طلای جهانی در مسیر کاهش قیمت (۶ تیر ۱۴۰۴) ذخایر ارزی و تجارت خارجی کشور مطلوب است | جنگ هیچ مشکلی برای تولید و تجارت کشور ایجاد نکرد افزایش ۰.۶ درصدی نرخ تورم سالانه در خرداد ماه ۱۴۰۴ بیمه مرکزی: سازوکار ارزیابی خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده به زودی اعلام می‌شود توضیح بانک سپه درباره برداشت مبالغ از حساب مشتریان تثبیت قیمت طلا از فردا (۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر جهاد کشاورزی: مردم منتظر کاهش قیمت برنج باشند | آغاز توزیع ۶۰ هزار تن برنج بازار بورس از شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴ با چه دامنه نوسانی آغاز به کار خواهد کرد؟ ۶۷ درصد از درآمد‌های تهرانی‌ها صرف پرداخت اجاره می‌شود تحریم‌ها تنها ۱۰۰ هزار بشکه از فروش نفت ایران را کاهش داد زنجیره ارزش صنعت نفت، قهرمان بی‌صدای روز‌های بحران سوخت قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۵ تیر ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۵ تیر ۱۴۰۴) | کاهش قیمت‌ها تمدید لغو پرواز‌های داخلی و خارجی در شمال، جنوب و غرب کشور تا ساعت ۱۴ فردا (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) دستورالعمل استرداد وجه بلیت پرواز‌های لغو شده اعلام شد لزوم آغاز تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی و خدماتی | کارگران آتش نشانی و خدماتی سنگ تمام گذاشتند قرائت کنتور برق تهرانی‌ها از شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) طبق روال گذشته انجام می‌شود قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۵ تیر ۱۴۰۴) | دلار چه قیمتی دارد؟ قیمت دلار جهانی امروز (۵ تیرماه ۱۴۰۴) | دلار جهانی به کف قیمت چند ساله سقوط کرد مرحله سوم طرح کالابرگ الکترونیکی ویژه دهک‌های یک تا سه درآمدی از شنبه (۷ تیرماه ۱۴۰۴) آغاز می‌شود+ جزئیات نرخ امروز طلا در مشهد چقدر است؟ (۵ تیر ۱۴۰۴) بانک مرکزی: تأمین ارز واردات در مدت ۳ ماه از ۱۲.۳ میلیارد دلار گذشت قیمت سیب‌زمینی نصف شد (۵ تیر ۱۴۰۴) جابه‌جایی بیش از ۴.۶ میلیون مسافر توسط ناوگان حمل‌ونقل بین‌شهری در ۱۲ روز جنگ وزیر راه و شهرسازی: بازسازی مناطق خسارت‌دیده در جنگ در اولویت وزارت راه است قرائت کنتور مشترکان آب و فاضلاب از هفتم تیر به روال عادی بازمی‌گردد قیمت طلای جهانی اندکی بالا رفت (۵ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) | ملزومات سالاد چه قیمتی دارند؟
سرخط خبرها

دام سبک هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۱۴۴۸
  • ۰۷ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۵۲
دام سبک هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان (۷ آبان ماه ۱۴۰۲)
مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: دام زنده سبک با قیمت هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود و قیمتی که در بازار گوشت می‌بینیم ارتباطی با قیمت دام زنده ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور گفت: اگر تولیدکننده، محلی برای عرضه محصولات نداشته باشد تولید را کنار می‌گذارد. درحال‌حاضر تولیدکنندگان داخلی فقط می‌توانند محصولاتشان را در قصابی‌ها عرضه کنند و برخی فروشگاه‌های بزرگ تمایلی به فروش گوشت داخلی ندارند و گوشت وارداتی عرضه می‌کنند تا بهتر بتوانند نظارت کنند.

افشین صدر دادرس با بیان اینکه از ابتدای سال قیمت دام زنده تغییری نکرده است، گفت: دام زنده سبک با قیمت هر کیلو ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان در بازار خرید و فروش می‌شود و در این مدت افزایش قیمتی نداشته است.

وی ادامه داد: قیمتی که در بازار گوشت می‌بینیم ارتباطی با قیمت دام زنده ندارد. قیمت دام زنده در طی این ماه‌ها ثابت بوده و افزایش قیمت گوشت به دلیل مشکلات بخش توزیع است. یعنی مسئولان باید بیشتر بر بخش توزیع تمرکز کنند و برای آن تدابیری بیاندیشند.

مدیرعامل اتحادیه مرکزی دام سبک کشور با اشاره به اینکه یکی از دلایلی که باعث کاهش قیمت نهاده‌ها شده، کاهش جمعیت دامی کشور است گفت: بر اساس گزارش‌های مرکز آمار ایران جمعیت ۶۸ میلیونی دام زنده در بهار به ۶۰ میلیون در تابستان رسیده و این موضوع هم به واردات گوشت باز می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در اینجا فقط کاهش هزینه تولید مطرح نیست، بلکه بازار نیز اهمیت دارد، عنوان کرد.

به گفته وی می‌توان گوشت‌های وارداتی و داخلی را در ظروف جداگانه‌ای کنار هم قرار داد که هم برای مصرف‌کننده قابل تشخیص باشد و هم بازرسان بتوانند به راحتی بر آن نظارت کنند.

صدر دادرس در ادامه به ارائه راهکار‌هایی برای کاهش هزینه‌های تولید داخل اشاره کرد و گفت: اینکه انتظار داشته باشیم با توجه به تورم و افزایش هزینه‌های تولید گوشت با قیمت سال قبل عرضه شود درست نیست. اما برای کاهش هزینه‌ها ابتدا باید ایرادات بخش توزیع مرتفع شود تا گرانفروشی رخ ندهد. دیگر اینکه نهاده‌ها ۷۵ درصد هزینه‌های تولید را شامل می‌شوند و کاهش قیمت نهاده‌ها باعث کاهش هزینه تولید خواهد شد. از طرفی قیمت حمل‌ونقل نیز باید کنترل شود. همچنین دولت بایستی به نقدینگی دامداران نیز توجه کند.

وی در پایان به عرضه گوشت گرم گوساله و گوسفندی در کالابرگ به عنوان یک راهکار اشاره کرد و گفت: درحال‌حاضر فقط گوشت منجمد گوساله در کالابرگ عرضه می‌شود، ولی می‌توان با عرضه گوشت گرم این شرایط را فراهم آورد که مردم به آن دسترسی بیشتری داشته باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->