قیمت امروز پول افغانی (چهارشنبه شانزدهم مهرماه ۱۴۰۴) دیدار لاوروف و متقی در مسکو بهرامی: حضور نظامی خارجی در افغانستان به تقویت گروه‌های افراطی انجامید تاکید بر حمایت از افغانستان مستقل در بیانیه پایانی مشترک فرمت مسکو مقام سازمان ملل متحد از خدمات ایران برای مهاجران قدردانی کرد وزیر خارجه طالبان: افغان‌ها حضور خارجی‌ها را در خاک خود تحمل نمی‌کنند + فیلم طالبان اینستاگرام را در افغانستان فیلتر کرد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) لاوروف: استقرار زیرساخت‌های نظامی کشور‌های ثالث در افغانستان غیرقابل قبول است هفتمین نشست فرمت مسکو با دستورکار ویژه امنیت افغانستان آغاز شد تعیین تابعیت فرزندان اتباع خارجی متولد ایران برعهده وزارت امور خارجه است معاون وزیر کشور: جامعه بین‌الملل درقبال پناهندگان افغانستانی، مسئولیت خود را انجام نداده است دیدار نمایندگان ایران و پاکستان در آستانه نشست «فرمت مسکو» | تأکید بر مقابله با تروریسم و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای آمار خروج اتباع غیرمجاز افغانستانی از طریق مرز دوغارون به یک میلیون نفر رسید (۱۴ مهر ۱۴۰۴) بررسی آخرین وضعیت مناسبات ایران و افغانستان در دیدار عراقچی با بیکدلی قیمت امروز پول افغانی (دوشنبه چهاردهم مهرماه ۱۴۰۴) افغانستان، محور دیدار نمایندگان ۴ کشور مهم منطقه در مسکو شکاریم یکسر همه پیش مرگ | یادی از استاد محمدیونس طغیان ساکایی سرپرست سفارت ایران در کابل: تحریم‌ها تأثیری بر همکاری‌های اقتصادی ایران با افغانستان ندارد با اتصال دوباره اینترنت در افغانستان، مشکل کامیون‌های ایرانی برای ورود به اسلام‌قلعه حل شد (۱۲ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز پول افغانی (شنبه دوازدهم مهرماه ۱۴۰۴) گرامی‌داشت از علامه سعادتملوک تابش در مشهد
سرخط خبرها

دوغارون آماده استقبال از زائران افغانستانی اربعین

  • کد خبر: ۱۷۹۴۷۰
  • ۲۵ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۳
دوغارون آماده استقبال از زائران افغانستانی اربعین
فرماندار تایباد گفت: گذرگاه مرزی دوغارون امسال برای استقبال از زائران افغانستانی کشور عراق برای زیارت اربعین آماده شده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مهدی دونده با بیان اینکه مرز دوغارون مهمترین دروازه ورود و خروج اتباع افغانستانی به ایران به شمار می‌رود، گفت: رفع مشکلات زیر ساختی در این مرز برای استقبال از زائران افغانستانی عازم کربلای معلی در حال انجام است.

وی افزود: در روز‌های پایانی عزاداری‌های ماه صفر و اربعین حسینی، میلیون‌ها زائر از سراسر دنیا برای زیارت حرم اهل‌بیت (ع) و شرکت در همایش پیاده روی اربعین به عراق سفر می‌کنند که در چند سال گذشته، اتباع کشور افغانستان هم در این مراسم سهم زیادی داشته‌اند.

وی ادامه داد: اقشار مختلف مردم افغانستان که برای شرکت در این مراسم معنوی به عراق سفر می‌کنند، در بدو ورود مورد پذیرایی مردم تایباد قرار می‌گیرند و به بهترین شکل ممکن به علت اینکه زوار حرم امام حسین (ع) هستند، مورد احترام قرار می‌گیرند.

دونده افزود: گذرگاه مرزی دوغارون هم امسال برای استقبال از زائران افغانستانی کشور عراق آماده شده است و با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته، به دنبال فراهم ساختن بستر مناسب برای این ایام هستیم.

فرماندار تایباد پیش از این به باشگاه خبرنگاران گفته بود که از چند ماه گذشته نیز رفع مشکلات حوزه زیرساختی این گذرگاه با سرعت بالایی در حال انجام است تا با شروع برنامه بزرگ پیاده روی اربعین، زائرین افغانستانی بتوانند با سرعت بیشتر و مشکلات کمتر وارد کشور شوند.

این درحالی است که سال گذشته افزون بر ۶ هزار و ۵۰۰ زائر افغانستانی برای شرکت در مراسم عزاداری‌های پایانی ماه صفر و شرکت در راهپیمایی بزرگ اربعین از طریق مرز دوغارون وارد ایران شدند.

در سال‌های اخیر شیعیان افغانستانی سهم مهمی در برگزاری و شرکت در مراسم اربعین داشته‌اند و با همکاری جمهوری اسلامی ایران امکان برپایی موکب در ایران و عراق برای عرض ارادت آن‌ها به شهدای دشت کربلا و پذیرایی از زائران اربعین فراهم شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->