شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستور رئیس‌جمهور برای اقدام فوری در زمینه کودکان بازمانده از تحصیل توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور
سرخط خبرها

تغذیه ناسالم، مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس در جامعه/ افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد

  • کد خبر: ۱۸۹۱۹۵
  • ۲۴ مهر ۱۴۰۲ - ۱۵:۱۲
تغذیه ناسالم، مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس در جامعه/ افزودن وایتکس در شیر صحت ندارد
مدیر امور فراورده‌های غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو گفت: بر اساس آخرین پیمایش کشوری که در سال۹۰ انجام شده، پس از مصرف دخانیات، تغذیه ناسالم مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس بین ۳۰ تا ۷۰سالگی شناخته شده است.

دکتر میترا رضایی در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز درخصوص سلامت و ایمنی غذا اظهار کرد: مهم‌ترین چالش پیش‌روی سلامت جامعه در حوزه غذا و تغذیه، کمبود ریزمغذی‌ها و تغذیه ناسالم در اقشار مختلف جامعه است که متأسفانه بر اساس آخرین پیمایش کشوری که در سال ۹۰ انجام شده، پس از مصرف دخانیات، تغذیه ناسالم مهم‌ترین عامل مرگ‌های زودرس بین ۳۰ تا ۷۰سالگی شناخته شده است.

وی درخصوص باور غلط مردم در مورد افزودن وایتکس به شیر گفت: افزودن کمترین میزان ممکن وایتکس در شیر موجب تغییر رنگ شدید در آن می‌شود و از لحاظ بو نیز کاملاً قابل تشخیص است.

وی افزود: بسیاری از مردم نگران مشکلاتی در رابطه با سلامتی نظیر سرطان، بیماری‌های کلیوی و گوارشی، حساسیت‌ها یا سایر ناهنجاری‌ها هستند. بر اساس اطلاعات اپیدمیولوژیکی به دست آمده از ایالات متحده و کانادا که غذا‌های تراریخته را از سال۱۹۹۰ مصرف کرده‌اند و داده‌های مشابه از اروپای غربی و بریتانیا که مصرف غذا‌های تراریخته در آن رواج چندانی نیافته بود، نتایج مطالعات نشان داد که هیچ الگویی از تفاوت‌ها در میان کشور‌ها در خصوص مسائل سلامتی پس از عرضه غذا‌های تراریخته مشاهده نشده است.

مدیر امور فراورده‌های غذایی، آشامیدنی معاونت غذا و دارو بیان کرد: صلاحیت تأیید سلامت محصولات غذایی تراریخته با سازمان‌های معتبر مانند سازمان بهداشت جهانی، سازمان غذا و داروی آمریکا و نهاد ایمنی غذایی اتحادیه اروپاست و مصرف این‌گونه محصولات غذایی پس از گذراندن مراحل مختلف تأیید و ارزیابی احتمال خطر و...  وارد بازار‌های جهانی شده و در سبد غذایی مردم قرار می‌گیرد.

رضایی بیان کرد: مواد نگهدارنده (Preservatives) دسته‌ای‌ از ترکیبات شیمیایی است که برای جلوگیری از فساد، تجزیه، انجام واکنش‌های شیمیایی ناخوشایند و همچنین برای جلوگیری از کاهش کیفیت و ارزش غذایی به مواد غذایی، داروها، رنگ‌ها، لوازم آرایشی، نمونه‌های بیولوژیک، چوب و بسیاری از محصولات دیگر افزوده می‌شود و میزان آن بر اساس استاندارد‌های غذایی ملی تعیین و به صورت مداوم توسط کارشناسان غذا و دارو پایش می‌شود.

وی افزود: رب‌هایی که به صورت صنعتی و در کارخانجات تهیه می‌شود از جهت اینکه تحت کنترل سازمان استاندارد و سازمان غذا و دارو قرار دارد مورد اطمینان است و همچنین میزان مواد نگهدارنده آن‌ توسط بازرسان و کارشناسان اندازه‌گیری می‌شود.

رضایی با بیان اینکه در یک سال گذشته ۱۰۳۵ گواهی بهداشت در استان صادر شده است، تصریح کرد: از مردم تقاضا داریم از مصرف رب‌های فله که به عنوان رب‌های خانگی عرضه می‌شود خودداری کنند، چه بسا که از گوجه‌های کپک زده و فاسد استفاده شده باشد و با کمک رنگ‌های خوراکی و نگهدارنده‌های مختلف رنگ و مدت زمان ماندگاری آن را تغییر داده باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->