یک نکته ناگفته از صلح امام حسن(ع) جنون یک مرغ مهاجر ضمانت رسول مهربانی (ص) برای موفقیت و پیشرفت چیست؟ چشم‌هایت را به من قرض بده! | راهکارهای جلوگیری از خود محوری و استبداد رأی در کلام رسول خدا (ص) راهیابی ۱۲۵ متسابق به مرحله استانی چهل‌وهشتمین دوره مسابقات قرآن در خراسان رضوی ۲۵ هزار بسته تحصیلی به دانش‌آموزان نیازمند اهدا شد + فیلم دیوار ندبه چیست و پیامبر اسلام(ص) چه ارتباطی با این دیوار دارند؟ برپایی نمایشگاه عکس «شکوه قم در قاب تاریخ» در قم نقش خانواده در پرورش نسل آینده از دیدگاه امام رضا(ع) خاطره‌ای که ده سال حاجی‌زاده را در لیست شهدا نگاه داشت برپایی دوره‌های آموزش عمومی قرآن کریم در مساجد سراسر کشور آموزش سواد رسانه‌‌ای در مساجد مشهد بیست‌و‌دومین جشنواره فرهنگی‌هنری امام‌رضا(ع) در ۳۱ استان برگزار می‌شود اجرای طرح مساجد جامعه‌پرداز در مشهد ماجرای یک بانوی تونسی و قرآنی که به مشهد رسید | وقتی شفای یک بیمار به هنر پیوند خورد دیدار تولیت آستان قدس رضوی با خانواده آتش نشان فداکار مشهدی به من مشورت بدهید! کلید طلایی برای ساختن سرنوشتی روشن | مروری بر فواید مشورت در زندگی وقف، از سنت دیروز تا موتور توسعه امروز آیت‌الله علم‌الهدی: مجتمع‌های آموزشی ویژه بانوان درمناطق حاشیه‌ای برای جذب نسل جوان ایجاد شود
سرخط خبرها

مشهدالرضا (ع)؛ غرق شادی و سرور | جشن میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) از امشب در مساجد مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۸۶۷۷۴
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۲
مشهدالرضا (ع)؛ غرق شادی و سرور | جشن میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) از امشب در مساجد مشهد (۱۰ مهر ۱۴۰۲)
دبیر ستاد گرامیداشت هفته وحدت استان خراسان رضوی از برنامه‌های هفته وحدت و میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) در مشهد خبر داد.

یوسف مهربان در گفتگو با شهرآرانیوز، با تبریک ایام هفته وحدت و میلاد نبی مکرم اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع)  اظهار کرد: امسال برنامه های هفته وحدت با مشارکت تعداد قابل توجهی از برادران اهل سنت در شهرهای تلفیقی و مشهد برگزار شد به‌طوریکه در شهرهای باخرز و خواف و تایباد محوریت برنامه‌ها با اهل سنت بود در شرایطی که دشمن سعی دارد تا بذر کینه و دشمنی و دو دستگی را در بین امت واحده اسلام بپاشاند بصیرت و هوشیاری مردم این توطئه را خنثی کرد.

وی افزود: غبار روبی مزار شهدای گمنام، دیدار و تجلیل خانواده شهدا به ویژه اهل سنت، نشست‌های متعدد علمای شیعه و سنی در تمام شهر‌های تلفیقی، ۲۰ محفل محوری انس با قرآن با حضور قاریان شاخص کشوری، اعزام مبلغ به نمازجمعه‌های شیعه و سنی برای تبیین معارف نبوی و برگزاری شب شعر وحدت از جمله این برنامه هاست.

دبیر ستاد گرامیداشت هفته وحدت استان خراسان رضوی ادامه داد: همچنین در روز چهارشنبه همایش محوری با حضور ۴۰۰ روحانی شیعه و سنی در خواف به همت قرارگاه ثامن الائمه برگزار خواهد شد.

مهربان بیان کرد: همچنین از امشب تمامی مساجد محلات در سطح شهر جشن‌های شب و روز میلاد نبی اکرم (ص) و امام جعفر صادق (ع) را برگزار خواهند کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->