نماز عید قربان را چگونه بخوانیم؟ اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع) (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) آیت‌الله علم‌الهدی در خطبه‌های باشکوه نماز عید قربان: مسئولان در برابر بدحجابی بی‌تفاوت باشند، مدیون خون شهدا هستند مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد هم‌زمان با سراسر کشور برگزار شد + فیلم (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه، کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عملیات سنگ‌فرش بست طبرسی حرم مطهر رضوی به پایان رسید

  • کد خبر: ۱۸۲۳۱۳
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۹
عملیات سنگ‌فرش بست طبرسی حرم مطهر رضوی به پایان رسید
عملیات سنگ‌فرش و بهسازی نور محدوده بست طبرسی تا شیرازی در حرم مطهر رضوی به پایان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز محدوده بست طبرسی تا بست شیرازی حرم‌مطهر‌رضوی که پیش‌از‌این روکش آسفالت داشت، با مساحت ۹‌هزار‌و‌۳۵۰ مترمربع سنگ‌فرش، نورپردازی و زیباسازی شده است تا رفت‌وآمد زائران و مجاوران بارگاه شمس‌الشموس راحت‌تر شود.

به گزارش آستان‌نیوز، معاون عمران سازمان عمران و نگهداری حرم‌مطهر‌رضوی درباره این پروژه اظهار کرد: محدوده بست طبرسی تا بست شیرازی در راستای اتصال و یکپارچگی کف‌سازی صحن‌های حرم‌مطهر، به‌صورت کامل با سنگ‌هایی با ابعاد ۴۰ در ۴۰ سانتی‌متر با دو طرح سنگ گل‌پنبه‌ای و گرانیت سبز ساده سنگ‌فرش شد.

حیدر حیدری ادامه داد: درجهت تسهیل رفت‌و‌آمد زائران نیز ساب این سنگ‌ها به گونه‌ای انتخاب شده است که لغزندگی کمتر و بازتاب نور ملایمی داشته باشد.
او خاطرنشان کرد: روشنایی و نورپردازی این معبر نیز برعهده هفت برج نوری متشکل از پنج پایه چراغ یازده‌متری و دوپایه چراغ هفده‌متری است که توانسته است نسبت به گذشته روشنایی بسیار مناسبی برای عبور زائران در شب فراهم کند.

حیدری با بیان اینکه در این محدوده پیش‌از‌این یک ایستگاه موقت آتش‌نشانی و یک انبار فرش قرار داشت که برای اجرای عملیات کف‌سازی و افزایش مساحت تردد زائران این دو ساختمان تخریب و به مکان‌های دیگری منتقل شدند، گفت: این محدوده از فضای رمپ پارکینگ‌۴ حرم‌مطهر با یک گیت اضطراری ورود خودرو و ۱۵۰ متر نرده جداسازی شده است. روی این نرده‌های حصاری، ۱۱۵ قاب تمثال شهدا جانمایی شده است. همچنین در مقابل این نرده‌ها به میزان ۱۱۰ متر باغچه‌های سنگی ساخته شده که با گل‌آرایی همراه با نورپردازی، زیبایی چشم‌نوازی را ایجاد کرده است.

به گفته او، در این پروژه اصلاح رمپ با شیبی ملایم برای دسترسی به ورودی کتابخانه آستان‌قدس برای تسهیل دسترس‌پذیری معلولان انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->