سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

نرخ دلار در ثبات و ریزش (۲۳ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۴۴۹۴
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۸
نرخ دلار در ثبات و ریزش (۲۳ آبان ۱۴۰۲)
علی رغم پیش بینی‌ها درخصوص افزایش نرخ ارز از ابتدای سال تا کنون این بازار از یک ثبات نسبی برخوردار بوده است به طوریکه نرخ دلار در فروردین ماه با حدود قیمتی ۵۱.۵۰۰ تومان معامله میشد اکنون هم بعد از هشت ماه در کانال ۵۱ هزار تومان معامله می‌شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، علی رغم پیش بینی‌ها درخصوص افزایش نرخ ارز از ابتدای سال تا کنون این بازار از یک ثبات نسبی برخوردار بوده است به طوریکه نرخ دلار در فرورین ماه با حدود قیمتی ۵۱.۵۰۰ تومان معامله میشد اکنون هم بعد از هشت ماه در کانال ۵۱ هزار تومان معامله می‌شود.

از ابتدای سال که دور مذاکرات هسته‌ای مطرح شد، بازار تحت تاثیر این موضوع در یک ثبات نسبی برخوردار شد البته که سیاست‌های بانک مرکزی و تصمیم برای تثبیت نرخ ارز در سال جاری یکی دیگر از دلایل این مضوع بوده است.

بهبود روابط دیپلماتیک زیر سایه اتفاقات منطقه باعث شد دلار سیر صعودی را طی این چند ماه طی نکند و پیش بینی برای ثبات نرخ تا پایان سال جاری قوت بگیرد.



بر اساس گزارش تجارت نیوز، با وجودی که جنگ منطقه به نقطه‌ای بحرانی برای فلسطین رسیده و پالس‌هایی از جانبداری ایران نیز به گوش می‌رسد، اما رفتار بازار‌های جهانی نسبت به این رخداد خنثی است. وزیر امور خارجه ایران که رئیس جمهوری را در نشست سران ریاض همراهی می‌کند در دیدار با همتای مصری خود تاکید کرد که انتظار می‌رود مصر، گذرگاه رفح را برای ارسال آب، دارو، غذا و سوخت به غزه باز کند.

حسین امیرعبداللهیان همچنین روز شنبه با تور ونسلند، هماهنگ کننده ویژه سازمان ملل متحد براى روند صلح خاورمیانه دیدار کرد. در این دیدار وزیر امور خارجه ایران با تاکید برآمادگی ایران گفت اگر عملیات نظامی اسرائیل ادامه یابد، و به ویژه اگر اسرائیل همان‌طور که پیشتر اعلام کرده، دست به حمله زمینی به غزه بزند، ایران نیز پاسخ خواهد داد.

هرچند که در هفته‌های گذشته مساله دخالت ایران در جنگ منطقه به بزرگترین چالش فعالان اقتصادی تبدیل شده است، اما این موضوع در صورت وقوع می‌تواند منجر به افزایش ریسک‌های سیستماتیک و رشد تقاضا و متعاقب آن رشد قیمت در بازار‌های مالی شود.

امروز قیمت دلار در بازار‌های مجاور کاهش داشت. در روز جاری قیمت دلار سلیمانیه با کاهش ۱۳۰ تومانی روی قیمت ۵۱ هزار ۱۴۰ تومان ایستاد. دلار هرات نیز کاهش ۲۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۰ هزار و ۸۵۰ تومان معامله شد. درهم امارات نیز با ۴۰ تومان کاهش با قیمت ۱۴ هزار و ۲۰ تومان معامله شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->