نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است عمار حکیم با عراقچی دیدار کرد | تقویت همکاری‌های دوجانبه و پایبندی به توافق امنیتی عراق و ایران محور گفت‌وگوها توضیحات معاون تشریفات دفتر ریاست جمهوری درباره محدودیت‌های هیئت ایرانی شرکت کننده در مجمع عمومی سازمان ملل لطفا برکنارش نکنید! «شیگرو ایشیبا» نخست‌وزیر ژاپن استعفا داد یک نماینده مجلس: اگر خانم صادق با هزینه شخصی به سفر رفته است چرا پول بازگردانده شده است؟ سفیر چین در تهران: پکن مخالف زورگویی و تحریم‌های غیرقانونی علیه ایران است | ترجیح می‌دهیم اضافه کاری کنیم تا ایرانی‌ها در صف ویزا نمانند
سرخط خبرها

بیش از ۷۰۰ فلسطینی در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند (۱۲ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۱۹۸۰۵۷
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۴
بیش از ۷۰۰ فلسطینی در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته به شهادت رسیده‌اند (۱۲ آذر ۱۴۰۲)
مدیرکل دفتر رسانه‌ای دولت غزه از شهادت بیش از ۷۰۰ شهروند فلسطینی در غزه طی ۲۴ ساعت گذشته بر اثر حملات هوایی رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز این مقام دولت غزه اضافه کرد که تعداد آوارگان غزه نیز از مرز یک و نیم میلیون نفر گذشت.

وی اظهار داشت: هیچ مکان امنی در نوار غزه وجود ندارد و نظامیان رژیم جنایتکار اسرائیل در سراسر آن قتل عام می‌کنند.

در همین حال، سخنگوی شهربانی غزه نیز بمباران و نابودی ۵۰ خانه در محله الشجاعیه در شرق غزه در روز گذشته (شنبه) توسط ارتش رژیم صهیونیستی را جنایت جنگی و قتل عام توصیف کرد.

وی گفت: بیش از هزار شهروند و پناهنده در یک مجتمع مسکونی پرجمعیت ساکن بودند که این مجتمع توسط نیرو‌های اشغالگر اسرائیلی با بیش از ۱۰ بمب بمباران شد.

سخنگوی شهربانی غزه با اشاره به اینکه حدود ۳۰۰ نفر بر اثر این بمباران به شهادت رسیدند، افزود که در پی این حمله، تیم‌های اورژانس مجروحی را پیدا نکردند، زیرا ساکنان این مجتمع به شهادت رسیدند.

وی همچنین به دشواری عملیات جستجو و بیرون کشیدن اجساد از زیر آوار پس از این حمله به دلیل نبود تجهیزات لازم اشاره کرد.

خبرنگار شبکه روسیه الیوم دیروز شنبه از کشته شدن ده‌ها نفر در محله الشجاعیه غزه در اثر بمباران وحشیانه رژیم صهیونیستی خبر داد.

در حالی که نبرد‌ها در شمال نوار غزه ادامه دارد نیرو‌های رژیم اشغالگر اسرائیل بامداد یکشنبه، حملات هوایی و توپخانه‌ای خود به مرکز و جنوب نوار غزه را افزایش دادند.

«اشرف القدره» سخنگوی وزارت بهداشت غزه بعد از ظهر دیروز (شنبه) اعلام کرده بود که از زمان ازسرگیری تجاوز مجدد رژیم صهیونیستی به غزه از روز جمعه تاکنون ۱۹۳ فلسطینی شهید و ۶۰۰ تن دیگر مجروح شدند و بدین ترتیب آمار کلی شهدا از زمان آغاز تجاوزات از هفتم اکتبر (۱۵ مهر) تاکنون به ۱۵ هزار و ۲۰۷ نفر رسیده است.

وی همچنین شمار کلی مجروحان تجاوز به نوار غزه را ۴۰ هزار و ۶۵۲ نفر اعلام و اضافه کرد که ۷۰ درصد قربانیان تجاوز‌های رژیم صهیونیستی را کودکان و زنان تشکیل می‌دهند.

سخنگوی وزارت بهداشت غزه ادامه داد: اشغالگران به طور عمد سیستم بهداشتی را هدف قرار می‌دهند تا آن‌ها را از کار بیندازند. ۸۰ هزار نفر در شمال نوار غزه بدون غذا و دارو هستند و بمباران‌ها جانشان را تهدید می‌کند.

القدره همچنین تصریح کرد: برخلاف ادعای اشغالگران، هیچ مکان امنی در کل نوار غزه وجود ندارد.

در روز‌های اخیر آتش‌بس هشت روزه در غزه برقرار شد، اما رژیم صهیونیستی صبح جمعه دهم آذرماه پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران مناطق مختلف این باریکه، بویژه شهر خان یونس را از سرگرفت و ده‌ها فلسطینی را شهید یا زخمی کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->