احتیاط! مشغول شهرتکانی هستیم روایت دکتر محمدابراهیم باستانی‌پاریزی از مشهد سال ۱۳۴۹: مشهد شهر درخت‌هاست سردرگمی مراجعان در پیداکردن محل دفن اموات در آرامستان بهشت رضا (ع) تمرکز بودجه‌ ۱۴۰۴ مشهد بر توسعه پایدار و عدالت‌محوری تولید بیش از ۲۲۰ هزار تن آسفالت طی ۱۱ ماه | پخش بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار مترمربع آسفالت از ابتدای سال ۱۴۰۳ رئیس شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: اضافه‌شدن ۲۱۹ المان جدید استقبال از بهار ۱۴۰۴ در حوزه فرهنگی رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر مشهد: المان‌های استقبال از بهار ۱۴۰۴ هویت رضوی و فرهنگ ایثار و شهادت را به نمایش می‌گذارند شرح آخرین وضعیت راه‌اندازی فاز یک خط ۳ متروی مشهد از زبان مدیرعامل مدیرعامل سازمان مپ شهرداری مشهد: بازیافت، راهکار رفع ناترازی انرژی است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: ۴ ایستگاه میانی خط سه مترو تا پایان سال ۱۴۰۴ در مدار قرار خواهد گرفت مشهد مقدس، رکورددار گل‌کاری بهاری در کشور رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: ۲۵ اسفندماه تست اولیه فاز یک خط سه مترو مشهد انجام خواهد شد ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) فراخوان مرکز نوآوری پارک دانش شهرداری مشهد اعلام شد+جزئیات ثبت نام مشهد باید سبز بماند | ضرورت حفظ و توسعه فضای سبز در شهر و چالش‌ها و راهکارهایش هوای مشهد در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس (چهارشنبه، ۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | اواسط روز و بعدازظهر از غلظت آلاینده‌ها کاسته می‌شود آتش سوزی کارخانه قند آبکوه مشهد در ۷۸ سال پیش | بوی قند سوخته شهر را فراگرفت ایجاد بیش از ۳۰۰۰ جای‌پارک موقت نوروزی توسط شهرداری مشهد با همکاری ادارات دولتی ماجرای حمله به اتوبوس شهرداری در بولوار طبرسی مشهد چه بود؟ + ویدئو
سرخط خبرها

شهردار مشهدمقدس: شهرداری‌ها ویترین خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران هستند

  • کد خبر: ۱۹۲۱۲۶
  • ۱۱ آبان ۱۴۰۲ - ۰۹:۱۲
شهردار مشهدمقدس: شهرداری‌ها ویترین خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران هستند
شهردار مشهدمقدس گفت: شهرداری‌ها ویترین خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، بنابراین باید به‌گونه‌ای اقدام کنیم که در راستای افزایش رضایتمندی مردم و پررنگ شدن خدمات باشد. 
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندرشریف امروز، ۱۱ آبان‌ماه، در اختتامیه شصت‌ونهمين نشست مجمع مشورتی رؤسای شوراهای اسلامی كلان‌شهرها و مراكز استان‌ها که در محل صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: جنایت‌های رژیم منحوس کودک‌کش، نسل‌کش و ددمنش صهیونیستی را در تمام دوران‌ به ویژه این ایام محکوم می‌کنیم. اقدامات رژیم صهیونیستی از سر استیصال، سردرگمی و ناچاری است تا روزهایی بر دوام خود بیفزاید. تعداد کودکان و زنانی که در این اقدامات بسیار ددمنشانه رژیم صهیونیستی به شهادت می‌رسند به حدود ۹هزار نفر رسیده است.

وی با بیان اینکه نظام شورایی و شوراهای اسلامی یکی از دستاوردهای خون شهدا هستند، عنوان کرد: نظام شورایی و شوراهای اسلامی دستاوردهایی هستند که در دین مبین اسلام به آن تأکید و در قانون اساسی ما در اصول مختلف از آن یاد شده است. زمانی که در سال ۷۸ عملیاتی شد، شاید کسی فکر نمی‌کرد که نظام شورایی در خدمت‌رسانی به مردم و کمک به دولت تا این میزان تأثیرگذار باشد.

قلندرشریف افزود: نظام شورایی و مدیریت شهری خدمات ارزنده و تحولات اساسی در کشور ایجاد کرده که نشان می‌دهد نظام شورایی یک نظام موفق بوده، هرچند مشکلاتی در پیش رو داشته است. نظام شورایی مترقی‌ترین نمود مردم‌سالاری دینی است. در سر راه نظام شورایی مشکلاتی بوده و هست که امیدواریم نظام تصمیم‌گیر به این نتیجه برسد که حکمرانی محلی یکی از نیازهای اساسی شهرهاست و باید محقق شود، این موضوع به کمک دولت نیاز دارد.

شهردار مشهدمقدس ادامه داد: مدیریت یکپارچه شهری تحقق پیدا نکرده اما در حال عملیاتی شدن بوده و هست. این مدیریت ثمره خود را گذاشته و رضایتمندی خوبی را در نظام حاکمیتی و مردم ایجاد کرده است. باید به سمتی برویم که تحقق بهتری پیدا کند. در دوره‌های مختلف قانون‌گذاری و برنامه هفتم فصلی برای مدیریت شهری در نظر گرفته شده بود اما هفته گذشته با مخالفت دولت و نمایندگان حذف شد.

وی بیان کرد: یکی از موضوعات مهمی که باید مورد توجه قرار گیرد  تاکید، پیگیری و حساسیت‌زایی برای مدیران ملی است. کلان‌شهرها با مشکلات و چالش‌های بسیار متعددی روبه‌رو هستند که بسیاری از آن‌ها در قوانین بالادستی پیش‌بینی اما به سیستم مدیریت شهری بار شده است. حاشیه‌نشینی، آلودگی هوا، بازآفرینی شهری و قدیمی شدن قوانین از جمله چالش‌هایی است که وجود دارد.

قلندر شریف خاطرنشان کرد: نکته بسیار مهم این است که نه تنها این قوانین موجب تقویت شوراها نشده، بلکه گاهی کاهش اختیارات شوراهای اسلامی و مدیریت شهری را به دنبال داشته است. این موضوعات باید به صورت ویژه پیگیری شود، قوانین به گونه‌ای مدون شوند که اختیارات را کاهش ندهند.

شهردار مشهدمقدس با اشاره به اینکه مدیریت شهری با هزینه‌های هنگفتی روبه‌رو است، تصریح کرد: از دهه ۷۰ که بودجه‌های دولتی مخصوصا برای کلان‌شهرها قطع شد، قرار شد درآمدهای پایدار شهرداری‌ها محقق شود اما این قانون بسیاری از اختیارات را کاهش داد و کارها را پیچیده‌تر کرد. باید نحوه اجرا و قانون یکپارچه مدیریت شهری به نحوی پیگیری و عملیاتی شود که وبال گردن شهرداری و موجب محدودیت نباشد. شهرداری‌ها ویترین خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران هستند، بنابراین باید به گونه‌ای اقدام کنیم که درراستای افزایش رضایتمندی مردم و پررنگ شدن خدمات باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->