راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران ۲ شرور به اتهام درگیری دسته‌جمعی در تهران دستگیر شدند (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ابلاغ ۲۴ راهنمای تجویز دارو و پروتکل درمانی ثبت‌نام وام ازدواج فرزندان بازنشستگان با عقدنامه‌های ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۴ قابل انجام است + جزئیات آیا لکه‌های سفید روی ناخن‌ها نشانه کم‌خونی است؟ کاهش ۵۲ درصدی طلاق در خانواده‌های دارای چهار فرزند به بالا اعتراض داوطلبان آزمون سمپاد درباره لو رفتن سؤالات آزمون ورودی به کجا رسید؟ چیزی به نام وِیپ ایمن وجود ندارد آیا چای و شکلات تلخ برای سلامت قلب مفیدند؟ دبیر اجرایی خانه کارگر مازندران، دولت باید بدهی سنگین خود به تأمین‌اجتماعی را پرداخت کند پذیرش دانشجوی دکترا در پردیس‌های دانشگاه تهران محدود می‌شود هدایت تحصیلی نهمی‌ها از فردا (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز می‌شود + لینک سامانه فواید شیرین یک میوه ترش برای قلب
سرخط خبرها

خبر خوش مخبر برای خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اوتیسم

  • کد خبر: ۱۹۵۵۵۴
  • ۲۹ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۶
خبر خوش مخبر برای خانواده‌های دارای فرزند مبتلا به اوتیسم
معاون اول رئیس جمهور دستور داد به فوریت جلسه‌ای با حضور وزرا و روسای دستگاه‌های مربوطه و مدیران و کارشناسان انجمن اوتیسم ایران تشکیل و درخواست‌ها و مشکلات خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم مورد بررسی دقیق قرار بگیرد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر معاون اول رئیس‌جمهور در دیداری صمیمانه با انجمن اوتیسم ایران و جمعی از والدین و فرزندان‌شان به نمایندگی از ۸ هزار خانواده تحت پوشش، تاکید کرد با برگزاری جلسات منظم با حضور وزرا و مسئولان دستگاه‌های مربوطه مشکلات و دغدغه‌های آن‌ها با جدیت در دولت پیگیری می‌شود.

وی در این جلسه که با حضور برخی از کودکان مبتلا به اوتیسم برگزار شد، از فعالیت‌ها و تلاش‌های انجمن اوتیسم ایران، اعضا، مشاوران و مربیان قدردانی کرد و اظهار داشت: امروز جلسه متفاوتی را تجربه کردم و مطمئن هستم انجام وظایف سنگین برای کمک به خانواده‌های دارای فرزندان اوتیسم یک توفیق الهی است که باید این الگو، اراده و خدمات خالصانه تکثیر و برای جامعه تبیین شود.
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به مشکلات کودکان اتیسم و وظایف سخت و دشوار خانواده‌های آنان، تاکید کرد: غربالگری و شناسایی کودکان مبتلا بویژه در سنین زیر ۷ سال کلیدی‌ترین اقدام در جلوگیری از پیشرفت این بیماری در سنین بالاتر است که باید با کمک وزارت بهداشت غربالگری به صورت جدی به همراه امکانات درمان و مشاوره از راه دور در سرتاسر کشور انجام شود.

مخبر پوشش بیمه‌ای بیماران اوتیسم برای کاهش هزینه‌های درمان و توانبخشی را بسیار مهم توصیف و ادامه داد: باید در صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، سهمی از هزینه‌های مرتبط با مبتلایان به اوتیسم به ویژه در سنین بالا گنجانده شود و همچنین برای بخش‌هایی از جامعه اوتیسم که امکان اشتغال در بزرگسالی دارند، بستر‌های لازم برای داشتن شغل فراهم شود.

وی در این جلسه دستور داد به فوریت جلسه‌ای با حضور وزرا و روسای دستگاه‌های مربوطه و مدیران و کارشناسان انجمن اوتیسم ایران تشکیل و درخواست‌ها و مشکلات خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم مورد بررسی دقیق قرار گرفته و راهکار‌های لازم برای مساعدت و رفع چالش‌های موجود پیشنهاد شود.

مدیر عامل انجمن اوتیسم ایران نیز در این جلسه با اشاره به اینکه ۸ هزار خانواده خدمات مختلف درمانی توانبخشی و آموزشی دریافت می‌کنند، گفت: متوسط هزینه‌های خانواده‌های دارای فرزند اتیسم ۱۲ میلیون تومان در ماه است که بسیاری از این خانوار‌ها به دلیل مشکلات مالی و همچنین وظایف سخت نگهداری فرزندان خود با مشکلات بسیار زیاد مالی و خانوادگی روبرو شده‌اند و امیدواریم با مساعدت دولت سیزدهم و شخص معاون اول رئیس‌جمهور بخشی از فشار‌ها و هزینه‌های درمانی و توانبخشی مبتلایان اوتیسم کاسته شود.

وی خاطرنشان کرد: با افزایش مراکز جامع استاندارد برای درمان، آموزش، توانبخشی و حرفه‌آموزی مبتلایان اتیسم و همچنین تصویب سند ملی اوتیسم و ابلاغ مسئولیت به سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوطه بتوان این بخش از جامعه را در سنین بزرگسالی فعال کرد.

در این جلسه که خانواده‌های دارای فرزندان مبتلا به اوتیسم مشکلات، مسائل و دغدغه‌های خود در زمینه‌هایی، چون هزینه‌های بسیار بالای درمانی و توانبخشی، حمایت‌های لازم برای تشخیص زود هنگام مبتلایان، کمک برای نگهداری در خانه و مراکز درمانی، تحت پوشش بیمه قرار دادن بیماران، ایجاد مراکزی برای حرفه آموزی و توانبخشی در سنین بالاتر، اختصاص اماکن تفریحی مختص کودکان اوتیسم، امکانات آموزشی و امکان ادامه تحصیل این بیماران، رفع مشکلات و موانع اداری، توجه به حرفه آموزی و اشتغال زایی، آگاهسازی و همراهی مردم برای کمک به خانواده‌ها و توجه به ایمنی و سلامت مبتلایان را مطرح کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، انجمن اوتیسم ایران با ۷ هزار و چهارصد عضو رسمی در ۱۱ خانه امید از سال ۱۳۹۲ تاکنون فعال است و با توجه به اینکه از هر یکصد تولد در کشور، یک کودک با بیماری اوتیسم متولد می‌شود، این انجمن به دنبال درمان کودکان زیر ۷ سال به عنوان سنین طلایی برای جلوگیری از ادامه بیماری و معلولیت در بزرگسالی است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->