ماجرای تیراندازی در اطراف دانشگاه سوهانک تهران چیست؟ کارگروه اضطرار کاهش آلودگی هوا هشدار خودمراقبتی برای شهروندان مشهد را تمدید کرد (۷ آبان ۱۴۰۴) | ادامه ممنوعیت هرگونه فعالیت ورزشی در فضای روباز پیش‌بینی هواشناسی تا فروردین ۱۴۰۵ | زمستانی کم‌برف، بهاری نرمال در راه است طرح سرشماری گونه‌های نادر حیات وحش آغاز شد عوارض مصرف گُل در نوجوانان: از بی‌انگیزگی تا آسیب‌های مغزی | زنگ خطری که  جدی گرفته نمی شود گلایه مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد| درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد!
سرخط خبرها

دبیر قرارگاه کشوری طرح «نفس»: روزانه از ۳۰سقط‌جنین در کشور جلوگیری می‌شود

  • کد خبر: ۱۸۱۷۴۹
  • ۰۸ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۱
دبیر قرارگاه کشوری طرح «نفس»: روزانه از ۳۰سقط‌جنین در کشور جلوگیری می‌شود
دبیر قرارگاه کشوری طرح نفس گفت: در حال حاضر روزانه از ۳۰ سقط جنین در کشور جلوگیری می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز خلاصه خبر از زبان دبیر قرارگاه کشوری طرح نفس (نجات فرزندان سقط) این است که «شبکه نفس روزانه از وقوع سی سقط جنین در کشور جلوگیری می‌کند.»

محسن ذاکریان در گفتگو با خبرنگار شهرآرا صحبت‌هایش را این‌طور ادامه داد: برآوردمان این است که به‌دلیل فعالیت‌های روشنگرانه، معادل همین تعداد نیز به‌طور غیرمستقیم از سقط جنین جلوگیری شده است. اقدام مثبت مراکز نفس در حالی است که برآورد‌ها از آمار‌های غیررسمی از تخمین دست‌کم روزی هزار سقط جنین در کشور حکایت دارد.

ذاکریان با بیان اینکه مرکز نفس فعالیت خود را از مشهد آغاز کرد، گفت: مرکز نفس از سال‌۱۴۰۰ فعالیت خود را شروع کرده و پس از آن با سرعت خیلی خوبی کشوری شده است؛ به‌طوری‌که اکنون مرکز نفس در ۱۴۶ شهرستان در ۳۱ استان فعالیت رسمی دارد.

او با بیان اینکه حوزه کاری نفس جلوگیری از سقط‌های جنایی است، اضافه کرد: این روند در‌واقع به معنای حفظ حیات فرزند بی‌گناه و سالمی است که مادرش بارداری بدون مخاطره‌ای را پشت سر می‌گذارد. حفظ این فرزند حتی اگر مشکل جمعیتی نداشته باشیم نیز ضروری است و از هر زاویه‌ای مانند اخلاقی، شرعی، انسانی و‌... به این ماجرا نگاه کنیم، باید همه کمک کنند تا جلوی این سقط‌ها گرفته شود.

ذاکریان عمده مشکل در زمینه سقط جنین را ناآگاهی مردم دانست و افزود: زمانی که آگاهی نداریم، به خودمان اجازه می‌دهیم به‌دلیل مشکلات مالی، بارداری در عقد و‌... جان یک انسان دیگر را که در این مشکل هیچ نقشی ندارد، بگیریم.

به گفته او، تبیین این موضوعات، محور کاری مرکز نفس است که البته به آن اکتفا نکرده و به سراغ شناسایی مادران نیز رفته است.

ذاکریان ادامه داد: جدا از اعداد کمی، به دنبال این هستیم که جلوگیری از سقط جنین به نوعی جریان‌ساز شود؛ مردم و رسانه‌ها نیز در این زمینه به ما کمک کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->