تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) پارگی رباط صلیبی امیری تایید نشد لغو مسابقه تراکتور و ملوان در لیگ برتر شروع امیدوارکننده عربستان در پلی‌آف | تساوی بی‌برنده قطر و عمان دلهره ملی‌پوشان در آسمان روسیه | تأخیر در لندینگ هواپیمای تیم ملی منیر الحدادی: هرگز تصور نمی‌کردم فوتبال ایران چنین اتمسفری داشته باشد دعوت از بازیکن بدون تیم به تیم ملی ایران! | چرا جهانبخش در کنار ملی‌پوشان است؟ پرسپولیس دست به دامن کاناوارو شد
سرخط خبرها

عضو هیات رئیسه فدراسیون شنا: مشهد؛ پتانسیل میزبانی از مسابقات بین‌المللی شنا را دارد

  • کد خبر: ۱۹۵۴۶۹
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۳
عضو هیات رئیسه فدراسیون شنا: مشهد؛ پتانسیل میزبانی از مسابقات بین‌المللی شنا را دارد
عضو هیات رئیسه و رئیس کمیته فنی فدراسیون شنا گفت: امیدواریم با تجهیز استخر‌های استاندارد به زمان سنج الکترونیکی مسابقات بین‌المللی در مشهد نیز برگزار شود.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

حمید اسکندری در گفتگو با شهرآرانیوز در خصوص برگزاری هفتمین دوره مسابقات کشوری شنا جام ولایت در مشهد عنوان کرد: خوشبختانه این مسابقه جندین سال است که در تقویم فدراسیون شنا جا افتاده است. این مسابقات به لحاظ کمی و کیفی در شرایط خوبی برگزار شده است.

وی افزود: در این فصل حدود ۲۵۰ شناگر از کل کشور در این مسابقات شرکت کرده‌اند و همچنین یک رکورد ملی توسط محمد قاسمی در رشته ۴۰۰ متر آزاد شکسته شد.

عضو هیات رئیسه و رئیس کمیته فنی فدراسیون شنا ادامه داد: رقابت خوبی طی ۲ روز در استخر شرکت برق مشهد و به میزبانی مدرسه شنا موج مشهد برگزار شد.

اسکندری در خصوص میزبانی مشهد از این مسابقات تصریح کرد: میزبانی مشهد همانند همیشه خوب بود. سطح اسکان، تغذیه و داوران در وضعیت قابل قبولی قرار داشت.

وی در پاسخ به این سوال که آیا مشهد پتانسیل میزبانی در مسابقات بین‌المللی را دارد یا خیر، افزود: بله، مشهد ۱۰۰ درصد پتانسیل این را دارد. مسابقات بین‌المللی باید یک چارچوبی داشته باشد و دستگاه‌های اتوماتیک زمان سنج باید مورد استفاده قرار بگیرد. با توجه به اینکه مشهد یکی از پایگاه‌های ملی فدراسیون شنا است، امیدواریم با تجهیز استخر‌های استاندارد به زمان سنج الکترونیکی مسابقات بین‌المللی در مشهد نیز برگزار شود. اگر این شرایط در مشهد فراهم شود، تصمیم داریم یک از مرحله از مسابقات لیگ برتر را در مشهد نیز برگزار کنیم.

اسکندری در خصوص زمان برگزاری مسابقات لیگ برتر گفت: لیگ برتر شنا امسال طی سه مرحله در تهران برگزار خواهد شد. اولین مرحله آن ۳۰ آذر و ۱ دی، مرحله دوم در بهمن و مرحله سوم در اسفند ماه برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است که مشهد قهرمان ادوار لیگ برتر بوده و یکی از تیم‌های مدعی قهرمانی در فصل جاری است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->