مرگ ۲ جوان گنابادی به علت غرق شدگی در استخر کشاورزی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ۵ کشته و ده‌ها زخمی در حمله‌ای مرگبار به مدرسه‌ای در اتریش + فیلم بارش باران در انجام پرواز‌های فرودگاه بین‌المللی شهید هاشمی‌نژاد مشهد خللی ایجاد نکرد چگونه نسخه الکترونیکی داروی خود را مشاهده کنیم؟ آیا افسردگی بدون مصرف دارو درمان می‌شود؟ سازمان نظام پزشکی اسامی افراد فاقد صلاحیت در امور پزشکی را اعلام کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) صفحه‌نمایش چگونه بحران‌های عاطفی کودکان را عمیق‌تر می‌کند؟ فرزندآوری در ازدواج دوم | ضرورت ها، نکات کلیدی و ملاحظات مهم آغاز رقابت‌‌های ورزشی دانش‌آموزان خراسان رضوی برای حضور در مسابقات کشوری مدل مدیریتی به سبک توله خرسی ایران خواستار همکاری جهانی برای نجات جنگل‌های زاگرس است ایران، رتبه ۲۷ جهان در پسماند پلاستیک سبک زندگی سالم را چگونه تقویت کنیم؟ کاهش موارد ابتلا به سرخک در مشهد نسبت‌به سال گذشته مهلت ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی اعلام شد ثبت تصاویر دو قلاده خرس قهوه‌ای در جنگل‌های لنگرود + فیلم بازداشت عامل آتش‌سوزی بیمارستان قلب شهید رجایی تهران راهنمای تصحیح اوراق امتحانی یک ساعت بعد از آزمون‌ها منتشر می‌شود آخرین مهلت انتخاب رشته دانشجومعلمان، امروز (سه‌شنبه، ۲۰ خرداد ۱۴۰۴) لایحه نحوه استفاده از سلاح برای محیط‌بانان منتظر تصویب نهایی در صحن مجلس است سخنگوی قوه قضائیه: فرزند و عروس کاظم صدیقی ۱۰ روز پیش بازداشت شدند | اعلام رسمی نظر پزشکی قانونی در پرونده قتل الهه حسین نژاد راه‌اندازی هزار و ۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن در کشور | همه مدارس باید شرایط اقامه نماز در مدرسه را مهیا کنند آموزش و پرورش و تابستانِ راهبردیِ پیش‌رو آموزش ضمن خدمت معلمان و مدیران در تابستان تکمیل می‌شود مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی تا هفته دیگر واریز می‌شود دستگیری سارقان سریالی دوچرخه و  لوازم خودرو در  عملیات‌های پلیس مشهد مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی: ۷۰ مدرسه جدید تا پایان سال ۱۴۰۴ به بهره‌برداری می‌رسد آیا می‌خواهید عمر طولانی‌تری داشته باشید؟ ویتامین D پیری بیولوژیکی را کُند می‌کند
سرخط خبرها

نگاهی به حوادثی که در پی باران اخیر در مشهد رخ داد (۶ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۱۳۰۶
  • ۰۶ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۲۶
نگاهی به حوادثی که در پی باران اخیر در مشهد رخ داد (۶ شهریور ۱۴۰۲)
مروری بر بارندگی‌های اخیر مشهد که هم شهر را شست و هم ده‌ها حادثه آفرید.

به گزارش شهرآرانیوز عصر روز شنبه با هجوم ریزگرد‌ها از شرق و شمال‌شرق به مشهد، آسمان شهر تیره شد و رنگ خاک گرفت. شاخص کیفیت هوا به عدد ۱۸۸ رسید و برای تمام گروه‌های حساس ناسالم شد. اما دوباره این باران بود که مانند نیمه‌مردادماه به کمک شهر آمد و هوا را شست و پاک کرد. با این تفاوت که طوفان و رگبار قبلی، خسارت‌های بسیاری در شهر به بار آورد و موجب ترس و دلهره مشهدی‌ها شد، اما رگبار دیروز با اینکه نزدیک به بیست‌حادثه در شهر به بار آورد، دوباره نفس شهر را چاق کرد.

آب‌گرفتگی و سقوط درخت

طبق گفته مدیر کل هماهنگی نظارت بر خدمات شهری شهرداری مشهد، حوادث ناشی از رگبار و باران دیروز، جزئی بوده است.

فرهاد ذبیحی به خبرنگار ما گفت: طوفان و رگبار چهاردهم مردادماه، موجب سقوط ۳۴۲ اصله درخت روی شبکه‌های برق، دیوار منازل، معابر و خودرو‌ها شده بود، اما در رگبار دیروز، فقط یک درخت روی سیم‌های کابل سقوط کرد که خیلی زود توسط نیرو‌های آتش‌نشانی و خدمات شهری به وضعیت آن رسیدگی و مشکل برطرف شد.

ذبیحی با اشاره به چهار مورد احتمال سقوط اشیا در شهر، بیان کرد: دیروز چهارده‌مورد آب‌گرفتگی در منازل گزارش شد. یک مورد هم آب‌گرفتگی در خیابان بود که به‌سرعت برطرف شد.

وی افزود: میانگین بارش ثبت‌شده در ۲۴ ساعت گذشته ۲.۴ میلی‌متر از هفت ایستگاه باران‌سنجی سطح شهر گزارش شد که بالاترین میزان بارش متعلق به ایستگاه سرافرازان با عدد ۴.۱ میلی‌متر بود.

حادثه کوهستان

مهم‌ترین خبر دیروز باتوجه‌به تغییر زیاد شرایط جوّی، مفقودشدن چند موتورسوار در کوه‌های هزارمسجد بود. خبری که رئیس جمعیت هلال‌احمر خراسان‌رضوی درباره جزئیاتش به شهرآرا گفت: چهار جوان با یک موتورکراس و دو موتور تریل راهی منطقه کوهستانی هزارمسجد می‌شوند، منطقه‌ای که ویژه تمرین‌های موتورسواران کوهستان است.

محسن ذاکریان افزود: قرار بازگشت این افراد طبق گفته خودشان، جمعه شب بوده است، اما وقتی خبری از آن‌ها نمی‌شود و گوشی‌های آن‌ها نیز از دسترس خارج شده بود، خانواده‌هایشان روز شنبه با تماس به پلیس و هلال‌احمر، اعلام مفقودی کردند که از دیروز، گروه واکنش سریع جمعیت هلال‌احمر و دو گروه از هیئت موتورسواری استان با موتور‌های آفرود و مسابقه برای یافتن این افراد، راهی منطقه مدنظر شدند.

ذاکریان با بیان اینکه هنوز هیچ پیش‌فرضی درباره وضعیت افراد مفقودی وجود ندارد، بیان کرد: آخرین مختصات جی‌پی‌اس این افراد پیش از اینکه از دسترس خارج شوند، درحال ردیابی است تا نیرو‌های اعزامی به جست‌وجوی آن‌ها در مناطق احتمالی بپردازند که نیرو‌های اعزامی به‌سمت اولنگ شاهی رفته‌اند. اما باتوجه‌به وضعیت آب‌وهوای آن منطقه، جست‌وجو و عملیات نجات به‌سختی انجام می‌شود و وسعت دید کم است. (تا زمان تنظیم این گزارش، جست‌وجو‌ها برای پیداکردن موتورسواران مفقودی ادامه دارد.)

دوچرخه‌ای که آب برد

حادثه دیگر روز گذشته مربوط به نجات مرد میان‌سالی از میان آب‌های خروشان در کال انتهای منطقه گلشهر بود. مرد چهل‌وهفت‌ساله با دوچرخه در حال رکاب‌زدن در مسیر این کالِ خالی از آب بود که ناگهان باران شدت می‌گیرد و تا به خودش می‌جنبد، با حجم زیادی از آب روبه‌رو می‌شود که به‌سمتش حرکت می‌کند. بارندگی، این مسیر رودخانه را دوباره زنده کرده بود و با شدت، مرد دوچرخه‌سوار را در خود می‌گیرد. آن‌طور که مهدی رضایی، معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد، بیان کرد، تنها اقدامی که این فرد می‌تواند انجام دهد، گرفتن پایه‌های پل است. درحالی‌که دوچرخه‌اش را آب با خود می‌برد.

مهدی رضایی افزود: بااطلاع شهروندان از این حادثه، نیرو‌های ایستگاه‌های ۶ و ۸ برای نجات این فرد، راهی انتهای بولوار شهید آوینی در روستای پاو شدند. آتش‌نشانان ابتدا با طناب این فرد را به پایه‌های پل مهار کردند و سپس با کمک جرثقیل او را بالا کشیدند که از حادثه جان سالم به در برد.

تصادف زیر پل بزرگراه امام علی (ع)

معاون عملیات آتش‌نشانی مشهد همچنین به حادثه تصادف صبح دیروز بین یک مینی‌بوس و پیکان‌وانت اشاره کرد که چندین مجروح به جای گذاشت.

به گفته رضایی، صبح دیروز، در اثر لغزندگی مسیر در محدوده زیرگذر پل امام علی (ع) به‌سمت پل قائم (عج)، یک دستگاه مینی‌بوس از عقب به پیکان‌وانت برخورد می‌کند. در نتیجه این حادثه هفت نفر از سرنشینان مینی‌بوس مصدوم شدند و با کمک نیرو‌های ایستگاه ۷ آتش‌نشانی به‌سلامت از خودرو خارج و به بیمارستان اعزام شدند. فقط راننده مینی‌بوس درون خودرو گیر کرده بود که با اقدام بموقع آتش‌نشانان و برای جلوگیری از قطع نخاع این فرد، بخشی از خودرو بریده و راننده به‌سلامت خارج شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->