تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند خودرو دیگر برای دلالان نمی‌صرفد | کاهش فاصله قیمت کارخانه و بازار خودرو بازگشایی فرودگاه بین‌المللی اصفهان پس از ۳۴ روز وقفه (۲۶ تیر ۱۴۰۴) ورود ۵ فروند هواپیمای پهن پیکر بویینگ ۷۷۷ به کشور بیانیه حزب الله در محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به سوریه| حزب‌الله: صهیونیست‌ها تنها زبان زور را می‌فهمند برگزاری مزایده واگذاری فضا‌های زیر پل عابر پیاده و محل استقرار کافه‌ون‌ها در مشهد
سرخط خبرها

خبری از فراوانی مرغ در بازار مشهد نیست + فیلم (۳۰ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۸۴۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵
خبری از فراوانی مرغ در بازار مشهد نیست + فیلم (۳۰ آبان ۱۴۰۲)
افزایش نرخ مصوب مرغ از ۷۳هزار تومان به ۷۹هزار تومان در خراسان رضوی بازهم نتوانست این بازار را متعادل کند و خبری از فراوانی مرغ در این بازار نیست.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، افزایش نرخ مصوب مرغ از ۷۳هزار تومان به ۷۹هزار تومان و افزایش قیمت مرغ زنده به ۵۸هزار ۲۰۰تومان بازهم نتوانست عرضه و تقاضا را در این بازار متعادل کند. به گفته کارشناسان، مصرف مرغ به‌عنوان منبع ارزان پروتئینی در حالی نسبت به پارسال ۳۰درصد افزایش یافته است که تولیدکننده‌ و کشتارکن با مشکلات متعددی مواجه است، به‌طوری‌که نرخ مصوب جدید هم نتوانست تولیدکننده را راضی کند و تولید را افزایش دهد.

تولیدکننده بر این باور است که نرخ جدید هنوز نتوانسته بهای تمام شده مرغ را پوشش دهد. نرخ مصوب ۷۹هزارتومان در حالی در مشهد تعیین شده که مرغدار بهای تمام شده مرغ را بیشتر می‌داند و نرخ مرغ در بازار را حدود ۸۳ هزار تومان و مرغ زنده را ۶۵ هزار تومان عنوان می‌کند.

در بازدید میدانی دوربین شهرآرانیوز از بازار امروز مرغ در بازار استقلال مشهد، عرضه محدود مرغ در بازار مشهود بود به‌طوری‌که به مصرف‌کننده فقط یک یا دومرغ ارائه می‌شد.
یک فروشنده درباره کمبود عرضه و توزیع سهمیه‌ای آن در بازار گفت: تولیدکننده‌ها و کشتارکن‌ها نرخ مصوب جدید را هم منطقی نمی‌دانند و در واقع قیمت مرغ باید حدود ۸۳هزار تومان باشد تا بازار به تعادل برسد، همین امر باعث شده توزیع مرغ از مبدأ کاهش یابد و اگر مرغی هم در بازار عرضه می‌شود به صورت سهمیه‌ای به مردم بدهیم تا افراد بیشتری بتوانند خرید داشته باشند.

یکی دیگر از فروشندگان گفت: مرغ سهمیه‌ای که فروشگاه‌ها برای توزیع دریافت می‌کنند در ساعات اولیه روز به دلیل تقاضای زیاد تمام می‌شود و اکنون تقاضای بیشتری در بازار وجود دارد.

یکی از شهروندان به کیفیت پایین مرغ و وزن کم آن گلایه داشت که فروشنده در این‌باره گفت: کشتارکن ملزم است روزانه مرغ به بازار عرضه کند و در این شرایط مجبور است محصولش را با هر وزنی به بازار عرضه کند.

چرا استان خراسان رضوی که بیشترین واحد مرغداری را دارد با کمبود مواجه می‌شود؟ 

این سؤال یکی از مصرف‌کنندگان بود که چرا استان خراسان رضوی که بیشترین واحد مرغداری را دارد با کمبود مواجه می‌شود؟ به گفته یکی از فروشندگان، قیمت متفاوت مرغ در نقاط مختلف کشور یکی از دلایل عدم عرضه مناسب در بازار است. مسلماً وقتی تولیدکننده قیمت معقولی را در یک بازار دیگر ببیند محصول خود را به آن بازار ارسال می‌کند و همین امر منجر به عدم تعادل در تولید و عرضه می‌شود که اگر مرغ قیمت سراسری مشخصی داشته باشد شاید از جابه‌جایی عرضه مرغ جلوگیری شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ، ماهی و تخم‌مرغ مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این باره می‌گوید: در بخش تولید، مرغدار با مشکلاتی مواجه است، در بحث جوجه یک‌روزه، نهاده‌های تولید همچنان مرغدار با مشکلاتی همراه است.

فرامرز قائمی اضافه کرد: در حال حاضر در راستای حمایت نسبی از مرغدار در استان، نرخ مصوب برای مرغ ۷۹هزار تومان تعیین شده و قیمت مرغ زنده هم حدود ۵۸۲۰۰تومان تعیین شده که این عدد حدود ۵۲ هزار تومان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->