مراسم قرائت دعای عرفه در مشهد همزمان با سراسر کشور برگزار شد+ فیلم دعای عرفه از کدام شبکه‌های تلویزیونی پخش می‌شود؟ مناجات عرفه؛ کلاس درس امام شهیدان (ع) در یادآوری نعمات الهی دعای عرفه مقدمه‌ای برای قربانی نفس در عید قربان | غفلت از عرفه، ازدست‌دادن فرصتی ناب مراسم باشکوه دعای عرفه در حرم امام‌رضا (ع) امروز ، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ساعت ۱۵:۳۰ ۵۲ زائر ایرانی در عربستان بستری شدند (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) اعمال مخصوص شب و روز عرفه پنج شب با امام(ره) | واکاوی ابعاد مغفول‌مانده یک رهبر تاریخ‌ساز در برنامه «رواق امام» ازدحام زائران کربلا در مرز مهران در آستانه روز عرفه + فیلم ۲۰ هزار لباس شیرخوارگان حسینی در حرم مطهر رضوی دوخته خواهد شد تولیت آستان قدس رضوی: ۳۶ سال زعامت رهبر معظم انقلاب، استمرار راه امام خمینی (ره) است انتشار برای اولین بار | دست نوشته شهید حاج قاسم سلیمانی درباره امام خمینی (ره) + عکس مردی که به وعده‌اش عمل کرد | روایت رئیس جمهور ونزوئلا از دیدار با شهید سلیمانی + عکس نشست تبیینی انتقال تجربه «پشت پرده» در مشهد برگزار شد| تمدن غرب در اختیار یهود+ فیلم بزرگداشت سالگرد ارتحال امام‌خمینی(ره) در بیش از هزار شهر و روستا‌های کشور | پوشش خبری برنامه توسط ۶ هزار خبرنگار حرم امام‌رضا(ع)، میزبان نمایشگاه «از نهضت تا رحلت» به‌مناسبت سالگرد ارتحال امام(ره) اعلام جزئیات اقامه نماز عید قربان در حرم امام‌رضا(ع)، جمعه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری مراسم دعای پرفیض عرفه ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان در حرم امام‌رضا(ع)، پنجشنبه (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: ارتباط با خانواده شهدا، قدرت مضاعفِ همه حرکت‌های نظام است تشریح ابعاد حج از دیدگاه امام خمینی(ره)
سرخط خبرها

گفتگو با قاری مشهدی، برگزیده رشته قرائت چهل‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم

  • کد خبر: ۱۹۹۵۱۷
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۵
گفتگو با قاری مشهدی، برگزیده رشته قرائت چهل‌وششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم
برترین‌های چهل‌وششمین دوره مسابقات سراسری در بخش آوایی معرفی شدند و امید حسینی‌نژاد از مشهد نیز جزو این برگزیده‌هاست.

امید حسینی‌نژاد در گفت‌‌وگو با شهرآرانیوز در خصوص مسابقات کشوری سازمان اوقاف و امور خیریه، اظهار کرد: چهل و ششمین دوره مسابقات کشوری اوقاف و امور خیریه در سال۱۴۰۲ در بجنورد برگزار شد که این‌ مسابقات انتخابی برای مسابقات بین‌المللی است. نفر اول به مسابقات بین‌المللی ایران، نفر دوم مالزی و به ترتیب برای اعزام مسابقات انتخاب می‌شوند.

وی افزود: سال ۸۴ در مسابقات کشوری اوقاف و امور خیریه در مقطع کمتر از ۱۶ سال شرکت و مقام اوّل را کسب کردم که پس از آن به مسابقات مراکش اعزام و موفق به کسب مقام سوم شدم. پس از آن سال ۹۵ در مقطع بزرگسالان در این مسابقات شرکت کردم و از سال ۹۶ موفق به کسب رتبه‌های مختلف شدم، همان سال در مسابقات اوقاف و امور خیریه که در ارومیه برگزار شد شرکت و به مسابقات ترکیه اعزام شدم.

این قاری برجسته مشهدی ادامه داد: همچنین در سال‌های ۹۷ و ۹۹ موفق به کسب مقام شدم که مسابقات در دوران اپیدمی کرونا اعزام بین‌المللی نداشت. در چهل‌وششمین دوره مسابقات اوقاف و امور خیریه توانستم رتبه چهارم را کسب کنم.

حسینی‌نژاد سطح مسابقات اوقاف و امور خیریه را بسیار بالا ارزیابی کرد و گفت: این مسابقات بالاترین سطح رقابت کشور است و تمام شرکت‌کنندگان از آمادگی درخور توجهی برخوردارند.

وی افزود: ۲۹ نفر در این دوره از رقابت‌ها شرکت کردند که هشت نفر به فینال راه یافتند.

این قاری برجسته مشهدی در نهایت گفت: حضور مردم در این مسابقات فوق‌العاده بود و حضور آنان بیش از ظرفیت محل مسابقات بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->