ارائه روزانه خدمات درمانی به بیش از ۳ هزار زائر در درمانگاه امام‌رضا(ع) نجف اشرف + فیلم رویداد هنری "روضه هنری عاشورا" با رویکرد بین‌المللی در حرم مطهر رضوی برگزار شد موج بازگشت زائران اربعین از امروز آغاز شد (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از یک میلیون زائر اربعین از مرز مهران عبور کردند (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم ویژه برنامه «دچار» روایتی متفاوت از اربعین حسینی تصویر کم‌نظیر از استاد فرشچیان در لباس خادمی امام رضا(ع) + عکس ساخت بیش از ۳۸هزار دست‌سازه حسینی و اهدای آن به زائران کودک در پیاده‌روی اربعین ۱۷ مهمانسرای آستان مقدس امام علی(ع) میزبان زائران اربعین حسینی راهپیمایی اربعین به روایت حدادعادل لزوم تقویت سه حوزه هنر، رسانه و کتاب توسط کانون مساجد آمادگی کامل مشهد برای میزبانی از جاماندگان اربعین حسینی ۱۴۰۴ به یاد شهید مهدی صابری، رزمنده تیپ فاطمیون | نوری بود در تاریکی جهان چند روایت درباره شهدای مدافع حرم در روزی که به نامشان است | میراثشان شجاعت بود، بدهی ما ادامه دادن است برپایی بیش از ۱۷۰ موکب در اطراف حرم امام‌رضا(ع) برای خدمت به زائران دهه آخر صفر ۱۴۰۴ + فیلم توصیه‌های پزشکی برای پیاده‌روی اربعین + فیلم خنثی‌سازی توطئه داعش برای هدف قرار دادن زائران اربعین تردد یک‌میلیون و ۳۴۱ هزار نفر از مرز مهران (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) یازده سال خدمت مشهدی‌ها به زائران در کربلا | موکب امام رضا(ع) روزانه میزبان ۵ هزار زائر اربعین حسینی است + فیلم ثبت‌نام ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار نفر در سامانه سماح (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) نرخ و ساعت حرکت اتوبوس‌ها از کربلا به شهر‌های زیارتی دیگر عراق + جزئیات و عکس (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امکان اسکان ۳۰ هزار زائر در حرم مطهر رضوی فراهم شد | اختصاص ۲ پارکینگ حرم برای اقامت شبانه زائران

  • کد خبر: ۱۸۳۶۰۴
  • ۲۰ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
امکان اسکان ۳۰ هزار زائر در حرم مطهر رضوی فراهم شد | اختصاص ۲ پارکینگ حرم برای اقامت شبانه زائران
جانشین معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی گفت: با توجه به برگزاری مراسم‌های حرم مطهر رضوی در ایام پایانی ماه صفر تا پاسی از شب، تراکم جمعیت در صحن‌های مرکزی، کاهش دما و شرایط جوی ناپایدار، ۲ پارکینگ حرم مطهر رضوی را به اسکان شبانه زائران اختصاص داده شد.

حسن احمدی در گفتگو با شهرآرانیوز اظهار کرد: برای این منظور فضایی حدود ۷۰۰۰ متر مربع در این ۲ پارکینگ مفروش خواهد شد که هر شب امکان میزبانی از ۶۰۰۰ زائر دهه آخر صفر را دارد. همچنین مکان‌هایی برای اسکان خانواده‌های نیازمند با ظرفیت ۲۵۰ نفر در نظر گرفته شده است.

جانشین معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی ادامه داد: ۲۷ پایگاه نیز در سطح شهر مشهد نزدیک مبادی ورودی حرم مطهر، برای اسکان زائران در ایام پایانی صفر در نظر گرفته شده که در مجموع این پایگاه‌ها ظرفیت اسکان ۳۰ هزار نفر را دارد.

وی با اشاره به این‌که ساختمان اسبق ستاد مرکزی آستان قدس رضوی در چهارراه شهدا نیز با ظرفیت ۱۷۰۰ نفر به منظور اسکان زائران تجهیز شده، گفت: همچنین مناطق دیگری در شهر مشهد همچون ابتدای ره‌باغ رضوان، خیابان شهید شوشتری یک، میدان شهید حججی و زیرسطحی میدان شهدا برای اسکان موقت زائران دهه آخر صفر پیش‌بینی شده است.

جانشین معاون خدمات زائران حرم مطهر رضوی افزود: بنیاد کرامت رضوی پیش‌بینی‌های لازم برای اسکان زائران در پنج محور با ظرفیت هر شب ۲۰ هزار نفر در شهر مشهد را نیز انجام داده است.

وی اضافه کرد: حرم مطهر رضوی در راستای اسکان زائران حدود ۷۰ هزار متر مربع از فرش‌های خود را به صورت امانی در اختیار هیئت‌ها و محل‌های اسکان قرار داده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->