بانک‌ها روز پنج‌شنبه (۱۴ فروردین ۱۴۰۴) فعال‌اند اعلام ساعت کاری ادارات از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ قیمت سکه از ۱۰۲ میلیون تومان عبور کرد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) افزایش مصرف بنزین در کشور | آیا بنزین گران می‌شود؟ مشهد، دومین مصرف‌کننده سوخت هوایی در کشور | افزایش جایگاه‌های عرضه سوخت در مشهد افزایش مصرف بنزین کشور به ۱۴۴ میلیون لیتر در نوروز ۱۴۰۴ بورس در آخرین روز کاری در تعطیلات نوروزی گل کاشت | رشد بیش از ۳۲ هزار واحدی شاخص کل (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) حداقل حقوق کارمندان در سال ۱۴۰۴ مشخص شد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دلار از نیمه کانال ۱۰۴ هزار تومان فراتر رفت نرخ طلا در مشهد کاهش یافت (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نظر هوش مصنوعی در خصوص اقتصاد ایران در سال ۱۴۰۴ موافقت بانک مرکزی با افزایش سقف وام مسکن افزایش ۵ درصدی مصرف بنزین در خراسان‌رضوی طی تعطیلات نوروزی تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت ارز و دلار (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش بینی بورس (یکشنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| بازار صعودی می‌ماند؟ برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در گلزار شهدای بهشت رضا‌(ع) مشهد مرحله دوم طرح کالابرگ الکترونیکی همزمان با عید فطر آغاز می‌شود (۹ فروردین ۱۴۰۴) مشهد دارنده نخستین گواهی «شهر دوستدار آب» ایران از یونسکو | تنش آبی همچنان در مشهد ادامه دارد قیمت بلیت پرواز تهران به مشهد در آستانه عید سعید فطر و روز طبیعت ۱۴۰۴ اعلام حمایت وزارت اقتصاد از بورس در ۱۴۰۴ وزیر نفت: مصرف روزانه بنزین در سفر‌های نوروزی ۸ درصد رشد داشته است زمان معاملات صندوق‌های طلا افزایش می‌یابد + جزئیات دردسرهای متری‌فروشی مسکن از عدم قانون تا نبود تضمین سکه از ۱۰۰ میلیون تومان عبور کرد (۹ فروردین ۱۴۰۴) تردید در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۹ فروردین ۱۴۰۴) احتمال تداوم اجرای طرح کالابرگ | استقبال ۵۴ میلیون ایرانی از کالابرگ الکترونیکی قیمت جهانی طلا در مدار صعود (۹ فروردین ۱۴۰۴) خبر مهم برای سهامداران | افزایش دامنه نوسان در دستور کار مدیران بورسی
سرخط خبرها

رئیس سازمان بورس: شهرداری‌ها صورت‌های مالی خود را در کُدال منتشر کنند

  • کد خبر: ۲۰۰۲۵۵
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
رئیس سازمان بورس: شهرداری‌ها صورت‌های مالی خود را در کُدال منتشر کنند
رئیس سازمان بورس با تاکید بر اینکه شهرداری‌ها صورت‌های مالی خود را در سامانه کُدال منتشر کنند، گفت: براساس قانون و به منظور ایجاد شفافیت باید صورت‌های مالی ارگان‌ها و نهاد‌های مالی را در سامانه کدال منتشر کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز مجید عشقی در اولین همایش نهضت تأمین مالی شهر که صبح امروز در سالن همایش‌های برج میلاد برگزار شد، اظهار کرد: در طول دو روز گذشته کارگاه‌های آموزشی در حوزه تامین مالی برگزار شد، امید می‌رود که این امر بتواند آغازی برای همکاری‌ها باشد.

وی افزود: تا سال ۲۰۵۰ بیش از ۷۰ درصد جمعیت در شهر‌ها متراکم خواهند شد که این مسئله می‌تواند مشکلاتی را به دنبال داشته باشد، لذا نیاز شهرداری‌ها به بحث روش‌های تامین مالی و همکاری‌های مردم بیش از پیش مطرح است، این موضوع تنها دغدغه کشور ما نیست، بلکه در تمام کشور‌ها این مسئله مطرح می‌شود.

رئیس سازمان بورس تصریح کرد: شهرداری‌ها از طریق منابع بودجه‌ای شهرداری‌ها، استقراض (تقریبا از حدود ۸۰۰ همت اوراق سررسید نشده بازار سرمایه تنها ۲۰ همت آن مربوط به شهرداری‌هاست که باتوجه به توانایی مالی آنها، این عدد قطعا قابل افزایش خواهد بود) و ابزار‌های مشارکتی منابع مالی، تامین مالی انجام می‌دهند.

عشقی گفت: در بازار سرمایه، مسیری را با همکاری شهرداری‌ها آغاز کردیم و در این سه روز نیز آموزش‌هایی را در این زمینه انجام دادیم، بانک شهر می‌تواند بازوی کمکی باشد. برای شهرداری‌ها نیز مجوز نهاد مالی مستقلی را صادر کردیم. انتظار داریم که بازو‌های مالی بتوانند اقدامات خوبی را در حوزه جمع‌آوری منابع مالی مردم انجام دهند.

وی اذعان داشت: براساس نظرسنجی‌ها، حوزه املاک همیشه سودآور بوده و ذائقه مردم به این سمت بوده، انتظار داریم که شهرداری‌ها در این حوزه پیشگام باشند. بحث انتشار اوراق مالی نیز در بازار سرمایه به طور کامل شکل گرفته که شهرداری‌ها می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.

رئیس سازمان بورس عنوان کرد: یکی از ایراداتی که مطرح می‌شود، بحث نرخ‌های بالای تامین مالی از طریق اوراق بدهی در بازار‌های مالی است. این مسئله در سطح جهان مطرح است و آمادگی لازم را برای تعدیل این نرخ‌ها داریم.

عشقی گفت: مجوز دومین صندوق املاک و مستغلات برای بانک شهر آغاز شده و طی چند روز آینده رونمایی خواهد شد. این صندوق‌ها می‌توانند منابع خرد را به منظور تامین منابع مالی برای پروژه‌ها جمع‌آوری کنند.

وی تصریح کرد: اوراق سلف یکی دیگر از ابزار‌هایی است که تا قبل از پایان سال از آن رونمایی می‌کنیم که این اوراق برای فروش متری مسکن است. این امر می‌تواند به سرمایه‌گذارانی که توانایی خرید کامل ملک را ندارند کمک کند. از نهاد‌های مالی شهری می‌خواهیم ما را در این راستا کمک کنند.

رئیس سازمان بورس بیان کرد: سال گذشته مجموع تسهیلات جدید سیستم بانکی ١٩٠٠ میلیارد تومان و در بازار سرمایه ۵۸۰ هزار میلیارد تومان بوده که این نشان از سهم ٣٠ درصدی بازار سرمایه بوده است که علت کاهش آن را می‌توان افزایش نرخ بهره بانکی دانست.

وی در رابطه با الزامات نهاد‌ها در بازار سرمایه، بیان کرد: براساس قانون و به منظور ایجاد شفافیت باید صورت‌های مالی ارگان‌ها و نهاد‌های مالی را در سامانه کدال منتشر کنیم؛ اما شهرداری‌ها همکاری لازم را در این بحث انجام ندادند. بحث الزام رعایت حاکمیت (در اجرای پروژه‌ها باید منافع تمام ذینفعان رعایت شود)، دارایی‌هایی که برای پروژه‌های مالی آورده می‌شود باید مشخص و شفاف باشد، زیرا با پروژه‌هایی مواجه بودیم که نقصان زیادی داشتند.

عشقی گفت: ارتقا تصویر شهرداری به عنوان یک مجموعه اقتصادی باید به درستی صورت گیرد که این نیازمند مدیریت درست است.

رئیس سازمان بورس گفت: انواع صندوق سرمایه‌گذاری را در بازار سرمایه داریم. سازمان بورس نیز باتوجه به ضرورت و نیاز شهر آماده است تا شهرداری‌ها را در اولویت قرار دهد، در صورت لزوم حاضر هستیم ابزار‌های جدیدی به منظور تصویب شورای شهر و شورای عالی بورس ارائه کنیم.

منبع: میزان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->