تغذیه ۳ هزار و ۷۰۰ نوزاد ازطریق بانک شیر مشهد لزوم اهتمام شهرداری مشهد مقدس بر تسریع در روند اجرای پروژه تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای شهر مشهد: تقاطع غیرهم‌سطح امام‌حسن(ع) زودتر از موعد تکمیل می‌شود هوای کلانشهر مشهد دوباره آلوده شد (۲۱ تیر ۱۴۰۴) همسر آیت‌الله عبادی، امام جمعه سابق مشهد دارفانی را وداع گفت تصویب برنامه‌های رفاهی و ورزشی کارکنان شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۴ توضیحات سرپرست سفارت ایران در کابل درباره بازگشت مهاجران و رابطه تهران_ کابل معاون اجتماعی شهرداری مشهد: یکی از دلایل اصلی طلاق، کمبود اطلاعات زوجین درباره مهارت‌های زندگی است شهردار مشهدمقدس: کار تیمی و تعامل، عامل تسهیل فرآیند‌های مدیریتی است مسئول سازمان بسیج شهرداری مشهد: روحیه بسیجی، می‌تواند بدون هیچ‌گونه وابستگی سیاسی در خدمت آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد حاجی‌بگلو: برای کمک به مدیریت شهر از همه ظرفیت‌ها استفاده می‌کنیم| شرایطی نیست که بر اختلاف‌نظر‌ها تمرکز کنیم قصه شهرکی ۴۵ ساله در همسایگی «نخودک» مشهد واکنش رئیس شورای عالی استان‌های کشور به اظهارات عجیب عضو شورای شهر رشت درباره درخواست ترور پزشکیان اول مرداد، زمان آغازبه‌کار مجدد نمایشگاه بین‌المللی مشهد | بزرگ‌ترین رویداد نمایشگاهی صنعت ساختمان کشور به مشهد می‌آید قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (چهارشنبه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴) سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: تمدید مهلت مصوبه مشوق‌ها و پروانه‌های ساختمانی بافت آبکوه تا پایان سال ۱۴۰۴+ فیلم اختصاص ۲۳ هزار میلیارد ریال برای مقابله با تنش آبی در خراسان رضوی عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید با پول مردم، هیئت سکولار تغذیه شود رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: باوجود محدودیت‌ها، هیچ خدمتی را در شهر تعطیل نکردیم مناسب‌سازی ۴۵۰ بوستان در مشهد برای توانیابان | اختصاص ۱۲۳ میلیارد ریال برای بهبود زیرساخت‌های ویژه افراد دارای معلولیت در بوستان‌ها بعد از ۲۱ روز آلودگی، بالاخره هوای کلانشهر مشهد سالم شد (۱۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاشت نهال رایگان مقابل منازل شهروندان مشهدی با ثبت درخواست در سامانه فضای سبز + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۳۰۹۸
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۹
  • ۶
کاشت نهال رایگان مقابل منازل شهروندان مشهدی با ثبت درخواست در سامانه فضای سبز + فیلم
مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهد از کاشت نهال غیرمثمر توسط شهرداری به صورت رایگان مقابل منازل شهروندان در معابر فرعی خبر داد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، حامد فیض الهی بر اهمیت درختکاری و نقش مؤثر درختان در تلطیف هوای شهر تأکید کرد و گفت: شهروندانی که تمایل به کاشت درخت مقابل منازل خود دارند، می‌توانند درخواست خود را از طریق فرایند درخواست کاشت نهال غیرمثمر در سامانه جامع فضای سبز به آدرس https://gsms.mashhad.ir ثبت و پیگیری کنند.

کاشت نهال رایگان مقابل منازل شهروندان مشهدی با ثبت درخواست در سامانه فضای سبز

وی ادامه داد: پس از ثبت درخواست در سامانه، کارشناسان اداره جنگلداری شهری سازمان پارک‌ها و فضای سبز عواملی نظیر موانع و محدودیت‌های معبر مانند تابلو‌های علائم، عمود روشنایی، در ورودی منزل، پارکینگ و حریم ورودی خیابان را بررسی و در صورت تأیید درخواست، اکیپ کاشت نهال به محل اعزام و نسبت به کاشت نهال به صورت رایگان اقدام می‌کنند.

فیض‌الهی با بیان اینکه از ابتدای سال تاکنون با مراجعه به ۹۲ آدرس درخواستی، بیش از ۳۰۰ نهال کاشته شده است، افزود: سامانه درخواست کاشت نهال غیرمثمر در تمام طول سال به جز ماه‌های بهمن و اسفند فعال است و شهروندان می‌توانند به راحتی درخواست خود را ثبت کنند؛ در ماه‌های پایانی سال نیز درخواست‌های کاشت نهال در قالب طرح درختکاری دریافت و انجام خواهد شد.

مدیرکل بهبود محیط زیست شهری شهرداری مشهدمقدس تأکید کرد: امکان کاشت نهال در پیاده‌رو‌های با عرض کمتر از یک متر و ۸۰ سانتیمتر وجود ندارد که این میزان در مورد منازلی که بالکن دارند بیشتر است، همچنین کاشت درخت در زیر تاج درختان قدیمی و در سایه آن‌ها به‌دلیل رقابت نوری و عدم دریافت نور کافی و بدشکلی و گاهی اوقات عدم رشد کافی آن امکان‌پذیر نیست.

وی با اشاره به تلاش شهرداری برای جلب حمایت شهروندان در امر کاشت، آبیاری، حفظ و نگهداری درختان معابر فرعی اضافه کرد: درختان سرمایه‌های ارزشمند شهر هستند و وظیفه داریم این سرمایه را به آیندگان تحویل دهیم و باید با آبیاری منظم و جلوگیری از خسارت به درختان در اثر عملیات ساخت و ساز و ... درختان را حفظ کنیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
0
0
کاشت مهم نیست مهم آبیاری آن است با خون دل ۱۷سال هست که نهالهای کاشته شده را با آب باران نگه داشتم امسال متاسفانه بارانی نیامد ودرختها و شمشادها همه خشک شدند
شهرداری اول تعهد کند که آبیاری نهالها را انجام میدهد بعد نهال توزیع کند وگرنه خط بر آب کشیدن و هدر دادن بیت المال است
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۵۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۷
0
1
کاشت مهم نیست مهم آبیاری آن است با خون دل ۱۷سال هست که نهالهای کاشته شده را با آب باران نگه داشتم امسال متاسفانه بارانی نیامد ودرختها و شمشادها همه خشک شدند
شهرداری اول تعهد کند که آبیاری نهالها را انجام میدهد بعد نهال توزیع کند وگرنه خط بر آب کشیدن و هدر دادن بیت المال است
ناشناس
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
۰۹:۱۰ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۸
0
0
خب شهرداری خودش بره تو همه فضاهای شهر که میشه نهال کاشت، نهال بکاره. دیگه این اداها و این تظاهر کردن ها چیه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۶ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۸
0
0
اگر مردم و ادارات هماهنگی کنن به جای نذری و احسان که مواد غذایی میدن یا قربانی میکنن با هزار دردسر مکافات بدبختی و گاهی منجر به دعوا میشه در صف گرفتن نذری همت کنن درخت و گل گیاه با اصول و قواعد در منطقه خیابان کوچه کوه ها خودشون بکارن از هرجهت بهتر باصرفه تر جذاب تر و انسانی تر هست خودم به شخصه اعتقادی به این نذورات ندارم چون گاهی اتفاقی میفته که باعث شرم سار هست
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۲۱ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۹
0
0
سلام علیکم.چرا وزارت کاربا کم دادن حقوق به من که کارگرم باعث مشکلات اجتماعی و اقتصادی برای من شده.واینکه دایی من ۲۱طبقه خانه به ناحق داره ولی دولت متاسفانه یارانه آب ویارانه برق ویارانه گازویارانه بنزین به ناحق به دایی من میدهد.واینکه اداره اوقاف شهر گلپایگان باسندعادی جعلی خانه مادرم راکلاهبرداری کرد.انالله واناالیه راجعون
بازنشسته تامین اجتماعی
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۸/۱۹
0
0
خشک کردن وبریدن درختان پارک‌های تهران بدون ثبت سفارش بوسيله مسؤلین نگهداری فضای سبز پارکها تهران
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->