وزارت بهداشت خبر داد: حفظ آمادگی بیمارستان‌ها برای خدمت‌رسانی وزیر علوم: دانشگاه‌ها ملزم به تامین اسکان استادان هستند پیشرفت ۲۲ درصدی باغ رویش در مشهد | ۳ هکتار فضای سبز تا شهریور ۱۴۰۴ افتتاح خواهد شد مصاحبه داخلی آزمون اعزام فرهنگیان به خارج از کشور لغو شد رئیس شورای عالی استان‌ها: پاسخ اسرائیل را به‌گونه‌ای خواهیم داد که در تاریخ ثبت و ضبط شود عضو شورای اسلامی شهر مشهد: مهم‌تر از موشک، داشتن این ملت است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: روزی که ملت ایران به پا خیزد، اثری از رژیم صهیونیستی باقی نخواهد ماند رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: همه ظرفیت‌های شهرداری مشهد برای مقابله با تهدیدات احتمالی فعال شوند قیمت جهانی نفت امروز (دوشنبه، ۲۶ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد | برنت ۷۴ دلار و ۹۴ سنت شد تعطیلی موقت پارکینگ‌های حرم مطهر رضوی (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) ترافیک در جاده‌های خراسان رضوی سنگین و پرحجم است (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگی از تاریخ مقاومت مشهدی‌ها در برابر هجوم بیگانگان در سال ۹۱۴ خورشیدی | بیگانگان و حسرت عبور از دروازه‌های مشهد شایعه حمله هوایی به سبزوار کذب است فرماندار مشهد: سفر‌های زمینی به مشهد افزایش یافته است | مشکلی بابت اسکان مسافران نداریم بازدید سرزده استاندار خراسان رضوی از فرودگاه بین‌المللی مشهد (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) بازدید فرماندار مشهد از پمپ‌بنزین‌های مستقر در محور‌های مشهد به چناران | سوخت‌گیری عادی خودرو‌ها در جریان است عضو شورای اسلامی شهر مشهد: ما اهل پناهگاه نیستیم، وسط میدان منتظر فرمان ولی امر مسلمین می‌مانیم عضو شورای اسلامی شهر مشهد: امیدوارم وعده صادق سه مستمر و قوی‌تر باشد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: جمهوری اسلامی ایران دست برتری آتش را دارد
سرخط خبرها

کمیته امداد هنوز موفق به توزیع بسته‌های بهداشتی در میان مددجویان نشده‌ است

  • کد خبر: ۱۹۵۱۱
  • ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۸:۰۳
کمیته امداد هنوز موفق به توزیع بسته‌های بهداشتی در میان مددجویان نشده‌ است
کمبود اقلام بهداشتی و مواد ضدعفونی در بازار برای استفاده در پیشگیری از بیماری همه‌گیر، مانعی فراروی حمایت این نهاد برای حمایت مددجویان زیرپوشش در سطح استان است.
به گزارش شهرآرا نیوز،حبیب‌الله آسوده مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی، به نبود یا کمبود اقلام بهداشتی از جمله ماسک و دستکش بهداشتی و مواد ضدعفونی‌کننده در سطح بازار اشاره و بیان کرد: با وجود گذشت چندین روز از ابلاغ عمومی اقدامات پیشگیرانه از شیوع احتمالی بیماری همه‌گیر در سطح کشور هنوز کمیته امداد در خراسان رضوی موفق به تامین و توزیع بسته‌های بهداشتی در میان مددجویان زیرپوشش خود نشده است.

وی به وجود افراد بیمار، سالمند و دیگر گروه‌های پرخطر از نظر سلامتی در میان مددجویان کمیته امداد اشاره و بیان کرد: گرچه اختیارات کامل در زمینه تهیه و توزیع اقلام بهداشتی لازم به مدیریت‌های کمیته امداد در شهرستان‌های استان خراسان رضوی ابلاغ شده تا اقدامات لازم را در خصوص این موضوع حساس صورت دهند، اما تاکنون کار موثری به این منظور انجام نشده است.

مدیرکل کمیته امداد خراسان رضوی افزود: ۶ هزار بیمار خاص، سخت‌علاج، زمین‌گیر و ۱۰۰ هزار نفر افراد سالمند در خراسان رضوی به عنوان مددجو زیرپوشش خدمات کمیته امداد هستند.

وی ادامه داد: امیدواریم هموطنان نیکوکار و شهروندان خیر در این زمینه به یاری کمیته امداد آمده تا حمایت لازم از مددجویان محروم محقق شود و این دوران و شرایط سخت را با سلامتی و موفقیت پشت سر بگذاریم.

آسوده گفت: به همین منظور با استانداری خراسان رضوی نیز برای تامین این اقلام بهداشتی مذاکراتی صورت گرفته که امیدواریم نتیجه‌بخش بوده و موثر واقع شود.

نیم میلیون نفر از جمعیت شش میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیر پوشش خدمات کمیته امداد امام خمینی (ره) قرار دارند.

بنا بر اعلام رییس اداره تجهیزات پزشکی مصرفی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم‌اینک مراکز درمانی و بیمارستان‌های زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی با کمبود ۸۰ درصدی در خصوص ماسک طبی مواجه هستند.

این در حالی است که نهاد‌های بازرسی اصناف و تعزیرات حکومتی خراسان رضوی تاکنون از کشف محموله احتکاری سه هزار و ۸۹۷ عددی گالن، بطری و اسپری ضدعفونی کننده از خانه‌ای در مشهد، کشف ۶ هزار عدد ماسک از یک فروشگاه تجهیزات پزشکی، گرانفروشی تجهیزات پزشکی برخی واحد‌های صنفی و خودداری آن‌ها از فروش چنین ملزوماتی خبر داده‌اند. نهاد‌های مسوول در این خصوص اقدام به تشکیل پرونده‌های قضایی و تعزیراتی کرده‌اند.

بر اساس ابلاغ "ستاد ملی مدیریت و مقابله با بیماری کرونا" هم‌اینک تمامی دانشگاهها، مراکز آموزش عالی، مدارس، سینماها، سالن‌های مجالس عمومی، ورزشگاه‌ها و سالن‌های ورزشی، برنامه‌های فرهنگی و هنری و همایش‌های غیرضرور به منظور پیشگیری از احتمال شیوع بیماری همه‌گیر تعطیل و متوقف شده‌اند.

این شرایط اجتناب‌ناپذیر که سبب کاهش رفت و آمد‌های مردم و مراودات عمومی شده خودبه‌خود بر کاهش فعالیت‌های بازار، اصناف و امور تجاری تاثیر گذاشته است.

بر اساس آخرین اعلام دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۹۱ نفر از شهروندان مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در مناطق زیرپوشش این دانشگاه در خراسان رضوی تاکنون برای تشخیص دقیق نوع بیماری مورد آزمایش تخصصی قرار گرفته و از این میان فقط دو نفر بر اساس نتایج آزمایش تخصصی، مبتلا به ویروس کرونا شناخته شده‌اند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->