تشکیل کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شورای اسلامی شهر مشهد وزیر نیرو: صرفه‌جویی بیش از یک‌هزار مگاوات برق با تغییر ساعت رسمی اختصاص ۲۰ هزار میلیارد ریال به طرح‌های آب‌رسانی خراسان‌رضوی عقب‌نشینی بورس پس از رشد‌های پی‌درپی | ارزش و حجم معاملات خرد اعداد خیره‌کننده‌ای ثبت کردند (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) طلا و سکه امروز در مشهد چقدر قیمت دارد؟ (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تولید ۱۰۰ تن خاویار در سبزوار طی سال ۱۴۰۳ افزایش ۴۳ درصدی صادرات لبنیات نوسان منفی دلار در کانال ۸۱ هزار تومان | رشد اونس جهانی نرخ طلا و سکه را افزایشی کرد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آخرین خبر‌ها از تغییر نرخ کارمزد معاملات در بورس قیمت دلار توافقی اعلام شد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) خنثی شدن افزایش حقوق ۱۴۰۴ با تورم ماه‌های اخیر نرخ تورم فروردین ۱۴۰۴ اعلام شد | تورم افزایش یافت کاهش ۲۰ درصدی قیمت بلیت پرواز‌های داخلی به دنبال ریزش قیمت دلار قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول قیمت جهانی طلا امروز (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعلام شد | قیمت طلا در آستانه ۳۵۰۰ دلار دلیل اصلی حذف یارانه ۴۳۰هزار نفر مشخص شد؛ مسافرت خارجی فروش قسطی طلا با دوبرابر قیمت اصلی! ترامپ چگونه منجر به ریزش ارزش دلار شد؟ پیش بینی قیمت ارز و دلار (سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت سکه و طلا (سه‌شنبه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس (سه‌شنبه، ۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) | روزهای بهاری ادامه دارد؟ تداوم روند کاهشی قیمت خودرو‌های داخلی (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول بررسی قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | افت قیمت‌ها همچنان ادامه دارد راهکار‌های چندگانه برای حل مشکل مسکن تغییر ساعات کاری ادارات حتماً اجرا می‌شود بررسی قیمت امروز موبایل‌های سامسونگ (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) | گلکسی A۵۶ چند؟ + جدول با کمتر از ۲ میلیارد تومان در کدام مناطق مشهد می‌توان خانه خرید؟ (یکم اردیبهشت ۱۴۰۴) فروش سه محصول کرمان موتور از فردا (۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تاثیر مذاکرات روی قیمت موبایل | آیا اکنون زمان مناسبی برای خرید تلفن همراه است؟
سرخط خبرها

خبری از فراوانی مرغ در بازار مشهد نیست + فیلم (۳۰ آبان ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۵۸۴۴
  • ۳۰ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۴۵
خبری از فراوانی مرغ در بازار مشهد نیست + فیلم (۳۰ آبان ۱۴۰۲)
افزایش نرخ مصوب مرغ از ۷۳هزار تومان به ۷۹هزار تومان در خراسان رضوی بازهم نتوانست این بازار را متعادل کند و خبری از فراوانی مرغ در این بازار نیست.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، افزایش نرخ مصوب مرغ از ۷۳هزار تومان به ۷۹هزار تومان و افزایش قیمت مرغ زنده به ۵۸هزار ۲۰۰تومان بازهم نتوانست عرضه و تقاضا را در این بازار متعادل کند. به گفته کارشناسان، مصرف مرغ به‌عنوان منبع ارزان پروتئینی در حالی نسبت به پارسال ۳۰درصد افزایش یافته است که تولیدکننده‌ و کشتارکن با مشکلات متعددی مواجه است، به‌طوری‌که نرخ مصوب جدید هم نتوانست تولیدکننده را راضی کند و تولید را افزایش دهد.

تولیدکننده بر این باور است که نرخ جدید هنوز نتوانسته بهای تمام شده مرغ را پوشش دهد. نرخ مصوب ۷۹هزارتومان در حالی در مشهد تعیین شده که مرغدار بهای تمام شده مرغ را بیشتر می‌داند و نرخ مرغ در بازار را حدود ۸۳ هزار تومان و مرغ زنده را ۶۵ هزار تومان عنوان می‌کند.

در بازدید میدانی دوربین شهرآرانیوز از بازار امروز مرغ در بازار استقلال مشهد، عرضه محدود مرغ در بازار مشهود بود به‌طوری‌که به مصرف‌کننده فقط یک یا دومرغ ارائه می‌شد.
یک فروشنده درباره کمبود عرضه و توزیع سهمیه‌ای آن در بازار گفت: تولیدکننده‌ها و کشتارکن‌ها نرخ مصوب جدید را هم منطقی نمی‌دانند و در واقع قیمت مرغ باید حدود ۸۳هزار تومان باشد تا بازار به تعادل برسد، همین امر باعث شده توزیع مرغ از مبدأ کاهش یابد و اگر مرغی هم در بازار عرضه می‌شود به صورت سهمیه‌ای به مردم بدهیم تا افراد بیشتری بتوانند خرید داشته باشند.

یکی دیگر از فروشندگان گفت: مرغ سهمیه‌ای که فروشگاه‌ها برای توزیع دریافت می‌کنند در ساعات اولیه روز به دلیل تقاضای زیاد تمام می‌شود و اکنون تقاضای بیشتری در بازار وجود دارد.

یکی از شهروندان به کیفیت پایین مرغ و وزن کم آن گلایه داشت که فروشنده در این‌باره گفت: کشتارکن ملزم است روزانه مرغ به بازار عرضه کند و در این شرایط مجبور است محصولش را با هر وزنی به بازار عرضه کند.

چرا استان خراسان رضوی که بیشترین واحد مرغداری را دارد با کمبود مواجه می‌شود؟ 

این سؤال یکی از مصرف‌کنندگان بود که چرا استان خراسان رضوی که بیشترین واحد مرغداری را دارد با کمبود مواجه می‌شود؟ به گفته یکی از فروشندگان، قیمت متفاوت مرغ در نقاط مختلف کشور یکی از دلایل عدم عرضه مناسب در بازار است. مسلماً وقتی تولیدکننده قیمت معقولی را در یک بازار دیگر ببیند محصول خود را به آن بازار ارسال می‌کند و همین امر منجر به عدم تعادل در تولید و عرضه می‌شود که اگر مرغ قیمت سراسری مشخصی داشته باشد شاید از جابه‌جایی عرضه مرغ جلوگیری شود.

رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ، ماهی و تخم‌مرغ مشهد در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز در این باره می‌گوید: در بخش تولید، مرغدار با مشکلاتی مواجه است، در بحث جوجه یک‌روزه، نهاده‌های تولید همچنان مرغدار با مشکلاتی همراه است.

فرامرز قائمی اضافه کرد: در حال حاضر در راستای حمایت نسبی از مرغدار در استان، نرخ مصوب برای مرغ ۷۹هزار تومان تعیین شده و قیمت مرغ زنده هم حدود ۵۸۲۰۰تومان تعیین شده که این عدد حدود ۵۲ هزار تومان بوده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->