زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

اطفاء به موقع حریق درختان در بزرگراه کلانتری مشهد| علت آتش سوزی چه بود؟

  • کد خبر: ۱۷۷۴۹۸
  • ۱۲ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۸:۰۰
  • ۱
اطفاء به موقع حریق درختان در بزرگراه کلانتری مشهد| علت آتش سوزی چه بود؟
مدیر روابط عمومی آتش نشانی مشهد گفت: در بزرگراه کلانتری چندین درخت دچار آتش سوزی شدند که با عملیات به موقع نیرو‌های آتش نشانی، اطفاء کامل حریق صورت گرفت.

آتشیار علی علیزاده در گفتگو با شهرآرانیوز، در خصوص چگونگی حریق در بزرگراه کلانتری مشهد اظهار کرد:عصر امروز از طریق تماس تلفنی شهروندان با سامانه ۱۲۵ مبنی بر آتش گرفتن تعدادی درختچه در حاشیه بزرگراه شهید کلانتری، ستاد فرماندهی آتش نشانی، آتش نشانان دو ایستگاه  ۴۰ و ۴۷ را به محل اعلامی اعزام میکنند.

وی افزود:وقوع این آتش سوزی حدفاصل میدان جهاد به سمت میدان جمهوری اسلامی بوده است و ۲ دستگاه خودروی سنگین اطفائ حریق به محل اعزام می‌شوند که با حضور آتش نشانان مشخص می‌شود، در دو نقطه به فاصله ۵۰ متری از یکدیگر، تعدادی درخت دچار حریق شده بودند، که آتش نشانان با استفاده از چندین رشته شلنگ آبرسانی عملیات اطفائ حریق را انجام داده و فقط تعداد انگشت شماری درخت، دچار خسارت می‌شوند.

خوشبختانه با سرعت عمل آتش نشانان، پل هوایی که در نزدیکی محل حریق بوده از سرایت آتش به آن جلوگیری به عمل آمد.
در این حادثه آسیبی به کسی نرسیده است و بررسی اولیه نشان می‌دهد احتمالا سرنشینان خودرو‌های عبوری با بی احتیاطی ته سیگار را به میان درختان انداخته باشند که منجر به آتش سوزی شده است، البته علت دقیق این حادثه در حال بررسی است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امید
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۵/۲۵
0
0
آتش سوزی به جان درختان همیشه از بی اهمیت انگاشتن درختان این زیبا ترین و باارزش ترین عناصر در طبیعت به دست ما انسان های سهل انگار به ویژه افراد سیگاری آن هم به جان درختان کاج سوزنی برگ مانند کاج های مشهد یا کاج های بلند قامت تهران افتاده که با اندک آتشی شعله ور و آتش در میان این گونه درختان با سرعت باور نکردنی گسترش وبدبختانه سایر درختان از گونه های دیگر هم درگیر آتش سوزی و به پای آنها خواهند سوخت بنابراین نباید این گونه درختان را به صورت انبوه کاشت اگر هدف کاشت درختان همیشه سبز هست باید از گوناگونی درختان سرو مانند سدروس ارس سروناز لاوسون و درختچه های زیبا شامل ناندینا مورد برگ بو میخک هندی
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->