انتشار یازدهمین آلبوم رضا صادقی با نام برنده معرفی موردانتظارترین فیلم‌های سال ۲۰۲۵ + عکس و خلاصه داستان درباره ادوارد فیتزجرالد نخستین مترجم رباعیات خیام | تولدی دوباره با خیام آئین بزرگداشت خیام نیشابوری با حضور سخنگوی دولت چهاردهم برگزار شد+ فیلم و عکس (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اسب‌هایی در تاریکی ذهن | روایت معاصر «اکوئوس» در مشهد نقدی بر فیلم «دایناسور» ساخته مسعود اطیابی | فتح گیشه با فرمول همیشگی خوش نویسی ایرانی در معرض ترکتازی انجمن صنفی عکاسان مطبوعاتی خواستار برخورد جدی با مقصرین احتمالی مرگ عکاس خبری شد روایت پرونده جنجالی عباس کیارستمی در «طعم عباس» سفر موزیسین‌های بین‌المللی به ایران اولین جشنواره فیلم فضای باز آغازبه‌کار کرد | لذت تماشای فیلم کوتاه زیر نور ماه انیمیشن «آسمان دوست‌داشتنی» به عنوان بهترین اثر جشنواره «انیماتیبا» معرفی شد انتشار تک آهنگ لحظه رفتن با صدای حسن مهدی اعتباری همایش ملی هوش مصنوعی در سازمان صدا و سیما برگزار شد جایزه غافل‌گیرکننده یک عمر دستاورد هنری برای کوین اسپیسی در جشنواره کن آموزش داستان نویسی | سه گام اژدها (بخش اول) گپ وگفتی با ناشران مشهدی حاضر در سی وششمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران | بازار کتاب های دینی و مقاومت همچنان رونق دارد صفحه نخست روزنامه‌های کشور - یکشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ آنچه در هجدهمین جشن «شب بازیگر» گذشت
سرخط خبرها

مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۸۶۳۰۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۵
مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» برگزار شد
مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» با حضور تولیت آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران و مسئولان فرهنگی استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با هفته دفاع مقدس، مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» با حضور تولیت آستان قدس رضوی، جمعی از مدیران و مسئولان فرهنگی استان خراسان رضوی و جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که امشب و به همت دفتر روایت هور و حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در منزل شهیدان شیشه چی در مشهد برگزار شد، بخش‌هایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» برای حاضران در مراسم خوانش شد و در ادامه، «علی‌اصغر شیشه‌چی» راوی کتاب، «مریم عرفانیان» نویسنده کتاب و «علی پیراسته» راوی دفاع مقدس به بحث و گفتگو درباره این کتاب پرداختند.

در ادامه این مراسم «مجید عسکری» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی، روند تدوین و چاپ کتاب و رونمایی آن در منزل شهید را مدیون نفس شهدا و خانواده شهدا دانست و گفت: خلأ چنین سوژه‌هایی را در تولیدات هنری خود، بسیار زیاد دیده می‌شود و از تولیت آستان قدس رضوی می‌خواهیم به دست اندرکاران در حوزه‌های مختلف توصیه کنند به صورت جدی‌تر به این مقوله توجه شود.

وی افزود: ما با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم. رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی‌های خود از حوزه هنری خواسته اند تلاش‌های خود را در این زمینه‌ها بیشتر کند و ما نیز باید در راستای این مطالبه، تلاش خود را بسیار افزایش دهیم.

در ادامه این مراسم، رونمایی و امضای تابلو یادبود کتاب برگزار شد.

گفتنی است کتاب شیشه‌های ترک خورده» مشتمل بر خاطرات «علی اصغر شیشه چی» از روز‌های جنگ تحمیلی است که به قلم «مریم عرفانیان» به رشته تحریر در آمده و توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار نشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->