آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پرونده اراضی پارک چهل بازه و کوهستان پارک شادی روی میز معاونت اقتصادی

  • کد خبر: ۱۸۲۰۲۳
  • ۰۹ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۶
پرونده اراضی پارک چهل بازه و کوهستان پارک شادی روی میز معاونت اقتصادی
شهردار مشهد خواستار پیگیری و تعیین تکلیف وضعیت کوهستان پارک شادی و اراضی کال چهل بازه از سوی معاونت اقتصادی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف در نشست مشترک با اعضای هیئت مدیره بنیاد کوثر و نمایندگان بنیاد شهید کشور اظهار کرد: برای موضوعات ملکی و مشکلاتی که در خصوص بستر کال چهل بازه و کوهستان پارک وجود دارد، بنیاد شهید اسناد و مدارک لازم را به شهرداری تحویل دهند تا بتوانیم موضوع را به سرعت بررسی کنیم و به جمع بندی کلی برسیم.

وی اضافه کرد: در این راستا حوزه معاونت اقتصادی موضوع را در دستور کار قرار داده و با هماهنگی سایر ذینفعان موضوع به صورت جدی پیگیری کند.

شهردار مشهد گفت: همچنین در خصوص کوهستان پارک شادی مقرر شد مدارک و مستندات لازم به شهرداری داده شود تا پس از بررسی موضوع در جلسه نهایی که به زودی برگزار می‌شود جمع بندی و تصمیم گیری نهایی صورت گیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->