جزئیات جدیدی از گلکسی S۲۵ اج سامسونگ متا مدل‌های هوش مصنوعی‌اش را با کتاب‌های دانلودشده از تورنت آموزش داده است خرید یوسی پابجی موبایل | فروشگاهG4A4 ارزان، سریع و مطمئن واکنش سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی به شایعه رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب معرفی ۵ مادربرد گیمینگ امسال [⚡از دستش نده!] گوگل، موتور جستجویش را به دستیار هوش مصنوعی تبدیل می‌کند مصرف چند تخم‌مرغ در هفته برای سلامتی مفید است؟ | پژوهشگران پاسخ می‌دهند ویدئو | دیپ سیک چطور ظهور کرد و صنعت هوش مصنوعی را به هم ریخت؟ ویدئو | نظر مخاطبان درباره انیمیشن «پسر دلفینی ۲» کافه شهر | ویژه برنامه جشنواره فیلم فجر - قسمت سوم | نقد انیمیشن «ژولیت و شاه» و فیلم «ماریا» + نظرات مردمی راهکارهای مرکز شتاب ایده برای مدیریت انرژی | هم نوآوری، هم محرومیت زدایی ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک در استرالیا امضای تفاهم‌نامه توسعه ترانزیت داده بین ایران و عمان شکست هوش مصنوعی دیپ‌سیک در آزمایش‌های ایمنی! رشد نگران‌کننده تعداد موش‌ها در شهر‌های بزرگ به دلیل افزایش گرمای زمین شتاب شوق برانگیز علمی کوشش شرکت های پارک علم و فناوری خراسان رضوی در مسیر خودکفایی | رونق تولید با توان دانش بنیان‌ها پرفروش‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۴ | آیفون ۱۵ در صدر گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد آیفون ۱۶ ترخیص شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) برتری‌های هوش مصنوعی Deepseek به ChatGPT | پشتیبانی از لهجه‌ها و اصطلاحات محلی فارسی!
سرخط خبرها

چین مدعی شد به سریع‌ترین اینترنت جهان دست یافته است

  • کد خبر: ۱۹۴۶۵۵
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۵
چین مدعی شد به سریع‌ترین اینترنت جهان دست یافته است
به گفته هواوی، این شبکه می‌تواند داده‌هایی به اندازه ۱۵۰ فیلم با کیفیت بالا را تنها در یک ثانیه منتقل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، هواوی به همراه شرکت مخابراتی چاینا موبایل (China Mobile)، شبکه اینترنتی جدیدی به طول ۳۰۰۰ کیلومتر ایجاد کرده‌اند که پکن را به جنوب چین متصل می‌کند و همچنین از آن به‌عنوان یک پیشرفت بزرگ یاد شده است. براساس گزارش بلومبرگ، چین مدعی شده که این شبکه اینترنتی سریع‌ترین اینترنت جهان را با سرعت ۱.۲ ترابیت بر ثانیه فراهم می‌کند.

بلومبرگ در گزارش خود توضیح می‌دهد که این دو شرکت چینی با همکاری «دانشگاه چینهوا» و شرکت ارائه‌دهنده خدمات تحقیقاتی Cernet.com همکاری کرده‌اند تا اولین شبکه اینترنتی «پایدار و قابل اعتماد» جهان با پهنای باند ۱.۲ ترابیت در ثانیه را ایجاد کنند که سرعت آن چندین برابر از شبکه‌های معمولی سراسر جهان بیشتر است.

دستیابی به سریع‌ترین اینترنت جهان توسط چین

این شبکه که شامل بیش از ۳۰۰۰ کیلومتر کابل‌کشی فیبر نوری می‌شود، براساس گزارش نشریه «ساوت چاینا مورنینگ پست» ظاهراً در ماه جولای فعال شده است و پس از پشت سر گذاشتن موفق تمام آزمایش‌های عملیاتی خود، روز دوشنبه به‌طور رسمی راه‌اندازی شده است. همچنین از این پروژه به‌عنوان بخشی از برنامه زیرساخت فناوری اینترنت آینده چین (FITI) یاد شده که از ۱۰ سال گذشته در حال توسعه است.

«وانگ لی»، معاون فناوری هواوی گفت که این شبکه «می‌تواند داده‌هایی به اندازه ۱۵۰ فیلم با کیفیت بالا را تنها در یک ثانیه منتقل کند.»

«شی جین‌پینگ»، رئیس دانشگاه چینهوا از این پیشرفت به‌عنوان پروژه‌ای یاد کرده که برای اولین بار کاملاً توسط فناوری‌های داخلی ساخته شده و در بیانیه خود به‌طور خاص به هواوی اعتبار داده است. غول چینی با وجود اینکه در لیست تحریم صادرات ایالات متحده قرار گرفته است، تابستان امسال از گوشی ۵ G هواوی میت ۶۰ پرو رونمایی کرد که با کمک فناوری‌های داخلی از شبکه ۵ G بهره می‌برد

با این‌وجود، بلومبرگ در انتهای گزارش خود ذکر می‌کند که موفق‌نشده صحت ادعای چینی‌ها را تأیید کند. نوکیا به‌عنوان رقیب جهانی هواوی نیز در ماه فوریه اعلام کرده بود که با کمک شبکه نوری مستقر در اروپای خود در یک شبکه ۱۱۸ کیلومتری به سرعت ۱.۲ ترابیت در ثانیه دست یافته است.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->