وقتی ایستگاه راه‌آهن نیشابور از نقشه ریلی کشور حذف می‌شود! (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) یادی از دکتر جواد حدیدی | آینه‌دار تمدن شرق اشتباه‌های رایج زنان در زندگی مشترک | این ونوسی‌های پراشتباه اعزام ۴ هزار مددجوی کمیته امداد خراسان رضوی به اربعین | مشارکت خیرین، آرزوی زیارت کربلا را محقق ساخت امتحانات دانشگاه‌ها در تعطیلات روز شنبه (یکم شهریور ۱۴۰۴) برگزار می‌شود | لزوم پایان امتحانات تا ۲۳ شهریور مدیرعامل آب و فاضلاب مشهد: مشهد کمترین سرانه مصرف آب را در سطح کشور دارد خداحافظی با پیرترین هواپیمای کشور | ایرباس ۴۱ ساله ایران‌ایر بالاخره بازنشست شد ثبت ۵۴۳ چندقلوزایی در خراسان رضوی طی ۴ ماه نخست سال جاری کم‌خوابی چگونه سلامت قلب را تهدید می‌کند؟ چرا چای جایگزین مناسبی برای آب نیست؟ وزیر کشور: آموزش نباید به خاطر ناترازی انرژی تعطیل شود شرایط برای واگذاری سریع سهام شرکت‌های صندوق تأمین اجتماعی مهیا نیست شیرخشک رژیمی وارد داروخانه‌ها شد اهدای عضو بانوی مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) ۱۳۰۰ طلاق صوری در میان مقرری بگیران تأمین اجتماعی کشف شد وعده وزیر آموزش و پرورش برای افتتاح ۲۴۰۰ مدرسه تا مهر ۱۴۰۴ + ویدئو ۱۷۰ ایستگاه صلواتی به زائران پیاده در جاده‌های مشهد خدمت می‌کنند اعمال محدودیت‌های جاده‌ای در تعطیلات شهادت امام رضا (ع) چرا درختان ۸۰ ساله ارومیه نابود شدند؟ المپیادی‌ها از «سربازی» معاف نیستند | کسب ۴۰ مدال طلای جهانی در ۲.۵ سال اخیر تخصیص اعتبار ۵ هزار میلیارد ریالی به سپاس‌کارت معلمان کشف ۱۴۸ قطعه سکه طلای فاقد کد استاندارد در سبزوار (۲۸ مرداد ۱۴۰۴) بیش از ۱۶ درصد مدارس کشور غیردولتی هستند | اجرای قانون بیمه ۳۰ ساعته معلمان از ابتدای سال تحصیلی ۱۴۰۴ تدابیر ویژه برای جلوگیری از قطع برق در اطراف حرم امام‌رضا(ع) در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ | تصمیم‌گیری نهایی با استاندار معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی نیمه‌اول شهریورماه ۱۴۰۴ پرداخت می‌شود بوی بدن چه چیز‌هایی را در مورد سلامتی شما آشکار می‌کند اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد نحوه برگزاری امتحانات نهایی در تابستان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

هزینه‌های درمان اوتیسم کاهش می‌یابد؟

  • کد خبر: ۱۹۷۴۲۸
  • ۰۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۵۸
هزینه‌های درمان اوتیسم کاهش می‌یابد؟
مدیر مطالبه‌گری انجمن اوتیسم ایران از همکاری چندجانبه برای به حداقل رساندن خدمات درمانی و توانبخشی خانواده‌های دارای اوتیسم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید محمدعلی میری با اشاره به اقدامات اخیر دولت برای پوشش بیشتر خدمات بیمه‌ای برای درمان بیماران مبتلا به اوتیسم اظهار کرد: براساس آمار‌های کشوری، ۶۰ درصد از جامعه تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و جامعه اوتیسم نیز از این امر مستثنی نیست.

وی اضافه کرد: هزینه‌های توانبخشی شامل کاردرمانی، گفتاردرمانی و رفتاردرمانی، بار سنگینی روی خانواده‌ها می‌گذارد. برای خدمات درمانی افراد دارای اوتیسم عموما مراکز دولتی در سطح کشور کم هستند و خانواده‌ها اغلب سراغ بخش خصوصی می‌روند و اختلاف تعرفه‌ای که بین بخش دولتی و خصوصی وجود دارد باعث می‌شود هزینه‌های سرسام آوری روی دوش خانواده بگذارد.

مدیر مطالبه‌گری انجمن اوتیسم ایران با بیان اینکه اوتیسم جزو بیماری‌های خاص و صعب العلاج تلقی می‌شود، افزود: در این شرایط اتفاقی که باید بیفتد این است که با کمک بیمه‌های پایه نیرو‌های مسلح، تامین اجتماعی و سلامت و بیمه‌های تکمیلی و محل اعتبارات صندوق بیماران خاص و صعب العلاج این هزینه‌ها پوشش داده شود.

میری گفت: تاکنون بیمه سلامت، افراد تحت پوشش خود را حمایت می‌کند و تامین اجتماعی هم این کار را انجام می‌دهد، اما باید ساز و کار‌هایی فراهم شود که از محل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج، بیمه شده‌های تامین اجتماعی هم بتوانند استفاده کنند.

وی با اشاره به اینکه اکنون رئیس صندوق بیماران خاص و صعب العلاج همزمان رئیس بیمه سلامت است، گفت:، چون محل اعتبارات این دو نهاد یکی است، خودشان ساز و کار آن را برای بیمه شدگان سلامت فراهم کرده اند تا از محل صندوق بیماران خاص و صعب العلاج برای بیمه شدگان سلامت استفاده شود.

مدیر مطالبه گری انجمن اوتیسم ایران اظهار کرد: اکنون این انجمن می‌خواهد همکاری چندجانبه‌ای ایجاد کند که بتوان هزینه‌های خانواده‌های دارای اوتیسم بیمه شده تامین اجتماعی به حداقل ممکن برسد.

میری با بیان اینکه فهرست بیماران تحت پوشش اوتیسم و بیماری‌های خاص مشخص است، خاطرنشان کرد: اکنون بیش از هفت هزار خانواده تحت پوشش انجمن اوتیسم ایران است و برخلاف گروه‌های دیگر بیماران خاص و صعب العلاج که دارو حرف اول را در درمان آن‌ها می‌زند، برای افراد دارای اوتیسم، بیشترین میزان اثربخشی در خدمات توانبخشی است.

وی با تاکید براینکه خدمات توانبخشی در بیمه سلامت به حداقل ممکن رسیده است، گفت: وزارت بهداشت بسته خدمتی آماده کرده و این بسته خدمتی، ویزیت روانپزشک و خدمات کار، گفتار و رفتاردرمانی را شامل می‌شود که براساس طیف اوتیسم، میزان جلساتی که می‌تواند از این خدمات استفاده کند، مشخص کند.

مدیر مطالبه گری انجمن اوتیسم ایران اضافه کرد: اگر خانواده‌های دارای اوتیسم از مراکز دولتی خدمت دریافت کنند، هزینه‌ها رایگان می‌شود و اگر از خدمات بخش خصوصی استفاده کنند بخشی از آن را بیمه‌های پایه و اگر بیمه تکمیلی داشته باشد، بخش دیگر از سوی بیمه‌های تکمیلی پرداخت می‌شود و اگر جزو بیماران خاص و صعب العلاج باشد از محل صندوق نیز هزینه‌های آن‌ها پرداخت خواهد شد.

 اوتیسم یا درخودماندگی یک اختلال عصبی رشدی با شاخص‌های نقص در ارتباط اجتماعی، رفتار‌های کلیشه‌ای، مشکلات درک شناختی و خزانه رفتاری، حرکتی و کلامی محدود است. اوتیسم شایع‌ترین اختلال رشدی و از اختلالات پرهزینه است.

به گفته کارشناسان، ۷۵ تا ۸۸ درصد بچه‌هایی که در طیف اوتیسم قرار دارند، علامت‌هایی از این اختلال را در دو سال اول زندگی نشان می‌دهند. در صورت شناسایی اختلال اوتیسم در کودکان آن‌ها به خدمات متعدد توانبخشی نیاز دارند تا بتوانند تا حدممکن از یک زندگی معمولی در کنار سایر اقشار بهره‌مند شوند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->