سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم تلاش مدیریت شهری، تحقق نشاط مؤمنانه برای زائران و مجاوران است ضیافت نور و رنگ و تصویر در جشن بزرگ «نورنما»| آیین افتتاحیه بزرگ‌ترین نمایش ویدئومپینگ کشور در مشهد برگزار شد+ویدئو
سرخط خبرها

تقدیر شهردار نجف از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف

  • کد خبر: ۱۸۲۰۹۷
  • ۱۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۲:۳۰
تقدیر شهردار نجف از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف
شهردار نجف از عملکرد نیروهای شهرداری مشهد برای خدمت به زائران اربعین تقدیر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز،  عدی عبدالصاحب طویر در حاشیه خداقوت به خادمان اعزامی مشهد گفت: درحقیقت پاکبانان شهرداری مشهد بسیار جدی و خالصانه کار می‌کنند و به تمام تفاهم نامه‌ها تاکنون عمل کرده و طبق بررسی‌های صورت گرفته، عملکرد آن نسبت به شهرداری‌های دیگر بسیار بهتر بوده است.

وی اظهار کرد: در خدمت زائران امیرالمومنین (ع) و امام حسین (ع) از عراق و کشور‌های مختلف به خصوص زائرین جمهوری اسلامی ایران هستیم.

وی افزود: مجموعه‌ای از پاکبانان شهرداری مشهد و تهران در حال خدمت رسانی به زائرین در شهر نجف هستند. درحقیقت پاکبانان شهرداری مشهد بسیار جدی و خالصانه کار می‌کنند و به تمام تفاهم نامه‌ها تاکنون عمل کرده و طبق بررسی‌های صورت گرفته، عملکرد آن نسبت به شهرداری‌های دیگر بسیار بهتر بوده است.

شهردار نجف اشرف بیان کرد: باتوجه به افزایش هرساله میلیونی زائرین، بایستی ماشین آلات و پاکبانان بیشتری از سایر شهرداری‌ها به سمت این شهر مشرف شوند تا خدمات مطلوبتری به زائرین ارائه شود.

عبدالصاحب طویر خاطرنشان کرد: هرساله بیش از پنج میلیون زائرین ایرانی به نجف مشرف می‌شوند که نظیر آن وجود ندارد. خدمات رسانی در اطراف حرم توسط پاکبانان و ماشین آلات در حال انجام است و خیابان اصلی از دو لاین به چهار لاین افزایش یافت و راه ارتباطی این شهر از قسمت ورودی شمالی به شهر کربلا است.

وی اضافه کرد: شهرداری مشهد بیش از ۶۰۰ پاکبان و ۳۲ خودرو را برای نظافت به سه صورت سه شیفت در اختیار ما قرار داده است و در قسمت شهرداری قدیم ۱۶ خودرو جمع آوری زباله در سه شیفت کاری و در خیابان‌های اصلی شهر ۱۸۰ خودرو جمع آوری زباله و۴۰ خودرو بازوغلطان درحال جمع آوری زباله هستند.

شهردار نجف اشرف تصریح کرد: درحقیقت این گردهمایی بسیار زیبا در عین حال بسیار سخت است، اما برای ما بسیار مفرح بوده و از خداوند میخواهم توفیق و طول عمری عنایت کند تا در خدمت زائرین باشیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->