برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

ارمنستان و یمن نمایندگان خود را به اسکار ۲۰۲۴ معرفی کردند

  • کد خبر: ۱۸۳۷۹۲
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۶
ارمنستان و یمن نمایندگان خود را به اسکار ۲۰۲۴ معرفی کردند
ارمنستان با «آمریکاتسی» ساخته مایکل آ. گورجیان و یمن با «باردار» ساخته عمرو جمال راهی اسکار نود و ششم شدند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ ارمنستان درام کمدی «آمریکاتسی» را به عنوان نماینده رسمی خود در رقابت بین‌المللی اسکار معرفی کرد. این فیلم به نویسندگی و کارگردانی مایکل آ. گورجیان ساخته شده و خود وی از بازیگران فیلم هم است. این فیلم در ارمنستان فیلمبرداری شده و از ۸ سپتامبر در نیویورک و لس‌آنجلس به نمایش درآمده است.

گورجیان در «آمریکاتسی» نقش چارلی، مهاجر ارمنی به آمریکا را بازی می‌کند که سال ۱۹۴۸ به کشورش که تحت حاکمیت شوروی است، بازمی‌گردد و به زودی سر از زندان درمی‌آورد، اما از سلولش می‌تواند خانه یک نگهبان زندان را ببیند.

در توضیح فیلم آمده است: از آنجا که زندگی او به طور غیرمنتظره‌ای با زندگی مرد نگهبان عجین می‌شود، او درمی‌یابد که روح واقعی وطنش در مردم پرشور آن زنده است.

هوویک کوچکریان بازیگر «سرقت پول»، نلی اوواروا، میخائیل تروخین، نارین گیرگوریان و ژان پیر نشانیان نیز در این فیلم بازی می‌کنند.

ارمنستان هرگز در بخش بهترین فیلم بلند بین‌المللی موفق به کسب نامزدی نشده است.

یمن نیز «باردار» ساخته عمرو جمال را به اسکار معرفی کرد که درامی درباره سقط جنین است و در جشنواره فیلم برلین جایزه فیلم منتخب تماشاگران در بخش پانوراما و جایزه بشردوستی را دریافت کرد. این فیلم نخستین فیلم یمنی است که تاکنون به برلیناله راه یافته است.

«باردار» که برمبنای ماجرایی واقعی ساخته شده دومین فیلم جمال است که به اسکار می‌رود. کمدی رمانتیک او با عنوان «۱۰ روز قبل از عروسی» نیز سال ۲۰۱۸ نماینده یمن برای اسکار بود.

این فیلم درباره زوجی به نام‌های اسرا و احمد است که تمام تلاش خود را برای فراهم کردن یک زندگی عادی و آموزش ۳ فرزند خود به کار می‌گیرند و وقتی پای فرزند چهارم به میان می‌آید آن‌ها باید همه جوانب را بسنجند.

تاکنون ۳۰ کشور نمایندگان خود را برای شرکت در رقابت بهترین فیلم بین‌المللی اسکار ۲۰۲۴ به آکادمی معرفی کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->