فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز بکار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیات رئیسه مجلس دوازدهم ۶ خرداد برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمیداریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ
سرخط خبرها

بیش از ۲ میلیون نفر در مشهد می‌توانند رای دهند

  • کد خبر: ۱۸۰۴۵
  • ۲۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۲۵
بیش از ۲ میلیون نفر در مشهد می‌توانند رای دهند
از جمعیت سه میلیون و ۳۷۹ هزار و ۵۱۷ نفری شهر مشهد و بخش مرکزی این شهرستان ۲ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۶۶۲ نفر واجد شرایط رای دهی و در سن قانونی برای رای دادن هستند.

به گزارش شهرآرانیوز، فرماندار مشهد روز دوشنبه در نشست خبری افزود: تولد رای دهندگان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی باید قبل از دوم اسفند ماه ۱۳۸۰ باشد و در شهرستان مشهد شامل شهر و بخش مرکزی این شهرستان ۱۲۳ هزار نفر به عنوان رای اولی در این انتخابات می‌توانند رای دهند.

 

محمد رضا هاشمی به افزایش ۳۸ درصدی شعب اخذ رای در مشهد اشاره و خاطرنشان کرد: در حالی که تعداد شعب اخذ رای در دوره گذشته انتخابات مجلس هزار و ۱۰۹ شعبه بود این تعداد با افزایش ۴۱۱ شعبه به هزار و ۵۲۰ شعبه رسیده است.

 

وی گفت: مشهد به ۱۹ منطقه انتخاباتی تقسیم شده و به ازای هر ۱۰ شعبه یک مسوول تعیین شده است و امنیت منطقه انتخاباتی نیز توسط یک مسوول انتظامی که از سوی فرماندهی انتظامی شهرستان منصوب شده تامین می‌شود.

 

هاشمی افزود: از هزار و ۵۲۰ شعبه اخذ رای در مشهد ۶۴ درصد در مدارس، ۲۰ درصد در مساجد و بقیه در سایر اماکن مانند دانشگاه‌ها، حسینیه ها و محیط‌های ورزشی در نظر گرفته شده است. 

 

تامین امنیت شعب با حضور ۴۴۸۰ مامور انتظامی

 

وی در ادامه افزود: چهار هزار و ۴۸۰ مامور انتظامی امنیت صندوق‌ها در مشهد را برعهده دارند و ممکن است به درخواست نیروی انتظامی برای تامین کمبود نیرو از نیروهای بسیج در تامین امنیت شعب استفاده شود.

 

هاشمی شمار نامزدهای تایید صلاحیت شده این حوزه انتخابیه تا ۲۲ بهمن را ۳۳۳ نفر اعلام کرد و گفت: از آن تاریخ تاکنون ۲۸ نفر از این تعداد انصراف داده و هم اکنون ۳۰۵ نفر در رقابت انتخاباتی حضور دارند. 

 

فرماندار مشهد میزان ثبت نام داوطلبان نامزدی نمایندگی مجلس در حوزه انتخابیه مشهد و کلات را ۲ برابر میانگین کشوری اعلام کرد.

 

وی از آمادگی کامل عوامل اجرایی فرمانداری مشهد خبر داد و افزود: هم اکنون تعرفه‌ها در مخزن زیرنظر هیات نظارت و اجرایی شهرستان بر اساس مناطق انتخاباتی تقسیم و بسته بندی شده است.

 

هاشمی ادامه داد: برای نخستین بار نقشه شعب اخذ رای به عنوان یک لایه اضافی در نرم افزار تلفن همراه "نقشه همراه مشهد" زیر نظر شهرداری مشهد بارگذاری شده و شهروندان می‌توانند در روز رای گیری با استفاده از این برنامه نزدیک ترین شعبه رای گیری را انتخاب کنند.

 

 

وی به استفاده از دستگاه احراز هویت در شعب رای گیری اشاره کرد و گفت: این دستگاه در تمام شعبه‌های اخذ رای شهری و روستایی مشهد مستقر خواهد شد که با استفاده از شبکه تلفن همراه بصورت برخط با بانک داده وزارت کشور متصل می‌شود و فقط در ۱۱ شعبه اخذ رای در مناطق روستایی بخش مرکزی این ارتباط غیربرخط است، لذا دستگاه با استفاده از داده‌های ذخیره شده در حافظه خود هویت رای‌دهندگان را احراز خواهد کرد.

 

فرماندار مشهد افزود: در خراسان رضوی ۷۰ درصد نامزدها نماینده مالی خود را معرفی کرده اند اما در مشهد این رقم ۸۰ درصد است که نشان دهنده عملکرد شایسته نامزدهای انتخابات در این شهرستان در راستای اجرای قانون شفافیت فعالیت‌های انتخاباتی می‌باشد.

 

حوزه انتخابیه مشهد و کلات با پنج نماینده در مجلس شورای اسلامی، بزرگترین حوزه انتخاباتی از نظر شمار جمعیت و تعداد نمایندگان در میان ۱۲ حوزه انتخاباتی خراسان رضوی محسوب می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->