروش ۳۵۰ میلیاردی در سی و ششمین نمایشگاه کتاب تهران اعتراض کارکنان جشنواره فیلم کن به وضعیت حقوقی خود نام‌آوران شاهنامه بر روی پرده تبارشناسی آمدند ابراز همدردی و اظهارات رئیس صداوسیما در بازدید از محل انفجار بندر شهید رجایی بندرعباس معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی تأکید کرد: لزوم احیای سازمان کشور‌های فارسی‌زبان با محوریت مشهد معاون سیاسی استانداری خراسان رضوی: نباید بین هویت ملی و مذهبی تقابل ایجاد کرد | شاهنامه ظرفیتی مغفول در گردشگری فرهنگی رئیس انجمن نسخ خطی ایران از روشی جدید برای تعیین قدمت اسناد خبر داد نقالی، صدای امروزِ فردوسی | گفت‌وگو با پریسا سیمین‌مهر، نقال بین‌المللی شاهنامه فردوسی یاحقی: شاهنامه با نقش‌آفرینی در ساخت هویت فرهنگی ایرانیان، از دیگر آثار متمایز شده است + فیلم
سرخط خبرها

گذرنامه زیارتی غیر حضوری از طریق نرم افزار پلیس من صادر می‌شود

  • کد خبر: ۱۷۷۳۱۸
  • ۱۱ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۸
گذرنامه زیارتی غیر حضوری از طریق نرم افزار پلیس من صادر می‌شود
معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا از صدور گذرنامه زیارتی غیر حضوری با اعتبار پنج ساله از طریق نرم افزار پلیس من خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار سعید منتظر المهدی روز چهارشنبه در بازدید از پایانه مرزی مهران اظهار کرد: اطلاع رسانی و آموزش همگانی به زائران شامل قبل، حین و برخی دیگر هم در کشور عراق انجام می‌شود که این امر با استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و سکو‌های انتشار و پیام رسان‌های اجتماعی در فضای مجازی در حال انجام است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه اربعین امسال به دلیل گرمای هوا متفاوت‌تر است، اضافه کرد: امسال، چون گرما زیاد است به تبع آن بایستی مراقبت‌ها بیشتر شود، گرمازدگی و بیماری‌های مرتبط با گرما برای زائران وجود دارد.

سردار منتظرالمهدی با بیان اینکه برخی از این اقدامات مرتبط با پلیس نیست، اظهار کرد: پلیس استان پیگیری‌های لازم را انجام داده و انشالله بتوانیم اربعین پرشور دیگری را رقم بزنیم، بطور قطع استقبال بیشتر از سالیان گذشته است، عاشقان امام حسین علیه السلام پرشورتر از همیشه امسال نیز حضور و مسئولان بایستی تلاش بیشتری انجام و زمینه سفر زائران را فراهم کنند.

وی با بیان اینکه امسال در حوزه گذرنامه اتفاقات خوبی در جهت تسهیل در تردد زائران صورت گرفته، تصریح کرد: صدور گذرنامه زیارتی در کمترین زمان بدون حضور در مراکز پلیس از طریق نرم‌افزار پلیس من در فضای مجازی، ضمن اینکه مبلغ آن یک هشتم گذررنامه‌های قبلی بوده زائران با ۵۰۰ هزار ریال می‌توانند گذرنامه زیارتی با اعتبار ۵ ساله دریافت کنند و این اتفاق خوبی است.

معاون فرهنگی و اجتماعی فراجا در بخش پایانی سخنانش باتاکید بر اینکه هم اکنون مدت زمان معطلی زائران در گیت‌های پلیس گذرنامه مرز مهران به کمتر از ۴ ثانیه کاهش یافته است، گفت: با رایزنی‌های انجام شده با کشور عراق این داده‌ها نیز در اختیار کشور همسایه قرار می‌گیرد تا زائران در آن‌سوی مرز نیز معطلی نداشته باشند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->