«استادان بزرگ بازیگری» با ترجمه پیمان معادی منتشر شد + تصاویر ویدئو | لحظه تلخ در کنسرت «عرشیاس» و اعلام خبر درگذشت برادرش نشان درجه‌یک هنری به جعفر دهقان اهدا شد تقدیر از حسن فتحی و سازندگان «مست عشق» در موزه سینما «هیولاکُش» با الهام از شاهنامه فردوسی، به‌زودی در مشهد روی صحنه می‌رود زمان پخش و تکرار سریال «تب سرد» از شبکه آی‌فیلم عیادت نماینده صندوق اعتباری هنر از «سعید پیردوست» بازیگر محبوب شب‌های برره نشست رسانه‌ای جشنواره فیلم‌های کودک و نوجوان برگزار شد | برپایی بزرگداشتی برای «عموپورنگ» تعطیلی سالن‌های نمایش به مناسبت سالروز وفات حضرت معصومه(س) دوبله فیلم جنایی «همه را بکش ۱» برای پخش از تلویزیون سفری عمیق به پرونده‌های خاک گرفته در بایگانی تاریک پلیس | معرفی سریال «دپارتمان کیو» اثر جدید اسکات فرانک + ویدئو رکوردشکنی «سوپرمن» در ۱۰ روز نخست انتشار حواشی دنباله دار انتخاب نماینده سینمای ایران در اسکار ۲۰۲۶ رقابت چهار فیلم‌ساز ایرانی در اسکار ۲۰۲۶ راهیابی ۴ فیلم ایرانی به جشنواره کودک و نوجوان شارجه جایزه بهترین مستند جشنواره ترکیه‌ به «حبیب الله» رسید «۱۸۰۰۱»، مقاومت دربرابر فراموشی قصه‌های خراسان فیلم تحسین‌شده «داستان استریت» روی آنتن + زمان پخش ۳ دهه درخشش بر پرده نقره‌ای | سینمای ایران در آینه نقش‌های لیلا حاتمی
سرخط خبرها

مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» برگزار شد

  • کد خبر: ۱۸۶۳۰۴
  • ۰۶ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۵
مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» برگزار شد
مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» با حضور تولیت آستان قدس رضوی و جمعی از مدیران و مسئولان فرهنگی استان خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، همزمان با هفته دفاع مقدس، مراسم رونمایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» با حضور تولیت آستان قدس رضوی، جمعی از مدیران و مسئولان فرهنگی استان خراسان رضوی و جمعی از خانواده‌های شهدا و ایثارگران انقلاب اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این مراسم که امشب و به همت دفتر روایت هور و حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی در منزل شهیدان شیشه چی در مشهد برگزار شد، بخش‌هایی از کتاب «شیشه‌های ترک‌خورده» برای حاضران در مراسم خوانش شد و در ادامه، «علی‌اصغر شیشه‌چی» راوی کتاب، «مریم عرفانیان» نویسنده کتاب و «علی پیراسته» راوی دفاع مقدس به بحث و گفتگو درباره این کتاب پرداختند.

در ادامه این مراسم «مجید عسکری» رئیس حوزه هنری انقلاب اسلامی خراسان رضوی، روند تدوین و چاپ کتاب و رونمایی آن در منزل شهید را مدیون نفس شهدا و خانواده شهدا دانست و گفت: خلأ چنین سوژه‌هایی را در تولیدات هنری خود، بسیار زیاد دیده می‌شود و از تولیت آستان قدس رضوی می‌خواهیم به دست اندرکاران در حوزه‌های مختلف توصیه کنند به صورت جدی‌تر به این مقوله توجه شود.

وی افزود: ما با نقطه مطلوب فاصله زیادی داریم. رهبر انقلاب اسلامی در سخنرانی‌های خود از حوزه هنری خواسته اند تلاش‌های خود را در این زمینه‌ها بیشتر کند و ما نیز باید در راستای این مطالبه، تلاش خود را بسیار افزایش دهیم.

در ادامه این مراسم، رونمایی و امضای تابلو یادبود کتاب برگزار شد.

گفتنی است کتاب شیشه‌های ترک خورده» مشتمل بر خاطرات «علی اصغر شیشه چی» از روز‌های جنگ تحمیلی است که به قلم «مریم عرفانیان» به رشته تحریر در آمده و توسط انتشارات سوره مهر روانه بازار نشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->