کاهش ۱۵ درصدی آمار فوتی‌ها در تصادفات نوروزی خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۳) سه تصادف پیاپی در خراسان رضوی با ۱۶ مصدوم | ۲ مصدوم با بالگرد به بیمارستان منتقل شدند (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) توضیحات رئیس پلیس راهور فراجا درباره حادثه اتوبوس کرمان-مشهد آمار تلفات زلزله میانمار از ۲ هزار نفر عبور کرد بازگشایی دوطرفه جاده کرج - چالوس (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی رگبار باران در برخی نقاط خراسان رضوی (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جست‌و‌جو‌های آنلاین ایرانی‌ها در سال ۱۴۰۳؛ پژواکی از بحران‌ها و آرزو‌های یک ملت مرحله دوم ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ از ۱۶ فروردین آغاز می‌شود+ جزئیات اشغال ۹۰ درصدی هتل‌های اطراف حرم مطهر رضوی در ایام نوروز | حدود ۱۰ درصد افزایش سفر‌ها به مشهد را خواهیم داشت ورود بیش از ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار زائر و مسافر به خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۱۱ فروردین ۱۴۰۴) | ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته پیش‌بینی بارش باران در برخی نقاط کشور (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) مراقب باشید؛ «آنفلوانزای معده» در کمین سلامتی درمان سرطان خون در کودکان و شانس بهبودی تا ۹۰ درصد کبد چرب؛ مهمانی خاموش که بی‌صدا پیشروی می‌کند! چگونه کودکان را به خوردن میوه علاقه‌مند کنیم؟ تعیین تکلیف نحوه فروش اینترنتی دارو در ۱۴۰۴ رانندگان مصرف غذا‌های پُرچرب و سنگین در سفر را محدود کنند پلمب ۱۳ داروخانه در بازدید‌های طرح سلامت نوروزی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) نوجوان مرگ مغزی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) جرائم عدم صدور صورت‌حساب الکترونیکی پزشکانی که از کارت‌خوان بانکی استفاده کردند، بخشیده شد انفجار ساختمان مسکونی در شمال تهران ۷ نفر را مصدوم کرد (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اسامی مصدومان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان اعلام شد | حال ۵ نفر وخیم است (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) دستگاه قضا به حادثه اتوبوس کرمان ورود کرد | ۱۴ کشته، ۲۹ مصدوم و ۵ نفر بدحال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان به ۱۳ نفر (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) جان‌باختگان حادثه اتوبوس جیرفت - مشهد به ۱۰ نفر افزایش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) واژگونی اتوبوس با ۷ کشته و ۳۰ مصدوم در کرمان (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه سازمان هواپیمایی کشوری در خصوص بازگشت مسافران نوروزی بازدید بیش از ۱۲۷ هزار گردشگر از موزه‌ها و اماکن تاریخی خراسان رضوی در ایام نوروز ۱۴۰۴ اسامی دو‌شهید حادثه انفجار در کلانتری مشهد + عکس(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

روش تهیه رول املت اسفناج

  • کد خبر: ۱۸۱۶۲۵
  • ۱۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۰۵:۰۲
روش تهیه رول املت اسفناج
رول املت اسفناج از غذا‌های ساده و خوشمزه بین المللی است که می‌توانیم از آن به عنوان پیش غذا نیز استفاده کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، رول املت اسفناج یک غذای سرشار از آهن با اسفناج که میتواند به عنوان یک آیتم بین المللی در پذیرایی‌های شما بدرخشد. برای تهیه‌ی این رول املت با ما همراه باشید.

مواد لازم رول املت اسفناج برای ۴ نفر:

تخم مرغ ۵ عدد
اسفناج ۲۰۰ گرم
پنیر رنده شده ۳۰ گرم
نمک به میزان لازم
پنیر فیلادلفیا یا خامه‌ای ۲۰۰ گرم
ژامبون ۱۰۰ گرم

طرز تهیه:

در ابتدا اسفناج را به خوبی بشویید و برای پخت به یک قابلمه منتقل کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم کاملا بپزند. اسفناج هنگام پخت آب می‌اندازد و لازم است صبر کنید تا همه آب آن کاملا کشیده شود.
بعد از اینکه اسفناج‌ها کاملا پخته شد آن‌ها را از قابلمه به ظرف دیگری منتقل کنید و به وسیله‌ی چاقو یا هر ابزار دیگری خردشان کنید. باید حتما اسفناج را به قطعات ریز خرد کنید. یا میتوانید اسفناج را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود. بعد از آن تخم مرغ‌ها را بشکنید و به اسفناج اضافه کنید. تخم مرغ و اسفناج را به خوبی با هم مخلوط کنید.
از پنیر پیتزا و مقداری نمک استفاده کنید تا مایع املت مزه بگیرد. همه مواد را به خوبی مخلوط کنید تا جایی که مایع املت کاملا یکدست شود.
برای پخت رول املت باید مایع املت را داخل ظرفی متسطیل شکل بریزید و سپس آن را به فر منتقل کنید. دمای فر بهتر است بین ۱۷۰ تا ۱۸۰ درجه باشد و اندازه ظرف شما به گونه‌ای باشد که مایع کاملا آن را بپوشاند و ضخامت املت زیاد نشود. اگر قالب شما نچسب نیست از مقداری روغن استفاده کنید و کف آن را چرب کنید.
پس از گذاشتن ظرف املت در فر نیاز به ۱۵ تا ۲۰ دقیقه زمان هست تا پخت کامل انجام شود.
بعد از اینکه مطمئن شدید املت پخته است آن را از فر خارج کرده و اجازه بدهید در محیط آشپزخانه خنک شود.


پس از خنک شدن، سطح املت را با ورقه‌های ژامبون و پنیر فیلادلفیا و یا پنیر گودا بپوشانید. دقت کنید که مواد میانی را به صورت یکنواخت روی سطح رول املت پخش کنید.
بعد از این کار املت را میپیچم تا به صورت رولت دربیاید. در ادامه رولت آماده شده را در کاغذ روغنی یا نایلون بپیچید و برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در یخچال قرار بدهید تا بافت منسجمی بگیرد و آماده‌ی برش زدن بشود.
بعد از خارج کردن رول املت از یخچال آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید و درون ظرف سرو بچینید.

منبع: پارسینه

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->