مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (یکشنبه ۵ اسفندماه ۱۴۰۳) بورس فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است؟ ویدئو| داروخانه‌های مشهد زیر ذره‌بین نظارت تعزیرات حکومتی نانوایی‌های سیار، راهکاری برای رفع کمبود توزیع نان در مشهد در ایام پایانی سال مدیرکل صمت خراسان رضوی: پیشنهاد می‌کنم برق اصناف از ساعت ۶ عصر قطع شود! معاون اول رئیس جمهور: مقابله با محتکرین و نظارت بر بازار از اولویت‌های دولت است کشف بیش از ۲۵ هزار تن شکر قاچاق و خارج از شبکه توزیع در خراسان رضوی افزایش سن بازنشستگی ابلاغ شد + جزئیات (۵ اسفند ۱۴۰۳) بررسی وضعیت اشتغال دانش‌آموختگان رشته‌های مهندسی | مهندسان در هندسه بیکاری! قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۵ اسفند ۱۴۰۳) | اپتیما ۵ میلیارد و ۲۲۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی چه تغییری کرد؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جدول آغاز گشت‌های نظارتی مشترک تعزیرات حکومتی و دستگاه‌های نظارتی خراسان رضوی در آستانه ماه رمضان و نوروز ۱۴۰۴+ویدئو بلیت هواپیما روی دور گرانی | تخلف ایرلاین‌ها باوجود تلاش دولت برای کنترل نرخ تغییر انتظارات فعالان بازار از آینده بازدهی بازار‌های مالی (۵ اسفند ۱۴۰۳) پایان خوش بورس | رشد ۲۱ هزار واحدی شاخص کل (۵ اسفند ۱۴۰۳) آغاز روند کاهشی قیمت طلا در مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۲۰ هزار میلیارد تومان، واردات سوغات مشهد از چین! | تسهیلات تضمینی برای تولیدکنندگان سوغات زیارت در مشهد قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت کوین (۵ اسفند ۱۴۰۳) | نزول دلار به کانال ۹۳ هزار تومان آمادگی کامل برای تأمین کالا‌های اساسی در ماه مبارک رمضان و ایام نوروز در مشهد و خراسان رضوی (۵ اسفند ۱۴۰۳) ۱۰ اسفند ۱۴۰۳ حساب یارانه بگیران شارژ می‌شود | مجموع دریافتی خانوار‌های یارانه‌بگیر در اسفندماه چقدر می‌شود؟ تأمین ۷۳ درصد از هزینه‌های جاری کشور از محل مالیات قیمت جدید خودرو‌های کرمان موتور در کارخانه اعلام شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) مشکل مسکن و درمان کارگران با همراهی و کمک دولت حل می‌شود قیمت سیب‌زمینی بالاخره در مشهد کاهش یافت؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) کارگران: در رقم سبد معیشت و مزد تجدیدنظر شود علت اصلی گرانی برنج چه بود؟ عرضه اولیه «مهرمام» در بازار بورس، سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) | چقدر نقدینگی نیاز است؟ ۳ روش برای استعلام کالابرگ الکترونیک تبیین برنامه تحول و مدل‌های کسب‌وکار سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران
سرخط خبرها

وزیر صمت: حضور خودرو‌های برقی در کشور آزمایشی است

  • کد خبر: ۱۹۹۴۰۲
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۲
وزیر صمت: حضور خودرو‌های برقی در کشور آزمایشی است
وزیر صمت گفت: باید ببینیم چه خودرو‌هایی با شرایط کشورمان سازگار است؛ در این راستا باید صبر و تحمل داشته باشیم و متناسب با اقلیم کشورمان خودروی برقی بسازیم.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی‌آبادی امروز (یکشنبه ۱۹ آذر) در آیین رونمایی از نخستین خودرو تمام برقی تولید داخل با پلاک ملّی اظهار داشت: امروز شاهد رونمایی از نخستین خودرو‌های برقی در تهران هستیم تا به ناوگان تاکسیرانی افزوده شود و از این هفته به بعد روند برقی‌شدن تاکسی‌ها در تهران و سراسر کشور آغاز خواهد شد.

وی افزود: تولید و ساخت خودرو‌های برقی یک ضرورت زیست‌محیطی است، زیرا سوخت فسیلی به اقتصاد کشور ضرر می‌زند؛ از این رو خودرو‌های برقی امکان تنوع سوخت از جمله انرژی سبز را برای ما میسر می‌کند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه حضور این خودرو‌های برقی در کشور به شکل آزمایشی است، گفت: باید ببینیم چه خودرو‌هایی با شرایط کشورمان سازگار است؛ در این راستا باید صبر و تحمل داشته باشیم و متناسب با اقلیم کشورمان خودرو برقی بسازیم.

وی تأکید کرد: خودروسازان باید متناسب با اقلیم و فرهنگ کشورمان خودرو‌های برقی تولید کنند، خودرو‌هایی که متناسب با مسیر‌های شیب‌دار و سرازیری باشد و تولید این خودرو‌ها فقط برگرفته از خودرو‌های برقی چینی نباشد.

علی‌آبادی با اشاره به اینکه تولید خودرو‌های برقی نیاز به پیوست فرهنگی دارد، گفت: با توجه به شتاب بالایی که این خودرو‌ها دارند نیاز به آموزش و پیوست فرهنگی دارد که در وزارت صمت تهیه شده است.

استفاده از خودرو‌های برقی موجب بهبود کیفیت ارائه خدمات شهری می‌شود

در این مراسم همچنین علیرضا زاکانی، شهردار تهران اظهار داشت: اراده دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور بر برقی‌سازی خودروهاست، در همین راستا نیز وزیر صمت اهتمام ویژه‌ای دارند و برقی‌سازی خودرو‌ها هم‌زمان با زیرساخت‌های لازم از شهر تهران آغاز شده است.

وی با اشاره به وضعیت نامطلوب هوای تهران در روز‌های گذشته خاطرنشان کرد: با رونمایی خودرو‌های برقی، گامی در راستای جداشدن از آلودگی هواست.

شهردار تهران با اشاره به موضوع زیست‌محیطی در تولید خودرو‌های برقی گفت: استفاده از این نوع خودرو‌ها منجر به کاهش آلودگی هوا و افزایش کیفیت ارائه خدمات شهری می‌شود، زیرا اکنون ۳۴درصد خدمات از حمل و نقل عمومی و ۶۶ درصد از خودرو‌های شخصی و تاکسی است.

وی ادامه‌داد: با اراده درست دولت سیزدهم شاهد هموار شدن مسیر برای ورود ده‌ها هزار خودرو و اتوبوس برقی در راستای هوشمندسازی شهر هستیم.

زاکانی ابراز امیدواری کرد برقی‌سازی خودرو‌ها مسیری برای تحول و ارائه خدمات به مردم در بستر زیست‌بوم شهر تهران و سپس در سراسر کشور باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->