اوحدی: حقوق شهدای غیرنظامی در هیئت دولت تعیین تکلیف می‌شود تأکید رئیس بنیاد شهید بر مستندسازی دقیق از زندگی شهدای جنگ ۱۲ روزه افتتاح مشترک سامانه سجا بین ایران و عراق برای تسهیل تردد زائران رئیس ستاد اربعین عراق: تأمین امنیت زائران برای ما در اولویت قرار دارد افتتاحیه مدرسه دارالعلم در حرم امام‌رضا(ع) توقیف یک تریلی با راننده ۱۳ ساله شهادت ۳۴ دانش آموز ایرانی به دست رژیم کودک کش اسرائیل در جریان جنگ ۱۲ روزه + تصاویر و اسامی مشهد در آستانه میزبانی از جمعیت میلیونی زائران در دهه پایانی صفر ۱۴۰۴ | ثبت‌نام ۴۵۰ کاروان پیاده تا امروز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیام آیت‌الله سیستانی در پی فاجعه الکوت عراق استقبال از پیکر «سردار شهید غلامحسین غیب‌پرور» در فرودگاه شیراز (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گذر از مرز مهران در کمتر از ۵ ثانیه | همه چیز برای زائران اربعین مهیاست لزوم اجرای طرح ملی احیای پیوند قرآن و مسجد همایش بانوان زینبیِ عرب‌زبان در حرم امام‌رضا(ع) برگزار شد زائران اربعین در چه رده سنی نیاز به مجوز ندارند؟ پیکر مطهر شهید «سید حسن حسینی‌نژاد» در مشهد تشییع می‌شود + جزئیات افزایش تعداد متقاضیان حوزه علمیه خراسان نسبت به سال ۱۴۰۳ کتابخانه مرکزی حرم رضوی، میزبان نشریات با محور «کودک، فلسطین و محرم» رویداد ملی «ایران برنده بازی» با محوریت مقاومت، ۶ میلیون مخاطب را جذب کرد روایت عاشورا بر روی نمادین‌ترین سازه‌های شهری ایران ایوان و مناره عباسی حرم مطهر امام رضا(ع) مرمت شد
سرخط خبرها

همایش بین‌المللی «بانوی مقاومت» در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۲۰۰۴۴۸
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۷
همایش بین‌المللی «بانوی مقاومت» در مشهد برگزار شد
به مناسبت ایام سوگواری و عزاداری شهادت دخت نبی مکرم اسلام(س) همایش بین‌المللی بزرگداشت شهادت حضرت صدیقه طاهره(س) و تکریم «بانوان مقاومت» به همت مدیریت زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی در مشهد برگزار شد.
رضا نوایی
خبرنگار رضا نوایی

به گزارش شهرآرانیوز، مدیرزائران غیرایرانی آستان قدس رضوی، در این همایش که صبح امروز، ۲۵ آذرماه با حضور جمعی از زائران عرب و اردوزبان در سالن اجتماعات باب‌الجواد(ع) برگزار شد، هدف از برگزاری این همایش را بزرگداشت بانوانی که در راه اسلام و اعتقادات خود مقاومت و پایداری می‌کنند، ذکر کرد.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سیدمحمد ذوالفقاری با بیان اینکه حضرت فاطمه زهرا(س) پس از رحلت رسول الله(ص) در خطبه فدکیه فراز‌های نورانی و بسیار ارزشمندی را بیان فرمودند، تصریح کرد: حضرت در ابتدا پس از حمد و ثنای الهی فرمودند «گواهى می‌دهم که پدرم محمّد بنده و فرستاده اوست و خداوند او را به‌خاطر علمش به عواقب کارها، احاطه‏‌اش به حوادث زمان و شناسایى کاملش به وقوع مقدّرات برانگیخت.»

وی ادامه داد: حضرت در این خطبه در ابتدا به فدک اشاره کرده و آن را هدیه‌ای از جانب پدر ذکر کرده و با استدلال فرمودند که «غصب فدک کار اشتباهی بوده و غاصبان را به روز قیامت حواله کردند و خداوند را قاضی قرار دادند.»

مدیر زائران غیرایرانی آستان قدس رضوی در ادامه خاطرنشان کرد: حضرت همچنین در ادامه خطبه در مورد امیرالمومنین(ع) فرمودند «شما علی را کنار گذاشتید و به ایشان بی احترامی کردید، یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های علی آن است که ایشان معیار حق است و شجاعانه از حق دفاع می‌کند.»

وی تصریح کرد: امروزه در سراسر دنیا شاهد طوفان‌هایی هستیم که اساس خانواده را هدف قرار داده است، طوفان بی‌توجهی به پدر و مادرها، فساد در دنیا، گرسنگی اقشار ضعیف، ظلم به انسان‌های بی‌پناه، ظلم به مردم غزه و... که طی ماه‌های اخیرشاهد کودک‌کشی در غزه هستیم.

حجت‌الاسلام‌و‌المسلمین سیدمحمد ذوالفقاری با بیان این نکته که چند درصد از رسانه‌ها سیاستمدار و ملت و دنیا از این مردم حمایت کردند و نسبت به این ظلم عکس‌العمل نشان دادند؟ افزود: پیروان حضرت فاطمه زهرا(س) از زن و مرد در جای جای دنیا ایستاده‌اند و عقب‌نشینی نکرده‌اند، ما این درس را از حضرت زهرا(س) فرا گرفته‌ایم و مادران و خواهران شهدا به تأسی از حضرت سختی‌ها را تحمل کرده و تا پای جان ایستاده‌اند.

حقوقدان و فعال فرهنگی مقیم ایرلند نیز در ادامه این همایش گفت: زنان و کودکان بیشترین بار درگیری در جنایات اسرائیل در فلسطین و غزه را به دوش می‌کشند، آنان یا گروگان گرفته شده یا کشته می‌شوند.

طاهره‌سادات تبریزیان تصریح کرد: تجاوز مداوم اسرائیل به حقوق زنان فلسطین بی‌امان بوده و نگران‌کننده است.

وی ادامه داد: همه ما درد مردم و زنان و کودکان غزه را حس می‌کنیم و نباید به اتفاقات و جنایاتی که در آنجا رخ می‌دهد بی‌تفاوت باشیم، از همین رو جنایات اسرائیل باید محکوم و از زنان و کودکان غزه نیز  حمایت شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->