خواسته نیازمند برای حضور در پرسپولیس مانور تلویزیونی درویش برای بقا در پرسپولیس؟ ستاره ۲۲ ساله رقیب جدید سروش در پرسپولیس روز پرماجرای پرسپولیس در نقل و انتقالات| حضور ستاره سپاهان در اردوگاه سرخپوشان مهرداد محمدی به جباری اوکی داد| آماده بازی بازگشت مغز متفکر جباری کرونا گرفت پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایت‌نامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک‌میلیون‌دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود
سرخط خبرها

استقلال به سیرجان نخواهد رفت

  • کد خبر: ۱۹۰۰۶
  • ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
استقلال به سیرجان نخواهد رفت
خلیل زاده سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال یکبار دیگر تاکید کرد که این تیم برای بازی با گل گهر به سیرجان سفر نمی‌کند.
به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل خلیل زاده سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال در مصاحبه با رسانه رسمی این باشگاه درباره خطرات برگزاری رقابت‌های لیگ برتر به دلیل ویروس کرونا توضیحاتی را ارائه داد. متن صحبت‌های خلیل‌زاده در ادامه می‌آید

بعضی‌ها می‌گویند که چرا قبل از بازی با ذوب‌آهن به فکر لغو بازی‌ها نبودید؟ ما آن موقع هم دنبال این موضوع بودیم، اما نخواستیم از روش‌های رسانه‌ای استفاده کنیم، ولی چون نتیجه نداد، ترجیح دادیم که به طور رسمی اعلام کنیم. ضمن اینکه اخبار مربوط به ویروس کرونا با چهار روز قبل قابل مقایسه نیست و الان به مراتب نگرانی‌ها بیشتر شده است.

می‌شنویم که می‌گویند نرفتن استقلال به سیرجان یک رفتار آماتور است و در شأن باشگاه استقلال نیست و جریمه خواهید شد و از این حرفها. دوستان عزیز، همین حالا در اردوی استقلال دو بازیکن سرماخورده حضور دارند. آیا شما درک می‌کنید که جان انسان‌ها مهمتر از فوتبال آماتور و حرفه‌ای است؟ صدتا یا هزارتا از این جام‌های قهرمانی به اندازه جان یک انسان ارزش ندارد. چرا موضوع به این مهمی را درک نمی‌کنید؟

رفتن از تهران به سیرجان، خطرات بسیاری از نظر ابتلا به ویروس دارد. هیچ اقدام پیشگیرانه‌ای هم به مناسبت این سفر‌ها انجام نشده. الان بازیکنان من برسند به سیرجان چند صد نفر، چند هزار نفر برای عکس و امضا به سراغ آن‌ها خواهند رفت؟ آیا این‌ها خطر نیست؟

همان طور که دیشب اعلام کردم منتظر لغو بازی‌ها هستیم. با نهاد‌های تصمیم گیرنده تماس گرفتیم و از آن‌ها خواستیم که به فکر سلامتی بازیکنان و مربیان باشند.

ما به سیرجان نخواهیم رفت و مسئولیت این سفر را برعهده نخواهیم گرفت. برگزار کننده‌ها باید به طور رسمی و علنی مسئولیت سلامتی اعضای تیم استقلال در سفر به سیرجان را برعهده می‌گرفتند. فردا روزی اگر اتفاق ناگواری رخ دهد، همه این آقایان در کارگروه احتمالی بابت حادثه شانه خالی می‌کنند و ما را مقابل مردم قرار می‌دهند. هیچ پاسخ قانع‌کننده‌ای هم برای صحبت‌های من وجود ندارد که اگر داشت تاکنون اعلام می‌کردند.

امیدوارم نوروزی، معاون پزشکی باشگاه استقلال در جلسه ستاد مبارزه با کرونا دست پر بیرون بیاید و بازی لغو شود.

منبع: مهر
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->