اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیل گری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است
سرخط خبرها

گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان و لاوروف درباره جنگ غزه

  • کد خبر: ۱۹۲۳۵۴
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۲ - ۲۱:۰۷
گفتگوی تلفنی امیرعبداللهیان و لاوروف درباره جنگ غزه
وزیر امور خارجه در گفت‌وگوی تلفنی با همتای روس خود ضمن هشدار نسبت به گسترش ابعاد منطقه‌ای جنگ، بر ضرورت تلاش‌های بین‌المللی برای توقف جنگ و جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در ادامه رایزنی‌ها در خصوص تحولات جاری در فلسطین و جنایات و نسل کشی صهیونیست‌ها در غزه، امشب (جمعه) ۱۲ آبان ماه با سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه تلفنی گفت‌وگو کرد.

آخرین تحولات مربوط به اوضاع فلسطین و نوار غزه و برخی موضوعات دوجانبه و منطقه‌ای از جمله مباحث مورد گفت‌وگو در این تماس تلفنی بود. این دومین تماس تلفنی امیرعبداللهیان و همتای روس او در پی تحولات اخیر در غزه است. وزرای خارجه ۱۸ مهر ماه نیز در این باره تلفنی گفت‌وگو کرده بودند.

رئیس دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران امروز همچنین با وزرای خارجه قطر و سوریه درباره اوضاع جاری در فلسطین تلفنی گفت‌وگو کرده بود.

حسین امیرعبداللهیان از ابتدای تحولات اخیر در فلسطین با تعدادی از همتایان و مقامات تاثیرگذار تلفنی به گفت‌وگو پرداخت و سفری به چهار کشور منطقه شامل عراق، لبنان، سوریه و قطر داشت و بعد از آن هم به جده رفت و در نشست فوق العاده کمیته اجرایی سازمان همکاری اسلامی شرکت کرد. وی همچنین در هفته‌ای که گذشت در سفر به نیویورک در نشست مجمع عمومی سازمان ملل شرکت کرد. وزیر خارجه همچنین روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه نهم و دهم آبان در دور جدید سفرهایش به منطقه به قطر و در مقصد دوم این سفر به ترکیه رفت و با مقامات این کشورها درباره اوضاع غزه گفت‌وگو کرد.

تحولات مرتبط با وضعیت فلسطین و غزه و برخی موضوعات دوجانبه و بین‌المللی از جمله مباحث مورد گفت‌وگو در تماس تلفنی امشب امیرعبداللهیان با سرگئی لاوروف بود.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگوی تلفنی با همتای روس خود با اشاره به تحولات غزه و ضمن هشدار نسبت به گسترش ابعاد منطقه‌ای جنگ بر ضرورت تلاش‌های جدی بین‌المللی برای توقف جنگ و جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری تأکید کرد.

نگرانی روسیه نسبت به گسترش جبهه‌های جنگ

سرگئی لاوروف وزیر خارجه روسیه نیز در این گفت‌وگوی تلفنی به مواضع مشترک روسیه با جمهوری اسلامی ایران درباره بحران فلسطین و شرایط ویژه در غزه اشاره و عنوان کرد: دولت روسیه نسبت به گسترش جبهه‌های جنگ و از کنترل خارج شدن اوضاع نگران است.

امیرعبداللهیان و لاوروف اول آبان ماه سالجاری و در نشست وزرای خارجه فرمت ۳+۳ در تهران با یکدیگر دیدار و گفت‌‌وگو کرده بودند. دو وزیر خارجه همچنین ۱۸ مهر ماه درباره اوضاع غزه تلفنی گفت‌وگو کرده بودند. امیرعبداللهیان در آن گفت‌وگو آنچه در فلسطین رخ داده را پاسخی به تندروی نتانیاهو خواند و گفت:‌ رژیم صهیونیستی به دنبال قتل عام مردم مقاوم غزه است.

قطعنامه پیشنهادی برزیل در شورای امنیت سازمان ملل و محتوای این قطعنامه از جمله دیگر موارد مورد گفت‌وگو در این تماس تلفنی بود.

وزرای خارجه ایران و روسیه در این تماس تلفنی با اشاره به مناسبات دوجانبه، بر ضرورت توسعه همکاری‌های دوجانبه تأکید کرده و نشست آتی نخست‌وزیران کشورهای حاشیه دریای خزر را با اهمیت خواندند.

سومین اجلاس اقتصادی خزر با شرکت نخست وزیران کشورهای حوزه دریای خزر  (ایران، روسیه، جمهوری آذربایجان، ترکمنستان و قزاقستان)  اواخر آبان ماه در ایران برگزار می‌شود.

روز چهارشنبه نیز «الکساندر لاورنتیف» نماینده ویژه پوتین در امور سوریه در سفری که به تهران داشت در دیدار با علی‌اکبر احمدیان دبیر شورای عالی امنیت ملی و همچنین در دیدار با علی‌اصغر خاجی مشاور ارشد وزیر امور خارجه در امور ویژه سیاسی درباره اوضاع غزه گفت‌وگو کرد. او همچنین پیام پوتین به آیت‌الله رئیسی را به اطلاع احمدیان رساند تا تسلیم آیت‌الله رئیسی شود.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->