سخنگوی وزارت امور خارجه: به همسایگان هشدار می‌دهیم مراقب سوءاستفاده دشمن باشند رئیس شورای عالی استان‌ها: برخی دستگاه‌های اجرایی نقش شورا‌ها را کم‌رنگ می‌کنند | مجمع شهرداران کلانشهر‌ها می‌تواند به جامعه شورایی کشور کمک کند عضو کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری و شورای شهر نقش حمایتی ورزش را بر عهده دارند | خانه‌های ورزش در نقاط مختلف مشهد راه‌اندازی می‌شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: توسعه فضا‌های ورزشی، گامی مهم برای نشاط و سلامت جامعه است قدیمی ترین خانه تاریخی مشهد کجاست؟ نگاهی به زندگی میرزا ابراهیم رضوی، واقف بزرگ سادات رضوی که در کوهسنگی مدفون است شهردار مشهد مقدس: کُشتی مشهد باید جایگاه واقعی‌اش را پیدا کند | از ۲۲ پروژه کلان‌ ورزشی در مشهد بهره‌برداری می‌شود + فیلم برپایی ۷۰ ایستگاه صلواتی و موکب خدمت‌رسان در مسیر بارگاه منور رضوی خریداران غیر بومی خانه در مشهد شانس بیشتری دارند فضاسازی مسیر جاماندگان اربعین از میدان ۱۵ خرداد تا حرم مطهر رضوی کیفیت هوای مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) اولویت‌های خراسان رضوی در مسیر پیگیری کمیسیون اصل ۹۰ | فراهم سازی زیرساخت‌های مسیر زیارت برای زائران پیاده دهه آخر ماه صفر عملکرد موفق نیرو‌های خدمات شهری مشهد در نجف اشرف |  کاهش چشمگیر زباله با برنامه‌ریزی دقیق + فیلم آئین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید کاظمی در مشهد فردا (پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴) قدردانی حجت‌الاسلام ماندگاری از خدمات خالصانه پاکبانان مشهدی در نجف اشرف| خدمت به زائران، خود نوعی زیارت است+ فیلم قرعه کشی طرح فروش ایران خودرو در مرداد ۱۴۰۴ برگزار شد + تعداد متقاضیان شهردار مشهد مقدس: مجموعه ورزشی شهید بوکانی فردا افتتاح می‌شود | گامی مهم برای توسعه کشتی در مشهد توجه ویژه حوزه املاک شهرداری مشهد به استحصال اراضی بزرگ‌مقیاس شهر برای تأمین منابع مالی نگاهی به تاریخچه ایوان «تلگراف خانه» و کاشی های آن
سرخط خبرها

ممنوعیت تردد خودرو‌های شخصی در مشهد از چه زمانی اجرا می‌شود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۳۹۰۰
  • ۲۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۱۶:۲۴
ممنوعیت تردد خودرو‌های شخصی در مشهد از چه زمانی اجرا می‌شود؟ (۲۱ شهریور ۱۴۰۲)
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: از عصر ۲۲ شهریور تا نیمه شب ۲۵ شهریور ممنوعیت تردد خودرو‌های شخصی اجرا می‌شود. خودرو‌های همگانی تا زمانی که امکان ارائه خدمت وجود داشته باشد، سرویس‌دهی می‌کنند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، پوریا محمدیان یزدی امروز، ۲۱ شهریورماه، در پنجمین نشست خبری قرارگاه عملیاتی زائران دهه آخر صفر استانداری خراسان رضوی که در شهرداری برگزار شد، اظهار کرد: در این ایام در سه حوزه مبادی ورودی، مبادی منتهی به حرم و در زمینه برگشت مدیریت ترافیک داریم. در مبادی ورودی محور‌های پیاده‌روی زائران را شناسایی کردیم.

وی افزود: باید الزاماتی از جمله صدور مجوز‌های ترافیکی برای موکب‌ها برنامه‌ریزی شود. تاکید ما برای موکب‌ها جانمایی و خدمات‌رسانی مناسب آن‌ها و هدایت زائران است. پاکسازی و بهسازی مسیر‌های تردد زائران پیاده و ایمن‌سازی گذر‌های عرضی عابران پیاده در طول مسیر‌ها از دیگر اقدامات است. در حمل‌ونقل همگانی چند حوزه اصلی شناسایی شده که یک مورد جابه‌جایی زائران بوده است.

محمدیان یزدی بیان کرد: حوزه دوم جابه‌جایی از محل اسکان زائران به حرم است. در این ایام ورود ناوگان باری به داخل شهر ممنوع خواهد بود. گشت‌های نظارت تاکسی در مبادی ورودی و اطراف حرم با ۱۰۰ نفر انجام خواهد شد. مدیریت ترافیک محدوده مرکزی از ۲۳ تا ۲۵ شهریور ماه به عنوان ایام ویژه بوده که برای این سه روز طرح‌های مدیریت ترافیک در دستور کار ما قرار دارد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد ادامه داد: در این سه روز تردد وسایل نقلیه در محور آیت‌الله شیرازی از میدان شهدا، محور طبرسی از میدان شهید گمنام، محور نواب صفوی از میدان شهدای گوهرشاد و محور امام رضا (ع) از میدان بسیج است. در کنار آن‌ها شهید اندرزگو، شهید بهجت، خزعلی و شارستان را نیز داریم. برای ممنوعیت تردد خودرو‌ها انسداد کوچه‌های فرعی منتهی به این خیابان‌ها را خواهیم داشت که ۶۹ معبر فرعی مسدود خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: از عصر ۲۲ شهریور تا نیمه شب ۲۵ شهریور ممنوعیت تردد خودرو‌های شخصی اجرا می‌شود. خودرو‌های همگانی تا زمانی که امکان ارائه خدمت وجود داشته باشد، سرویس‌دهی می‌کنند. زمانی که پیاده‌رو‌ها اشباع و وارد سواره شدند خدمات‌رسانی ممنوع و مسدود می‌شود. معابر اصلی منتهی به طرح از جمله آیت‌الله شیرازی، امام رضا (ع) طبرسی و شهید نواب صفوی باید از پارک خودرو‌ها پاکسازی شود که در صورت پارک در این مکان‌ها خودرو‌های زائران به یکی از پارکینگ‌های منتهی به حرم منتقل خواهد شد. تلفن ۱۲۰ نیز برای رهگیری خودرو‌های توقیف‌شده است.

محمدیان یزدی با بیان اینکه مرکز کنترل ترافیک ۲۴ ساعته فعالیت می‌کند، عنوان کرد: ۱۵۰ نیروی کمکی را در اختیار پلیس قرار دادیم. در این مدت ۴۰۰۰ پارکینگ دایمی خدمات‌رسانی دارند و تعدادی پارکینگ موقت نیز برای این بازه شناسایی شده که بالغ بر ۲۵۰۰ فضای پارک است.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد اضافه کرد: تقویت خدمات حمل‌ونقل همگانی مهم است. ۵۰ ون رایگان در اندرزگو و دیالمه سرویس‌دهی خواهند کرد. ظرفیت و ساعت کاری قطار شهری نیز تا نیمه شب تقویت خواهد شد. ۱۲۰ ناوگان ون و اتوبوس جدید اضافه شده که مورد استفاده قرار خواهد گرفت. 

در ادامه علی شهسوار، معاون اجرایی سازمان اتوبوسرانی مشهد اظهار کرد: سرویس‌دهی ما با ۱۵۰ دستگاه از مبادی ورودی شهر مشهد از جمله ملک‌آباد، شهرک رضویه، بیمارستان طالقانی، محور قوچان و جاده کلات به زائران پیاده انجام می‌شود. ۳۰ دستگاه اتوبوس بعد از نماز ظهر روز شهادت امام رضا (ع) برای ورود به خیابان امام رضا (ع) پیش‌بینی شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->