آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم تنش ترافیکی در خیابان شهدای سلامت مشهد | اینجا پارک دوبله ظاهراً ممنوع نیست! تلاش شبانه‌روزی سازمان عمران شهرداری مشهد برای اتمام ۵ کلان‌پروژه شاخص شهر سامان‌دهی املاک قولنامه‌ای در مشهد، گامی حیاتی در توسعه متوازن شهر اجرای آزمایشی طرح پیشگیری از بیماری با فناوری هوش مصنوعی در مشهد | افزایش پوشش بیمه ناباروری تا ۷۰ درصد در خراسان رضوی به نام مادر، به یاد پسر | روایتی از دیدار صمیمانه بانوان رسانه‌ای مشهد با مادر شهید آیت‌الله رئیسی واکنش پلیس به فعالیت اقتصادی بابک زنجانی کیفیت هوای مشهد همچنان در آستانه وضعیت هشدار (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره کوچه‌ای در خیابان هاشمی نژاد مشهد | سرگذشت باغی که کوچه شد جزئیات تعریض بزرگراه آزادی مشهد، حدفاصل بولوار سجاد تا میدان استقلال (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) میدان شهید کاوه مشهد چهارراه شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش ۳ برابری تولید آسفالت از سوی سازمان عمران شهرداری مشهد در سال ۱۴۰۳ سرمایه‌گذاری ۲۶‌هزار‌میلیاردی برای توسعه زیرساخت‌های مشاغل شهری مشهد
سرخط خبرها

آغاز طرح بسیج ملی شکست کرونا در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۱۹۹۹۸
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
آغاز طرح بسیج ملی شکست کرونا در خراسان رضوی
طرح بسیج ملی شکست کرونا در استان خراسان رضوی با مشارکت چهار هزار نیروی بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی قلیان معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حال حاضر یک هزار و ۴۰۰ واحد ارائه خدمات بهداشتی شامل خانه‌های بهداشت، مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌های بهداشتی و درمانی شهری و روستایی در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد دایر است.
وی افزود: در اجرای طرح بسیج ملی شکست کرونا با همکاری نیرو‌های بهداشتی مستقر در واحد‌های یاد شده در مرحله اول مردم نسبت به احتمال ابتلا به عفونت‌های حاد تنفسی و علائم مشکوک به کرونا غربالگری می‌شوند.
وی ادامه داد: در این راستا با مراجعه به پرونده الکترونیک سلامت و تماس با شهروندان در زمینه دارا بودن علائم مشکوک به کرونا از آنان سوال می‌شود و در صورت داشتن اینگونه علائم برای ارجاع به مراکز درمانی تحت بررسی و پیگیری قرار می‌گیرند.

هم اکنون حدود پنج میلیون نفر از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری استان خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شوند.

طرح بسیج ملی شکست کرونا با رهبری وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از صبح امروز در سراسر کشور آغاز شد.

براساس گزارش وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نتیجه آزمایش ۳۶ بیمار مشکوک به ابتلا به ویروس کرونا در استان خراسان رضوی مثبت اعلام شده است.

به گفته دکتر علی اصغر انجیدنی دبیر کمیته مراقبت و درمان بیماری کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد تاکنون هشت نفر در این استان به خاطر ابتلای به این ویروس جان باخته‌اند که ۶ نفر از این تعداد در حوزه زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد و دو نفر نیز در نیشابور بوده‌اند.
 
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->