کشته شدن ۱۳ سرباز پاکستانی در حمله انتحاری نزدیک مرز افغانستان (۷ تیر ۱۴۰۴) نایب‌رئیس مجلس: حضور گروسی و نصب دوربین در تأسیسات هسته‌ای ایران ممنوع است گروسی اذعان کرد: دانش هسته‌ای در ایران را نمی‌توان از بین برد عراقچی: فریاد «هیهات منا الذله» حسینی در محرم امسال از هر سال رساتر است روزنامه اسرائیلی: غزه شاهد خونین‌ترین جنگ قرن ۲۱ است کدام اختیارات هیئت دولت به استانداران تفویض شد؟ ظُهران ممدانی، اولین مسلمان نامزد شهرداری نیویورک که خشم ترامپ را برانگیخت، کیست؟ رئیس مجلس: قدردان مدیریت هوشمندانه و شجاعانه رهبر الهی انقلاب حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای هستیم اذعان نشریه آمریکایی به ضعیف بودن حملات علیه ایران | جمهوری اسلامی ایران تمایلی به ساخت بمب اتمی ندارد عطوان: آیت‌الله خامنه‌ای همیشه حقیقت را گفته‌اند حضور علی شمخانی در مراسم وداع با شهدای اقتدار (۷ تیر ۱۴۰۴) + عکس درگیری مسلحانه در شمال غرب لبنان (۷ تیر ۱۴۰۴) طائب: هرگونه تجاوز رژیم صهیونیستی با پاسخ محکم ایران مواجه خواهد شد دست‌وپازدن‌های آمریکا برای مذاکرات مستقیم با ایران آغاز اعتراضات شهرک‌نشینان در مقابل اقامتگاه رئیس رژیم صهیونیستی معاون فرهنگی‌اجتماعی سازمان اطلاعات فراجا در حمله اسرائیل به ایران به شهادت رسید پاسخ عراقچی به تهدید‌های وقیحانه ترامپ علیه رهبر معظم انقلاب اسلامی وزیر جنگ سابق رژیم صهیونیستی: جنگ در ایران را آنگونه که باید پایان ندادیم رئیس قوه‌قضائیه: مردم ایران، غیرتمند و حماسی هستند سلیمی: ۲۳ ماده قانون فعالیت ریزپرنده‌ها به زودی نهایی می‌شود شهادت ۳ کودک دیگر در غزه توسط رژیم صهیونیستی بقائی: بوی گاز و خاکستر با هیاهوی تاجران دروغ از حافظه تاریخ پاک نمی‌شود محو کامل یک منطقه اسرائیلی در پی حملات ایران فتاح: حضور گسترده مردم در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار، نماد وحدت ملی است یک عضو کنگره آمریکا: راه‌حل نظامی کافی نیست، باید با تهران مذاکره کرد وزیر ارتباطات: با مردم عاشورایی ایران، با صلابت پیش خواهیم رفت جهانگیری: ایران، مردم خود را با هر گرایش و قومیتی حول خود جمع کرد
سرخط خبرها

معاون وزیر خارجه قطر به غزه رفت

  • کد خبر: ۱۹۶۹۲۶
  • ۰۶ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
معاون وزیر خارجه قطر به غزه رفت
معاون وزارت خارجه قطر در امور همکاری بین‌المللی در سفر به غزه بر همبستگی دولت و ملت قطر با مردم فلسطین تأکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از شبکه خبری الجزیره، لولوه الخاطر، معاون وزارت خارجه قطر در امور همکاری بین‌المللی که به همراه هیئت این کشور به غزه سفر کرد، در پیامی به مردم غزه گفت: من پیام دوستی، برادری و همبستگی را از دولت و ملت قطر برای شما آورده‌ام. ما و تمام آزادگان جهان با شما هستیم.

این مقام قطری افزود: حق و حقیقت و انسانیت و خداوند با شماست.‌ای مردم غزه شما مرده‌ها را زنده کردید و انسانیت جهان را از خواب بیدار کردید. قبل از شما تمام واژه‌ها توخالی و تمام داستان‌ها تکراری و تمام درگیری‌های روزانه ما بیهوده و تمام حرف‌ها بی‌معنی بود، اما بعد غزه آمد تا اولویت‌های این جهان را مرتب کند. من گزاف نمی‌گویم اگر بگویم که شما انسانیتی را که از ما ربوده شده بود یا فراموش کرده بودیم، به ما بازگرداندید.

وی گفت: ساکنان نوار غزه همان کسانی هستند که امروز بهای این جنگ را می‌پردازند. بهای رسوایی سیاست یک بام و دو هوای جهانی. بهای در هم شکسته شدن زورگویی اشغالگران. بهای لطمه زدن به مقدسات میلیارد‌ها مسلمان و مسیحی در سراسر جهان.

لولوه الخاطر روز یکشنبه به همراه یک هیئت دیپلماتیک قطری برای نظارت بر روند ورود کمک‌های قطر وارد نوار غزه شد. این اولین سفر یک مسئول ارشد عربی به نوار غزه از زمان آغاز حملات متجاوزانه رژیم صهیونیستی به این منطقه در هفتم اکتبر است.

لولوه الخاطر اواسط نوامبر نیز ریاست هیئت قطر در شهر‌های العریش و رفح در مصر برای رساندن کمک‌های بیشتر به ملت فلسطین را بر عهده داشت.

آتش‌بس در غزه که از روز جمعه آغاز شده، ساعت ۲۴ امشب به پایان می‌رسد. این آتش‌بس شامل چهار مرحله تبادل اسرا میان حماس و رژیم صهیونیستی بود. در روز‌های جمعه، شنبه و یکشنبه در هر روز ۳۹ اسیر فلسطینی در ازای ۱۳ اسیر صهیونیست آزاد شدند.

نتانیاهو اخیرا بعد از اینکه نتوانست هدف خود یعنی نابودی حماس را محقق کند مجبور به پذیرفتن شروط مقاومت فلسطین شد.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که تل‌آویو فهرستی از اسامی اسرا را دریافت کرده که انتظار می‌رود در مرحله چهارم توافق تبادل اسرا با جنبش مقاومت اسلامی (حماس) آزاد شوند.

جنبش حماس لیستی شامل ۱۱ اسیر از جمله هشت کودک و سه زن را به رژیم صهیونیستی تحویل داده که قرار است امروز در راستای سری چهارم و آخر مرحله معامله تبادل اسرا آزاد شوند.

توافق آتش‌بس شامل آزادی ۵۰ اسیر اسرائیلی از غزه، در ازای آزادی ۱۵۰ فلسطینی از زندا‌های اشغالگران و ورود صد‌ها کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه، امدادی، پزشکی و سوخت به تمام مناطق نوار غزه است. این در حالی است که بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی روز یکشنبه از احتمال آزادی ۱۰ اسیر به ازای هر روز آتش‌بس اضافی در نوار غزه استقبال کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->