دانش آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری!
سرخط خبرها

پروازهای خرم آباد - مشهد برقرار شد

  • کد خبر: ۱۹۷۱۵۱
  • ۰۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۰۰
پروازهای خرم آباد - مشهد برقرار شد
مدیرکل راه و شهرسازی لرستان گفت: پروازهای خرم‌آباد - مشهد با توافق شرکت هواپیمایی کاسپین دایر شده و تا پایان آذرماه جاری انجام می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، بهزاد شاکرمی روز سه‌شنبه،۷ آذر ۱۴۰۲، در جلسه معارفه مدیر جدید فرودگاه شهدای خرم‌آباد افزود: بر این اساس دو پرواز مستقیم خرم‌آباد - مشهد به عنوان مطالبه مردم لرستان طی دو هفته آینده توسط شرکت هواپیمایی کاسپین برقرار می‌شود.

وی اظهار داشت: در سال‌های اخیر اتفاقات خوبی در حوزه زیرساخت فرودگاه خرم‌آباد صورت گرفته است و انتظار می‌رود این روند برای توسعه فرودگاه و افزایش استقبال مردم تداوم داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان همچنین گفت: یکی از خواسته‌های به‌حق مردم لرستان به‌جز پرواز‌های زیارتی، پرواز سیاحتی به‌ویژه برای جنوب کشور است و برای استان‌هایی فاقد ساحل، شهرک‌هایی به‌نام آن‌ها در سواحل جنوب ایجاد خواهد شد و مالکیت آن به ادارات و شهرسازی استان‌ها واگذار می‌شود.

شاکرمی تأکید کرد: مکاتباتی در این راستا با هماهنگی استاندار لرستان صورت گرفته است، بنابراین انتظار می‌رود با توجه به افزایش تردد مردم استان به این مناطق، پرواز‌های خرم‌آباد به کیش و قشم برقرار شود و هم‌زمان زیرساخت‌ها نیز بیش از پیش ارتقا یابد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->