نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و برزیل در لیگ‌ ملت‌ها(۲۱ خرداد ۱۴۰۴)| ناامیدکننده‌تر از همیشه! هافبک دانمارکی به جای مهری در پرسپولیس خواسته عجیب کارتال از درویش احتمال بازگشت فرجی به پرسپولیس! برخورد با مراسم جعلی بهترین‌های سال| توپا لغو شد! حسین‌نژاد با استقلال به توافق رسید مدافع بایرن مونیخ در رادار النصر درخواست ۷/۵ میلیون دلاری آرژانتین از ایران واکنش مسئولان استقلال به جدایی اندونگ شوک اندونگ به استقلال رزاقی نیا به استقلال پیوست + عکس بارسا به دنبال ستاره ۳۶ ساله کروات صعود هانیه رستمیان به فینال تپانچه ۲۵متر جام جهانی تیراندازی پاسخ رد کانته به الهلال پخش زنده بازی والیبال ایران و برزیل (۲۲ خرداد ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین محمدی، مدیرعامل جدید فولاد + عکس اردوی پیش‌فصل استقلال در هلند بی توجهی سازمان لیگ به اعتراض باشگاه استقلال حذف طبیعت از مسابقات بسکتبال لیگ قهرمانان آسیا تاریخ برگزاری سوپر جام و شروع لیگ اعلام شد سانه، خرید جدید گالاتاسرای
سرخط خبرها

حسینی: گفته بودم یک جوان به جای من به هانگژو برود

  • کد خبر: ۱۸۶۹۵۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۲ - ۱۷:۵۰
حسینی: گفته بودم یک جوان به جای من به هانگژو برود
سید حسین حسینی، دروازه‌بان ملی‌پوش استقلال پیشنهاد حضور یک دروازه‌بان جوان به جای خودش در بازی‌های آسیایی را داده بود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، سید حسین حسینی، دروازه‌بان ملی‌پوش استقلال تایید کرد که پیش از اعزام به بازی‌های آسیایی از مسئولان خواسته بود به جایش یک دروازه‌بان جوان در تورنمننت حضور یابد. حسینی در این راستا گفته: «بله، این خبر را تایید می‌کنم که پیش از اعزام به بازی‌های آسیایی از مسئولان خواسته بودم که یک جوان را به جای من بفرستند، اما به دلایلی درنهایت بنا شد من در خدمت تیم باشم که با همه وجودم به مسابفات رفتم و در خدمت تیم المپیک بودم.»


حسینی ادامه داد: «درباره حضورم در بازی‌های آسیایی من تصمیم گیرنده نبودم و به من امر شد که در این تورنمنت حضور یابم. با این حال اعتقاد دارم که برای تیم المپیک ایران برنامه ریزی مناسبی انجام نشده است. به فوتبال پایه توجه نداریم و اعتقاد دارم در سال‌های اخیر کار کمی برای فوتبال پایه انجام دادیم. باید در این زمینه دقیق‌تر عمل کنیم تا سرمایه‌هایی که بعد‌ها می‌توانند به تیم‌های ملی کمک کنند، از نظر‌ها دور نشوند و فوتبال‌شان از بین نرود.»

حسینی درپایان حرف‌هایش به شهرآراء گفت: «از حالا به بعد در خدمت باشگاهم استقلال هستم. خیلی خوشحالم که مشکلات میان نکونام و خطیر از بین رفته است. با آرامش به روز‌های خوب برمی‌گردیم واعتقاد دارم این فضا به استقلال خیلی کمک خواهد کرد.»

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->