آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

دیدار امیرعبداللهیان با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در نیویورک

  • کد خبر: ۱۸۵۴۷۰
  • ۳۱ شهريور ۱۴۰۲ - ۲۰:۱۶
دیدار امیرعبداللهیان با دبیرکل سازمان همکاری اسلامی در نیویورک
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در حاشیه مجمع عموی سازمان ملل متحد با «حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی دیدار و رایزنی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان در این دیدار با اشاره به این‌که رهبری و دولت جمهوری اسلامی ایران مسائل جهان اسلام را با دقت دنبال می‌کنند، به سخنرانی رییس جمهور در مجمع عمومی سازمان‌ملل متحد اشاره کرد و گفت: ایشان با بلند کردن قرآن در سخنرانی خود، لزوم توجه و اقدام جامعه جهانی در ممانعت از هتک حرمت قرآن و مقدسات اسلامی را مورد تاکید قرار داد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران اظهار امیدواری کرد که مصوبات اجلاس اضطراری وزیران امور خارجه کشور‌های اسلامی در خصوص ممانعت از اهانت به قرآن کریم مورد اهتمام و پیگیری قرار گیرد.

حسین امیرعبداللهیان هچنین از تلاش‌های ارزشمند دبیرکل در مسیر تحقق وحدت اسلامی تشکر و قدردانی کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران به اهمیت تحولات افغانستان اشاره کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران میزبان چندین میلیون آواره افغانستانی است و هرگونه تحول و بی‌ثباتی در افغانستان بر امنیت منطقه به‌ویژه همسایگان تاثیر مستقیم دارد.

امیرعبداللهیان همچنین با استقبال از گفتگو‌های سیاسی عربستان و یمن، گفت: ایران از روند سیاسی برای حل بحران یمن حمایت می‌کند.

وزیر امور خارجه کشورمان با اشاره به موضوع فلسطین، بر لزوم حمایت بیش از پیش جهان اسلام از فلسطین و ملت و مقاومت آن، تاکید کرد.

وی با ابراز خرسندی از گفتگو‌های بسیار خوب انجام‌شده میان مقامات عالی ایران و عربستان، از روند پیشرفت روابط و توافق انجام‌شده برای گسترش روابط سازنده میان دو کشور اظهار خرسندی کرد.

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین از دبیرکل سازمان همکاری اسلامی جهت سفر به ایران دعوت کرد.

«حسین ابراهیم طه» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز ضمن اظهار خرسندی از دیدار و تاکید بر اهمیت جایگاه ایران در جهان اسلام، گفت: از روند بهبود و ارتقاء روابط میان ایران و کشور‌های منطقه خرسندیم و آن را به نفع جهان اسلام می‌دانیم.

وی افزود: امکان ایستادگی در مقابل تهدیدات پیش روی جهان اسلام از جمله رژیم اسرائیل جز با وحدت جهان اسلام و کشور‌های اسلامی میسر نیست.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی تصریح کرد: مشکلات و سوءتفاهمات میان کشور‌های اسلامی می‌بایست از طریق گفتگو‌ها حل و فصل شوند.

وی همچنین بر اهمیت قوت جهان اسلام برای مقابله با تهدیدات تاکید کرد.

دبیرکل سازمان همکاری اسلامی همچنین با رد اهانت به قرآن و مقدسات اسلامی با توسل به شعار آزادی بیان، گفت: آزادی بیان نباید آزادی و حقوق دیگران را در معرض آسیب قرار دهد.

در این دیدار، آخرین وضعیت تحولات سودان و راه‌های کمک به حل بحران این کشور مورد گفتگو و تبادل‌نظر قرار گرفت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->