آبیاری پایدار ۲۴۰ هکتار فضای سبز مشهد با بهره‌برداری از تصفیه‌خانه آزادی چندصدایی چطور سیمای شهر را تغییر می‌دهد؟ شهردار مشهدمقدس خبر داد: پیشرفت چشمگیر پروژه تقاطع غیرهمسطح شهید فهمیده یادی از «صادق رضازاده شفق» که چند اثر مهم درباره نادرشاه دارد | تاریخی که از مشهد نوشته شد گلایه ساکنان مهدی آباد مشهد از وجود انبار‌های ضایعاتی | زندگی در جوار انبار‌های ضایعاتی هوای مشهد در وضعیت «ناسالم» برای گروه‌های حساس (۱۷ مهر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس شورای شهر مشهد: واسطه‌گری‌های ناسالم، گردشگری سلامت مشهد را زمین‌گیر کرد شهردار مشهد مقدس: فلسفه وجودی مشهد، بر محور ولایت و امامت است | گردشگری سلامت، نیازمند سامان‌دهی و مقابله با دلالی + فیلم رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: زائران مشهد باید تجربه‌ای فراتر از زیارت داشته باشند آیین رونمایی از اکوسیستم گردشگری «زیوان» شهرداری مشهد برگزار شد وزارت بهداشت در پی حذف هپاتیت C تا ۳ سال آینده والدِ آگاه، والدِ ناآگاه | باید و نباید‌های تربیت کودک از دو منظر روان‌شناختی و دینی مهاجرانی: نمایندگان حق دارند وزرا را استیضاح کنند، اما سیاسی‌کاری ممنوع اعلام نتایج دوره بدون آزمون کارشناسی ارشد دانشگاه آزاد ویژه استعدادهای درخشان آمریکا مدعی شد یک سرکرده القاعده در سوریه به هلاکت رسیده است تدابیر مدیریت شهری مشهد برای آبیاری فضای سبز | تابستان داغ، مغلوب سرسبز‌ی شهر کیفیت هوای امروز مشهد همچنان «ناسالم برای افراد حساس» (۱۶ مهر ۱۴۰۴) آغاز اجرای قرارداد بازسازی ۱۷۸ دستگاه اتوبوس فرسوده در ناوگان اتوبوسرانی مشهد پلمب ۲ کافی‌شاپ متخلف در بولوار وکیل‌آباد مشهد (۱۵ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون استاندار خراسان رضوی: بیش از ۷.۶ میلیون زائر وارد مشهد شدند

  • کد خبر: ۱۸۵۸۶۶
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۱
معاون استاندار خراسان رضوی: بیش از ۷.۶ میلیون زائر وارد مشهد شدند
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی گفت: هفت میلیون و ۶۳۳ هزار و ۱۴۶ زائر و مسافر در نیمه دوم شهریور و همزمان با دهه پایانی ماه صفر و پایان تابستان وارد مشهدالرضا شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام حجت گنابادی نژاد افزود: ورود این شمار زائر در مقایسه با پارسال رشد خوبی دارد و خوشبختانه خدمت رسانی به آنان نیز با تمام توان انجام شده است.

وی افزود: ورود این زائران به شکل پیاده و نیز از طریق هوایی، ریلی، ناوگان حمل و نقل جاده‌ای و وسایل نقلیه شخصی به استان و مشهد صورت گرفته است.

معاون استاندار خراسان رضوی بیان کرد: در این مدت ظرفیت اقامتی در استان حدود ۸۰۰ هزار نفر - شب و در مشهد ۷۰۰ هزار نفر- شب بوده است.

وی گفت: میزان ورود زائران در ایام دهه صفر به مشهدالرضا طی این مدت در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۶ درصد افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: عزم تمامی دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های مختلف، خدمت به زائران رضوی در ایام عزاداری دهه پایانی صفر بوده است و ستاد خدمات سفر استان و قرارگاه خدمات سفر طی این ایام به صورت شبانه‌روز فعالیت داشته است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->