شهادت سومین سرباز زخمی شده در حمله صهیونیست‌ها به یزد (۱۵ تیر ۱۴۰۴) نقاش دیوارنگاره «بیعت»: به کاربردن تکنیک در کنار معنا به آثار هنری ارزش می‌دهد کلاس درس زندگی سالم با کربلا روایتی از تکیه دولت، مهم‌ترین جایگاه نوحه‌سرایی تهران دوره قاجار تصاویری از مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان «محمدعلی حسن زاده سبزوار» و «مرتضی میثمی» در حرم مطهر رضوی سوگواران حسینی در مسیر تداوم راه سیدالشهداء(ع)| هم‌زمان با روز عاشورا زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی به خیابان‌های مشهد آمدند + فیلم دو نفر از فرزندان لرستان به جمع شهدای حمله رژیم صهیونیستی پیوستند تاریخچه تعزیه زنانه در ایران از عاشورا تا جنگ ۱۲ روزه | بازخوانی نقش زن در جبهه مقاومت با الهام از حضرت زینب (س) آیت الله مروی در مراسم خطبه‌خوانی شب عاشورا: دشمنان ما نمی‌فهمند کشور امام رضا (ع) و امام حسین (ع) یعنی چه + فیلم آموزش فرهنگ عاشورایی ویژه دهه نودی‌ها در حسینیه کودک هیئت جنت‌الحسین(ع) مشهد؛ ربع قرن خدمت بی‌وقفه در مسیر احیای فرهنگ عاشورا+ فیلم عزاداری مردم تهران و سایر شهرهای کشور در روز تاسوعای حسینی و حمایت از ولی امر مسلمین جهان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم نغمه‌ای از عشق و ایثار حضرت ابوالفضل (ع) | عزاداری تاسوعای حسینی در مشهد (۱۴ تیر ۱۴۰۴) + فیلم هیئتی ۷۰ ساله به نام دردانه امام رضا (ع)  بررسی جایگاه تاریخی روز تاسوعا در واقعه کربلا در گفت‌و‌گو با پژوهشگر علوم اسلامی جزئیات آیین خطبه‌خوانی شب عاشورا در حرم امام‌رضا(ع) ویدیو | معنای بزرگداشت عزاداری امام حسین (ع) در زمان ما از بیانات رهبر معظم انقلاب | از تبیین تا قیام گسترش طرح «هر شب جمعه مثل اربعین» از مشهد تا اروپا ماجرای عجیب حبیب‌‌بن‌مظاهر و زنده‌شدنش با ندای امام‌حسین(ع)
سرخط خبرها

آخرین خبر‌ها از احیای عمره مفرده| نمایندگان ایران راهی عربستان می‌شوند

  • کد خبر: ۱۹۰۴۴۲
  • ۰۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۰۴
آخرین خبر‌ها از احیای عمره مفرده| نمایندگان ایران راهی عربستان می‌شوند
با هدف آماده کردن مقدمات از سرگیری سفر‌های عمره، نمایندگان کمیته‌های مختلف ایران برای امضا قرارداد بزودی به عربستان اعزام می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، در نشست شورای برنامه ریزی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت با اشاره به مذاکرات انجام شده در شورای عالی حج در خصوص سفر‌های زیارتی اعلام شد که نمایندگان کمیته‌های سازمان حج و زیارت جهت انعقاد قرارداد در حوزه‌های مختلف به زودی به کشور میزبان اعزام خواهند شد.

دراین نشست که امروز به ریاست حجت الاسلام سید عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه درامورحج و زیارت برگزار شد، سید عباس حسینی رئیس و حمید رهبری فر معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان حج و زیارت از بحث‌ها و مذاکرات انجام شده در جلسه اخیر شورای عالی حج گزارش دادند و افزودند: رئیس کل بانک مرکزی قول داده که برای شروع سفر‌های عمره بخشی از ارز مورد نیاز این سفر‌ها را اختصاص دهد.

حسینی گفت: درمورد هزینه بلیت هواپیما نیز قرار شد رئیس سازمان هواپیمایی کشوری نرخ تمام شده را با سود معقول اعلام کند و بر اساس آن قرارداد با شرکت‌های هواپیمایی منعقد خواهد شد.

وی همچنین از نتایج برگزاری جلسات قیمت گذاری سفر‌های عمره گزارش داد و گفت: با اعلام نهایی نرخ ارز و هواپیمایی و کارشناسی‌های انجام شده در خصوص انعقاد قرارداد در حوزه‌های مختلف می‌توان روند ثبت نام و زمانبندی برای اعزام زائران به کشور میزبان را عملیاتی کرد.

سرپرست حجاج ایرانی نیز با اشاره به اینکه مردم به هنگام ثبت نام برای سفر‌های حج و عمره در واقع بخشی ازهزینه سفر خود را پرداخته اند، تصریح کرد: مسئولان نظام در زمان تصمیم گیری در خصوص نرخ ارز باید درباره این مهم تدبیرنمایند و به نحوی عمل شود که حقوق زائر درصف انتظارنیز حفظ گردد.

درادامه این نشست حسین اسماعیلی مدیردفتر نظارت و بازرسی حوزه نمایندگی، ولی فقیه در امور حج و زیارت در مورد ساختار نیروی انسانی در آشپزخانه‌های مرکزی در حج ۱۴۰۲، گفت: مقایسه نشان می‌دهد که تعداد عوامل در آشپزخانه‌های مرکزی مکه و مدینه درحج امسال نسبت به سال ۱۳۹۸ چهل و چهار نفر کاهش و سرانه نسبت خادم به زائر نیز از ۲۶۳ نفر به ۳۰۴ نفر افزایش یافته است و این اتفاق با رعایت شاخص‌های مهم و تاثیرگذار در کیفیت ارائه خدمات صورت گرفته است.

بر پایه این گزارش، در ابتدای این نشست نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت، ضمن تبریک ولادت امام عسکری (ع) با اشاره به همراهی آمریکا با رژیم جنایتکار اسرائیل در کشتار مردم بی دفاع و مظلوم غزه و ایستادن در کنار جلاد‌ها اظهار داشت: همه آزادگان جهان از آنچه نسبت به مردم بی دفاع فلسطین رخ می‌دهد آزرده خاطر هستند و مسلمان و غیرمسلمان از این جنایت‌ها ناراحتند و از آن ابراز انزجار می‌نمایند.

حجت الاسلام نواب با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در خصوص غیرقابل ترمیم بودن شکست عملیات طوفان الاقصی افزود: دنیا پرستان و دنیا خواهان که فکر می‌کنند ماندگار خواهند ماند، بدانند که به پاسخگویی درمورد جنایات و اعمال زشت شان نزدیکتر شده اند و نمی‌توانند این جام شکسته و آبروی رفته را ترمیم کنند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->