بازگشایی سایت‌های تاریخی و تفریحی با هماهنگی شورای تامین استان‌ها رکورد بی‌سابقه در تولد یک گونه در معرض انقراض از کروکودیل‌ها قاتل قاچاقچی معروف مواد مخدر، برادرش بود دستگیری زن سارق در پوشش مسافرکش ! درخواست طلاق از مردی که بچه نمی‌خواهد قاتل ۴ زن به دار مجازات آویخته شد اعترافات تکان‌دهنده متهمان پرونده آدم ربایی و تجاوز موسوم «عقرب‌های هوسران» رشد ۴۰ درصدی سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در خراسان رضوی برگ درختی که از لخته شدن خون پیشگیری می‌کند هشدار نسبت به انجام سلول‌ درمانی و اگزوزوم‌تراپی در مراکز فاقد مجوز شناسایی ۲۵۹ مورد ابتلا به تب دنگی در کشور (۱۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری دومین بازارچه شهاب سنگ در زرند تصویب طرح مدیریت زیست‌ بومی برای ۲ تالاب مهم در بوشهر پذیرش ۶۰۰ دانش‌آموز استعداد درخشان در مشهد | افزایش ۱۰ درصدی ظرفیت مدارس تیزهوشان در خراسان رضوی تأکید وزیر آموزش و پرورش بر ارتقای مهارت دعوت به انجام فریضه نماز به فرهنگیان، دانش‌آموزان و اولیاء مدارک فیزیکی برای دریافت خسارت درمانی بازنشستگان لازم نیست افزایش خطر عفونت‌های چشمی و آسیب به قرنیه در پی مالش چشم‌ها استرس چطور به دندان‌هایتان آسیب می‌زند؟ بحران آب ایران از نگاه هوش مصنوعی | کشاورزی در خطر، شهر‌ها در تنش بهره‌برداری از حدود ۴۷ هزار کلاس درس تا پایان سال ۱۴۰۴ کاهش دید و حساسیت شدید به نور، از علائم شایع آب مروارید است ثبت ۲ خانه تاریخی یزد در فهرست آثار ملی سلامت فرآورده‌های غذایی چگونه کنترل می‌شود؟ امتحانات نهایی در شرایط سالم برگزار شدند | شرکت یک میلیون و ۵۰۰ دانش‌آموز در امتحانات کشوری برخی عوامل داخلی مرتبط با حمله به زندان اوین شناسایی شدند ۴۳۵ نوزاد زیر پوشش خدمات بانک شیر بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد قرار گرفتند ثبت جهانی شهر یزد برای حفظ میراث تاریخی لازم است درباره باغ‌بام‌ها و روش‌های ایجاد آن در ساختمان‌ها | آسمان سبز رهاسازی بیش از ۵۰ پرنده شکاری در زیستگاه‌های طبیعی شهرری
سرخط خبرها

آیا مصرف جگر سفید مفید است؟

  • کد خبر: ۱۹۲۰۷۲
  • ۱۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۷:۳۰
آیا مصرف جگر سفید مفید است؟
متخصص تغذیه بالینی و رژیم‌شناسی گفت: اگر گوسفند در مناطق خوش آب و هوا و بدون آلودگی تغذیه کرده و بزرگ شده باشد، مصرف شُش آن مشکلی ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا غیاثوند درباره مصرف جگر سفید اظهار کرد: هر ۱۰۰ گرم جگر سفید یا شُش گوسفند ۱۱۳ کیلوکالری انرژی و ۲۰ گرم پروتئین دارد، اما با این حال دپارتمان کشاورزی آمریکا (USDA) از سال ۱۹۷۱ مصرف آن را ممنوع اعلام کرده است.

وی افزود: از دلایل ممنوعیت شُش گوسفند در آمریکا این بوده است که بافت اسفنجی ریه مانند فیلتر‌های هوا عمل می‌کند و میکروب‌ها، دود، دود خودرو‌ها و الیاف آزبست را به دام می‌اندازد، علاوه‌بر آن طی ذبح گوسفند، اسید معده وارد شش‌ها می‌شود. در آمریکا مصرف ماهی‌ها که خطر بالای انباشت فلزات سنگین مانند جیوه و سرب را دارند نیز، ممنوع شده است.

این متخصص تغذیه بالینی و رژیم‌شناسی تصریح کرد: در بسیاری از فرهنگ‌ها از شُش گوسفند در غذا‌ها استفاده می‌شود و مشکلی نیز پیش نمی‌آید، به عنوان مثال در اسکاتلند غذایی شبیه جغوربغور به نام haggis درست می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: در کنار این موارد نیز به یاد داشته باشیم که روزانه ترشحات ریه که توسط مژک‌هایی به سمت گلو حرکت می‌کنند را قورت می‌دهیم، در مجموع به نظر می‌رسد اگر گوسفند در مناطق خوش آب و هوا و بدون آلودگی تغذیه کرده و بزرگ شده باشد، مصرف شش آن مشکلی ندارد، اما اگر اطراف شهر‌های بزرگ و آلوده بوده، بهتر است آن را مصرف نکنیم.

منبع: ایمنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->