رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم + فیلم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد
سرخط خبرها

نماینده مجلس: پرونده فساد چای دبش از دولت قبل است!

  • کد خبر: ۱۹۸۶۷۷
  • ۱۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۷
  • ۱
نماینده مجلس: پرونده فساد چای دبش از دولت قبل است!
یک عضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی گفت: پرونده فساد چای دبش از دولت قبل آغاز شده که باید ابعاد این پرونده برای اذهان عمومی شفاف و با متخلفان برخورد شود.

به گزارش شهرآرانیوز، ذبیح الله اعظمی با اشاره به کشف و پیگیری پرونده فساد در واردات چای، بیان کرد: نکته اول اینکه این رانت خواری و این فساد مربوط به این دولت نیست بلکه از دولت قبلی شروع شده است. البته این دولت نیز خودش را مبرا نمی‌داند. از دولت قبل و تقریبا از سال ۹۸ این فساد در واردات چای شروع شده و ادامه پیدا کرده است. مسئله این است که چرا نهاد‌های قضایی و ذی ربط این موضوع را در دستور کار خود قرار ندادند؟

وی در ادامه اظهار کرد: در جلسه‌ای که دوشنبه شب کمیسیون کشاورزی با وزیر جهادکشاورزی تشکیل داد، ما گوشزد کردیم که هرچند این فساد مربوط به دولت قبل و وزرای قبلی بوده است، اما شما باید با این پرونده شفاف برخورد کرده و آمار دقیقی به جامعه ارائه کنید. قوه قضاییه نیز باید بدون مماشات با این پرونده برخورد کرده و اطلاع رسانی شفاف به مردم داشته باشد.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: قطعا کسی که بیش از ۳ هزار میلیارد دلار ارز گرفته و در بازار فروخته، به جای اینکه آن را در حوزه تولید هزینه کند، فساد بزرگی انجام داده است. حتی این شائبه را در جامعه ایجاد می‌کند که به جا‌های خاصی وصل هستند؛ بنابراین شفاف سازی در خصوص رسیدگی به این پرونده از سوی قوه قضاییه و وزارت جهاد کشاورزی لازم و ضروری است. این پرونده احساسات و افکار عمومی جامعه را جریحه دار کرده است.

وی در ادامه تاکید کرد: در دوران وزیر قبلی که این پرونده گشوده شد، کمیسیون کشاورزی بلافاصله ورود پیدا کرد. ولی واقعیت این است که اطلاعات کافی در اختیار کمیسیون کشاورزی قرار نگرفت. صرف ما توانستیم جلوی این موضوع را بگیریم که چای‌های بی کیفیت وارد کشور نشود تا به صنعت چای کشور ضربه وارد کند، اما بعدا مشخص شد که این‌ها ارزگرفتند و در بازار فروختند.

این عضو کمیسیون کشاورزی مجلس افزود: بهتر بود مجلس و کمیسیون کشاورزی نیز نظارت خود را افزایش می‌دادند تا حداقل زودتر جلوی این اتفاق گرفته شود. متاسفانه شفافیت در کار نبود. هدف ما در مدت گذشته جلوگیری از واردات بی رویه بود تا به تولید کننده صدمه وارد نشود. هم دولت و هم مجلس از مدت‌ها قبل به این موضوع ورود پیدا کردند. عدم شفافیت در این حوزه قابل قبول نیست. شرکت دبش و ... احتمالا به جا‌هایی وصل هستند که این روند بازرسی و بررسی را کند کرده است. نه مجلس و نه دولت نمی‌توانند خودشان را مبرا کنند.

اعظمی خاطرنشان کرد: تا به امروز دولت سیزدهم انصافا در فساد ستیزی خیلی موفق عمل کرده است. حتی قوه قضاییه نیز در درون خود موفق بوده است، اما این حجم فساد اصلا قابل قبول نیست و هم مجلس و هم دولت باید جدی‌تر این موضوع را دنبال کنند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۲
محمدرضا
Iran (Islamic Republic of)
۰۷:۴۷ - ۱۴۰۲/۰۹/۱۶
0
0
دست از فریب مردم بردارید..فساد به این بزرگی وفسادهای دیگر همه ریشه در سیاستهای غلط دارد وتوسط وبا همدستی نهادهای دولتی وحاکمیتی انجام شده ومیشود وگرفتن یک یا چند شخص دردی دوا نمیکند از فساد دربانک صادرات در قدیم تا الان همچنان میدزدند ومیخورند وبازهم شاهد هستیم وخواهیم بود واکثر فساد هم توسط به اصطلاح خودیها وچاپلوسانی اتفاق میافتد که بلد شدند چگونه خودرا دردل نهادهای حکومتی جا بزنند...
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->