قطع اینترنت در جریان جنگ، ۲۴۰۰ مگاوات از بار شبکه برق ایران را کاهش داد انکر درباره خطر انفجار ۵ پاوربانکش هشدار جهانی صادر کرد فیسبوک از عکس‌های خصوصی مردم برای تعلیم هوش مصنوعی استفاده می‌کند تاریخ جدید برگزاری نمایشگاه الکامپ در آینده اعلام می‌شود ایلان ماسک کارمند ایرانی شرکت تسلا را اخراج کرد + علت هک بیش از صد سایت فعال رژیم صهیونیستی توسط گروه هکری ابابیل+تصاویر هدست اپل ویژن پرو در اتاق کولونوسکوپی به پزشکان در تشخیص سرطان کمک می‌کند سامسونگ از ارزان‌ترین ایرباد خود با نام Galaxy Buds Core رونمایی کرد + مشخصات آیا اینستاگرام رفع فیلتر شده است؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اختلال گسترده در مکان‌یاب اپلیکیشن‌‌های کاربران | آیا GPS در ایران قطع شده است؟ آیا قرار است تلگرام رفع فیلتر شود؟ (۴ تیر ۱۴۰۴) اینترنت بین‌الملل در تمام اپراتور‌ها وصل شد (۴ تیر ۱۴۰۴) شهرداری مشهد در «محور مالی و اقتصادی» نخستین لیگ خلاقیت کلان‌شهر‌ها رتبه دوم را کسب کرد اطلاعیه جدید نوبیتکس | همه چیز را به حالت عادی برمی گردانیم حملات سایبری ایران در کمین آمریکا و اسرائیل استفاده از واتساپ روی تمام دستگاه‌های مجلس نمایندگان آمریکا ممنوع شد زمان رفع محدودیت‌های اینترنت بین‌الملل بعد از آتش‌بس میان ایران و رژیم صهیونیستی ویدئو انفجار ورودی زندان اوین، غیرواقعی و ساختۀ هوش مصنوعی است! + عکس دارایی‌های رمزارزی صرافی‌ها به کیف‌پول‌های سرد منتقل شد | امکان برداشت رمزارز وجود ندارد مکالمه نامحدود و رایگان تلفن ثابت تا پایان تیرماه ۱۴۰۴ تفاوت راکتور هسته‌ای و مرکز غنی‌سازی اورانیوم چیست؟ | بمباران کدام‌یک خطرناک‌تر است؟
سرخط خبرها

آمازون بیش از یک میلیون کالای مرتبط با کرونا را از سایت خود حذف کرد

  • کد خبر: ۱۹۴۲۴
  • ۱۱ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۳
آمازون بیش از یک میلیون کالای مرتبط با کرونا را از سایت خود حذف کرد
کمپانی آمازون در هفته‌های اخیر بیش از یک میلیون کالا را به دلیل افزایش سودجویانه قیمت‌ها یا ادعاهای دروغین و ساختگی برای پیشگیری یا درمان قطعی کرونا، از فروشگاه آنلاین خود حذف کرده است.
به گزارش شهرآرانیوز و به  نقل از «رویترز»، شرکت آمریکایی آمازون همچنین ده‌ها هزار معامله را با فروشندگانی که به گفته این شرکت قصد سرکیسه کردن مشتریان را داشته‌اند، فسخ کرده است.

بزرگترین خرده فروش آنلاین جهان این روزها به دلیل کالاهای بهداشتی موجود در پلتفرم فروشگاه آنلاین خود زیر ذره بین قرار گرفته است. ایتالیا که این روزها به کانون کرونا در اروپا تبدیل شده است، هفته گذشته تحقیقات در مورد افزایش قیمت ژل‌های ضدعفونی و ماسک‌های بهداشتی را در فروشگاه‌های اینترنتی آغاز کرد.

به نقل از خبرنگار رویترز، فروشنده‌ای روز پنجشنبه یک بسته ده عددی از ماسک N۹۵ را با قیمت ۱۲۸ دلار برای فروش در پلتفرم آمازون قرار داده بود که قیمت متوسط آن به طور معمول ۴۱.۲۴ دلار است. این آیتم نیز جزء فهرست اقلامی است که هم اکنون از سایت آمازون حذف شده‌اند.

یکی از سخنگویان آمازون به سیاست این شرکت مبنی بر اینکه اطلاعات مربوط به محصول باید دقیق باشد و بر همین اساس آمازون می‌تواند پیشنهادهایی را که از اعتماد مشتریان سواستفاده می‌کنند، حذف کند، اشاره و در بیانیه‌ای اعلام کرد که «جایی برای افزایش (سودجویانه) قیمت‌ها در آمازون وجود ندارد.»

به نقل از آمازون، افزایش غیرمنصفانه قیمت‌ها و کالاهایی که با ادعای دروغین برای پیشگیری یا درمان کرونا ارائه شده بودند، از طریق ترکیبی از بررسی‌های خودکار و دستی کنترل شده است.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->