پرداخت بیش از ۲۴۶ همت وام ازدواج و فرزندآوری سخنگوی وزارت برق عراق درباره واردات گاز از ایران موضع گرفت دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه (۱۸ اسفند) آغاز می‌شود شمش‌های استاندارد زرپاد؛ پایان چالش‌ها و نگرانی‌های طلای آبشده قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | لاماری ایما ۲ میلیارد و ۱۲۰ میلیون تومان شد رشد قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) چرا قطعات خودروهای چینی گران و کمیاب است؟ امضای قرارداد اجرای آزمایشی انتقال سهمیه بنزین از کارت سوخت به حساب بانکی صاحبان خودرو آخرین قیمت گوشت و مرغ در مشهد (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | ماهی کیلویی چند؟ آغاز هفته درختکاری با توزیع ۱۰ میلیون نهال رایگان در سراسر کشور از فردا (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) وصول بیش از ۳۳.۵ همت از درآمد‌های عمومی خراسان رضوی تا بهمن‌ماه ۱۴۰۳ توزیع مرغ منجمد تنظیم بازار در مشهد آغاز شد (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) تعادل در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) خبر خوش برای سهام‌داران عدالت | منتظر واریز سود سهام عدالت تا پایان سال ۱۴۰۳ باشید آغاز صادرات گاز ترکمنستان به ترکیه از خاک ایران (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) آغاز فعالیت ۶ مرکز عرضه مستقیم کالا در مشهد سناریو‌های مختلف برای تعیین دستمزد ۱۴۰۴ کارگران | نتیجه بررسی‌های مزدی فردا (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) به دولت می‌رود قیمت طلا در مشهد چقدر شد؟ (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات بسته حمایتی از مستأجران اعلام شد (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) هیچ‌گونه افزایش قیمت بلیت هواپیما نداشته‌ایم | فروش بلیت نیم‌بها در برخی روز‌ها قیمت امروز ارز، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش دلار به کانال ۹۱ هزار تومان قیمت فروش نفت ایران افزایش یافت (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) گازوئیل موردنیاز ۷۰ درصد ژنراتور‌های کارخانجات مشهد از منبع قاچاق تأمین می‌شود پشت پرده پوشاک ۲۰۰ هزار تومانی چیست؟ تفاوت دستمزد کارگران دولتی و خصوصی در چیست؟ قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | طلای جهانی از حرکت بازماند اختلال در سامانه گمرک علت مشکل رجیستری آیفون | مشکل در دوسه روز آینده برطرف می‌شود (۱۴ اسفند ۱۴۰۳) قیمت آجیل در آستانه نوروز ۱۴۰۴ در مشهد اعلام شد | رشد ۵۵ درصدی قیمت آجیل قول تأمین اقلام مصرفی مورد نیاز مشهد و خراسان رضوی از سوی وزیر کشاورزی
سرخط خبرها

محصولات جدید سایپا و ایران خودرو معرفی شدند

  • کد خبر: ۱۸۶۲۶
  • ۰۴ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۴
محصولات جدید سایپا و ایران خودرو معرفی شدند
خودروسازان دیروز چهار خودروی جدیدشان را به حیاط دولت بردند تا دکترروحانی، رئیس‌جمهوری رسما از تولید آن‌ها رونمایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز،  ایران‌خودرو پژو ٣٠١ و دنا توربوپلاس خود را به حیاط دولت برد. سایپا دو خودروی رُهام و یک کراس اوور جدید را برای این مراسم تا پاستور آورد.

کراس اوور جدید سایپا نیم شاسی‌بلندی است که از نظر ظاهر شباهت زیادی به هاچ‌بک رُهام دارد. رضا رحمانی، وزیر صنعت در حاشیه این مراسم اعلام کرد که این خودرو‌ها از سال آینده تولید می‌شوند و خودروسازان می‌توانند آن‌ها را پیش‌فروش کنند.

بیشتر بخوانید:

قیمت خودرو‌های داخلی و خارجی در بازار امروز ۴ اسفند ۹۸ +جدول
شرایط تبدیل حواله‌های ایران خودرو به سایر محصولات تا پایان اسفند+جدول


رحمانی درباره خودرو‌های جدید همچنین توضیح داد: «اقدامات لازم برای پیش‌فروش این خودرو‌ها انجام شده و به زودی پیش‌فروش آن‌ها آغاز خواهد شد. خودرو‌های جدید ٩٠‌درصد ساخت داخل هستند و تنها بخش کوچکی از قطعات آن‌ها از خارج تأمین می‌شود که برنامه‌ریزی برای تولید داخلی این قطعات برای امسال و سال‌های آینده انجام شده است.این خودرو‌ها با استاندارد‌های روزجهانی منطبق هستند و مصرف بنزین آن‌ها نسبت به خودرو‌های قبلی به‌مراتب کمتر است.

 

پژو ٣٠١

 

 پژو ٣٠١ که قرار بود بدون حضور پژو در ایران تا پایان سال٩٨ چیزی حدود ٤‌هزار دستگاه از آن تولید شود، دیروز دوباره رونمایی شد و البته هنوز تولید آن کلید نخورده است. بنا به اطلاعاتی که ایران‌خودرو منتشر کرده، موتور به کار گرفته‌شده در این خودرو از نوع EC٥ با حجم موتور ١,٦ لیتری است که نمونه به‌روزتر و بهبودیافته موتور‌های TU٥ معروف است. قرار بود این خودرو در دومدل گیربکس دستی و اتومات تولید شود و گیربکس‌های آن از نوع B٤ که نمونه ارتقایافته گیربکس‌های BE باشد که هم‌اکنون در خودروی پژو ٢٠٧ دستی به کار رفته است.

ایران‌خودرو در ابتدای سال ٩٨ گفته بود که قیمت پایه این خودرو حدود ٢٠٠‌میلیون تومان است که البته همان زمان این قیمت بالا با انتقاد‌های فراوانی مواجه شد.

 

دنا توربوپلاس اتوماتیک

 

دنا توربوپلاس جدیدترین محصول شرکت ایران‌خودرو است که در واقع نمونه ارتقایافته دنا پلاس محسوب می‌شود.

پس از فروش بسیار خوب دنای معمولی در بازار داخلی، مدیران شرکت ایران‌خودرو تصمیم گرفتند تا با ایجاد تغییراتی در ظاهر این خودرو و اضافه‌کردن برخی آپشن‌ها به آن، محصولی به‌مراتب به‌روزتر و زیباتر از قبل به نام دنا پلاس را روانه بازار کنند.

دنا پلاس توربو همچون سایر اعضای خانواده دنا و سمند روی پلتفرم قدیمی پژو ٤٠٥ بنا شده است؛ از همین‌رو دنا پلاس توربو از لحاظ ابعاد و اندازه تفاوت چندانی با خودرو‌های مذکور ندارد.

 

با توجه به رنج قیمتی که دنا پلاس توربو در آن قرار دارد، اصلی‌ترین رقیب این خودرو BYD F٣، برلیانس H٣٣٠ و جک‌جی ٥ خواهد بود که در این میان شاید دنا پلاس توربو از چالاکی بیشتری نسبت به این رقبا برخوردار باشد، اما مطمئنا در بخش امکانات و تجهیزات کفه سنگین ترازو به سمت برلیانس H٣٣٠ خواهد بود، زیرا علاوه بر مجهزبودن به تمامی امکانات موجود در دنا پلاس توربو از گیربکس اتوماتیک تیپ ترونیک و سیستم ورود و استارت بدون کلید نیز بهره می‌برد.

 

رُهام

رهام یک سدان جمع‌وجور شهری است که چندی پیش طی یک مراسم مجلل توسط شرکت سایپا معرفی شد. طبق ادعای مهندسین شرکت سایپا طراحی ظاهری ROHAM با الهام از شاهین ایرانی شکل گرفته و اولین محصول ملی محسوب می‌شود که روی پلتفرم SP١٠٠ ساخته شده است.

در بخش فنی این خودرو از یک پیشرانه ١,٦ لیتری به قدرت ١١٣ اسب بخار و به گشتاور ١٥٤ نیوتن‌متر مجهز شده است که از لحاظ فنی شباهت‌های زیادی با پیشرانه به کار رفته در برلیانس‌های سری H٣٣٠ دارد.

حداکثر قیمت اولیه‌ای که برای این خودرو اعلام شده بود، ٨٠‌میلیون تومان بود که حالا به نظر می‌رسد این قیمت برای رُهام در بازار جدید بیشتر شبیه یک شوخی باشد!

 

نیم شاسی‌بلند جدید سایپا

از نیم شاسی‌بلند سایپا اطلاعات زیادی منتشر نشده است، اما گویا قرار است این خودروساز نیم شاسی‌بلند خود را با اتکا به مگاپلت‌فرم کاملا ایرانی SP ۱۰۰ طراحی کرده و قرار است در سال ۱۳۹۹ به تولید انبوه رسیده و به بازار عرضه کند. مدل کراس‌اوور با استایل مشتری‌پسند و در چند تیپ با بهره‌گیری از استاندارد‌ها و امکانات روز جهانی عرضه می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->