دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است تبر در دست گل فروش انتشار ۲ عنوان دیگر از دانشنامه محیط زیست با هدف آموزش حفاظت از طبیعت به نوجوانان آغاز ثبت‌نام امریه سربازی در دانشگاه‌ها از امروز (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی هوای مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۸ خرداد ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما در استان طی امروز نامه سرگشاده جمعی از بازنشستگان تأمین اجتماعی درباره بانک رفاه به مدیرعامل سازمان (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) مشهد طی ۲ سال آینده در تامین درختان شهری خودکفا خواهد شد وام ازدواج فرزندان بازنشستگان کشوری ۶۰ میلیون تومان شد | زمان ثبت نام اعلام شد انسداد جاده چالوس از امشب تا فردا (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فعالیت ۵۴ مرکز آموزش مهارتی جوار کارگاهی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۸۰۷۰۷
  • ۰۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۷
فعالیت ۵۴ مرکز آموزش مهارتی جوار کارگاهی در خراسان رضوی
مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای خراسان رضوی گفت: ۵۴ مرکز آموزش مهارتی جوار کارگاهی در استان تاسیس شده است و افراد در این کارگاه‌ها آموزش می‌بینند.
نگار نوایی
خبرنگار نگار نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، امیر دائی صراف امشب یک شهریورماه در حاشیه یازدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت مبلمان، لوستر، روشنایی، دکوراسیون و معماری داخلی که در نمایشگاه بین المللی برگزار شد، درباره آموزش‌های فنی و حرفه‌ای برای تربیت نیروی ماهر در صنعت مبلمان اظهار کرد: خراسان رضوی می‌تواند قطب تولید و فروش مبلمان باشد. نکته مهم این است که در آموزش مهارت در زمینه مبلمان آمادگی داریم به صورت کامل ۲ تا ۳ کارگاه برای آموزش در این حوزه در مهیا کنیم که البته چند کارگاه در حال فعالیت در این زمینه هستند.

وی افزود: این آمادگی را داریم تا در محیط کار واقعی صنعت مبلمان نیرو‌ها را آموزش دهیم یعنی در این زمینه آمادگی داریم تا برای افراد علاقه‌مند به این صنعت مرکز آموزشی در جوار کارگاه ایجاد کرده و نیرو‌ها را آموزش دهیم تا به این افراد گواهی نامه اعطا شود و اگر تولید کننده علاقه‌مند بود نیروی ماهر را جذب کند. اگر بتوانیم با اتحادیه مبلمان مشهد در این زمینه توافق کنیم اتفاق مبارکی در مشهد رخ خواهد داد.

صراف افزود: با اجرای این طرح افراد مشغول در صنعت مبلمان دارای مهارت فنی شده و می‌توانند در مرحله بعدی از آموزش‌های به روز دنیا بهره‌مند شوند تا نوآوری و خلاقیت در حرفه شان ایجاد شود.

مدیرکل آموزش فنی‌وحرفه‌ای خراسان رضوی با اشاره به وجود ۸ مرکز آموزش فنی‌وحرفه‌ای در استان تصریح کرد: هم اکنون ۵۴ مرکز آموزش مهارتی جوار کارگاهی در استان تاسیس شده است و افراد در این کارگاه‌ها آموزش می‌بینند. اگر استان قطب مبلمان ایران شود آمادگی داریم مراکز فنی و حرفه‌ای را به سمت آموزش در این حوزه سوق دهیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->