آغاز پرداخت معوقات متناسب‌سازی بازنشستگان تامین اجتماعی (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) نقص فنی پرواز عبوری شرکت وارش در مشهد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: مشهد، هویت ملی و اعتبار ماست | زیرساخت‌های گردشگری خراسان رضوی ارتقا می‌یابد حقوق ۱۴۰۴ سرایداران مدارس افزایش یافت + جزئیات صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: سهم بالای خدمات گردشگری و صنایع دستی در اقتصاد استان آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون‌های ورودی مدارس سمپاد و نمونه دولتی، فردا (۲۶ فروردین ۱۴۰۴) خوراکی‌هایی که قاتل دندان‌های شیری کودکان هستند اعلام اسامی ابر بدهکاران بانکی به قوه قضائیه به‌ زودی وزیر میراث فرهنگی و گردشگری: نقطه آغاز تحول گردشگری از مشهد کلید می‌خورد رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اعتماد مردم به حقوق‌دانان، سرمایه‌ای ارزشمند است ۴ داروی جدید به فهرست رسمی دارویی کشور اضافه شد یک کشته و ۴۷ مسموم بر اثر مصرف قارچ‌های سمی اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) راه‌های مقابله با آلرژی‌های فصلی| تزریق آمپول‌های حاوی کورتیکواستروئید به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود نتایج استخدام معلولان در شغل معلمی به‌زودی اعلام می‌شود ضرب‌وشتم دانش‌آموزان با کابل در روستای کرجو کردستان | جزئیات جدید از اظهارات معلم متهم اعلام جزئیات حادثه تعرض در مدرسه شهرری توسط وزارت آموزش و پرورش وعده‌های مکرر تأمین‌اجتماعی برای واریز معوقات حقوق بازنشستگان | سه روز است که بازنشستگان تأمین‌اجتماعی سرکارند! (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) رئیس جدید اداره بهزیستی مشهد منصوب شد (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۲۵ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران در برخی نقاط استان «کیست هیداتید» بیماری انگلی که در نتیجه تماس با حیوانات آلوده پدید می‌آید فرار مرد رفیق‌کش بعد از جنایت مستانه چرا بیماری قلبی برای بانوان کشنده‌تر است؟ ورود سامانه بارشی جدید و بارش در نیمه غربی و نواحی شمالی کشور (۲۵ فروردین ۱۴۰۴) پیامد‌های منفی و مثبت استرس در کودکان چرا حقوق فروردین‌ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین‌اجتماعی با تأخیر واریز می‌شود؟ جنگ با بی‌خوابی شبانه با ۱۰ داروی گیاهی مؤثر قاتل نامرئی زنان میانسال | تنهایی، خطر مرگ را ۳برابر افزایش می‌دهد تولید زخم‌پوش نانو الیاف ایرانی با عصاره بلوط دستور فوری دادستان ری برای رسیدگی به ماجرای آزار و اذیت دانش آموزان
سرخط خبرها

تغذیه ناسالم، مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس در جامعه/ افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد

  • کد خبر: ۱۸۹۱۹۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
تغذیه ناسالم، مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس در جامعه/ افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد
مدیر امور فراورده‌های غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: بر اساس آخرین پیمایش کشوری که در سال۹۰ انجام شده، پس از مصرف دخانیات، تغذیه ناسالم مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس بین ۳۰ تا ۷۰سالگی شناخته شده است.
فاطمه غلامی
خبرنگار فاطمه غلامی

دکتر میترا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص سلامت و ایمنی غذا اظهار کرد: مهم‌ترین چالش پیش‌روی سلامت جامعه در حوزه غذا و تغذیه، کمبود ریزمغذی‌ها و تغذیه ناسالم در اقشار مختلف جامعه است که متأسفانه بر اساس آخرین پیمایش کشوری که در سال ۹۰ انجام شده، پس از مصرف دخانیات، تغذیه ناسالم مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس بین ۳۰ تا ۷۰سالگی شناخته شده است.

وی درخصوص باور غلط مردم در مورد افزودن وایتکس به شیر گفت: افزودن کمترین میزان ممکن وایتکس در شیر موجب تغییر رنگ شدید در آن می‌شود و از لحاظ بو نیز کاملاً قابل تشخیص است.

وی افزود: بسیاری از مردم نگران مشکلاتی در رابطه با سلامتی نظیر سرطان، بیماری‌های کلیوی و گوارشی، حساسیت‌ها یا سایر ناهنجاری‌ها هستند. بر اساس اطلاعات اپیدمیولوژیکی به دست آمده از ایالات متحده و کانادا که غذا‌های تراریخته را از سال۱۹۹۰ مصرف کرده‌اند و داده‌های مشابه از اروپای غربی و بریتانیا که مصرف غذا‌های تراریخته در آن رواج چندانی نیافته بود، نتایج مطالعات نشان داد که هیچ الگویی از تفاوت‌ها در میان کشور‌ها در خصوص مسائل سلامتی پس از عرضه غذا‌های تراریخته مشاهده نشده است.

مدیر امور فراورده‌های غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو بیان کرد: صلاحیت تأیید سلامت محصولات غذایی تراریخته با سازمان‌های معتبر مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و داروی آمریکا و نهاد ایمنی غذایی اتحادیه اروپاست و مصرف این‌گونه محصولات غذایی پس از گذراندن مراحل مختلف تأیید و ارزیابی احتمال خطر و...  وارد بازار‌های جهانی شده و در سبد غذایی مردم قرار می‌گیرد.

رضایی بیان کرد: مواد نگهدارنده (Preservatives) دسته‌ای‌ از ترکیبات شیمیایی است که برای جلوگیری از فساد، تجزیه، انجام واکنش‌های شیمیایی ناخوشایند و همچنین برای جلوگیری از کاهش کیفیت و ارزش غذایی به مواد غذایی، داروها، رنگ‌ها، لوازم آرایشی، نمونه‌های بیولوژیک، چوب و بسیاری از محصولات دیگر افزوده می‌شود و میزان آن بر اساس استاندارد‌های غذایی ملی تعیین و به صورت مداوم توسط کارشناسان غذا و دارو پایش می‌شود.

وی افزود: رب‌هایی که به صورت صنعتی و در کارخانجات تهیه می‌شود از جهت اینکه تحت کنترل سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو قرار دارد مورد اطمینان است و همچنین میزان مواد نگهدارنده آن‌ توسط بازرسان و کارشناسان اندازه‌گیری می‌شود.

رضایی با بیان اینکه در یک سال گذشته ۱۰۳۵ گواهی بهداشت در استان صادر شده است، تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم از مصرف رب‌های فله که به عنوان رب‌های خانگی عرضه می‌شود خودداری کنند، چه بسا که از گوجه‌های کپک زده و فاسد استفاده شده باشد و با کمک رنگ‌های خوراکی و نگهدارنده‌های مختلف رنگ و مدت زمان ماندگاری آن را تغییر داده باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->