عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی: جذب صد درصدی اعتبارات عمرانی استان در سال ۱۴۰۴ محقق شد رئیس جمهور مصر: اراده صلح بر منطق جنگ پیروز شد هشدار وزیر دفاع ونزوئلا: نسبت به تهدید بی‌تفاوت نیستیم وزیر اطلاعات: طرح براندازی و تجزیه ایران شکست خورد
سرخط خبرها

رهبر کره شمالی: ۲۰۲۳ نقطه عطفی بزرگ در تقویت قدرت ما بود

  • کد خبر: ۲۰۲۴۳۳
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۱۵
رهبر کره شمالی: ۲۰۲۳ نقطه عطفی بزرگ در تقویت قدرت ما بود
کیم جونگ اون امروز (چهارشنبه) نشست اصلی حزب حاکم کره شمالی را آغاز کرد و قرار است تصمیمات مهمی را در حوزه سیاستگذاری سال جدید میلادی رونمایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، نهمین نشست عمومی هشتمین کمیته مرکزی حزب حاکم کارگران کره شمالی در سال ۲۰۲۳ و در حالی برگزار می‌شود که این کشور سیاست‌های اتمی خود را همچنان ادامه می‌دهد.

به نقل از خبرگزاری رویترز، این نشست که یک روز به طول می‌انجامد با حضور مقام‌های دولت و حزب کره شمالی است.

این نشست به منظور بحث و تصمیم‌گیری در مورد شش موضوع اصلی از جمله سیاست و بودجه سال جاری، بودجه پیشنهادی برای سال ۲۰۲۴ و تقویت رهبری حزب برگزار می‌شود.

در این نشست، کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی سال ۲۰۲۳ را سال «تغییرات بزرگ» خواند و پیشرفت‌های کشور را در زمینه‌های مختلف از جمله نظامی، اقتصادی، علمی و بهداشت عمومی تحسین کرد.

کیم جونگ اون گفت: سال ۲۰۲۳ که تقریباً به پایان رسیده، سالی بود که نقطه عطف بزرگ و مهمی برای توسعه، تقویت و نشان دادن قدرت کشور رقم زد.

وی همچنین گزارش دقیقی از شاخص‌های اقتصاد ملی و سیاست‌های حزب و دولت ارائه داد و توسعه تسلیحات جدید استراتژیک را به عنوان یک قدرت نظامی معرفی کرد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی نیز گزارش کرد، توسعه تسلیحات استراتژیک جدید از جمله ماهواره جاسوسی نیز که این کشور اخیرا در مدار قرار داده مورد بحث قرار گرفته‌است.

این خبرگزاری افزود: رهبر کره همچنین در این گزارش تغییرات و پیشرفت‌های جدید حاصل شده در عرصه‌های سیاسی، دفاعی و دیپلماسی را ارزیابی کرد. کیم جونگ اون در گزارش خود، سال ۲۰۲۳ را به عنوان یک نقطه عطف مهم، سال تغییرات بزرگ به معنای واقعی کلمه توصیف کرد که در مسیر شکوهمند توسعه جمهوری از نظر سازندگی و اصلاحات سوسیالیستی و نمایش قدرت دولت حرکت می‌کند.

اخیرا، تنش‌ها پس از آزمایش موشک جدید کره شمالی افزایش یافته و آمریکا، کره جنوبی و ژاپن این آزمایش را محکوم کرده و یک سیستم برای تشخیص و ارزیابی آزمایش‌های موشکی کره شمالی در زمان واقعی فعال کرده‌اند.

کیم جونگ اون اخیرا گفته بود که اگر دشمن کره شمالی را با سلاح اتمی تحریک کند، در انجام یک حمله هسته‌ای درنگ نخواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->