چهار نفر از حجاج خراسان رضوی بر اثر ایست قلبی جان باختند تعداد زائران ایرانی فوت شده در حج به ۱۷ نفر رسید | برای انتقال پیکر زائران فوت‌شده نامه‌نگاری شده است (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) نخستین بنای میدانی دائمی برای بزرگداشت غدیر در جهان اسلام در نجف افتتاح می‌شود تجهیز بقاع متبرکه برای ایجاد فضایی مناسب و جذاب برای زائران اربعین | سرویس‌دهی در اعتاب مقدسه رو به بهبود است فراخوان پویش ملی «غدیر به روایت همراه» ویژه دهه ولایت و امامت منتشر شد رشد جمعیت در میان مسلمانان سالانه به ۲ درصد می‌رسد صدور ویزای حج عمره از سر گرفته شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) برگزاری ویژه‌برنامه دهه ولایت ۱۴۰۴ در بیش از ۱۰۰ بقعه متبرکه خراسان رضوی فراغت تابستان، فصل نسل‌سازی برگزاری عید غدیر به سبک اهل بیت(ع) | یک راهنمای عملی برای داشتن یک عید ماندگار روایت‌های تصویری طلبه‌ها از شوق زیارت | گزارشی از نمایشگاه عکس «در مدار شوق» در مشهد برگزاری همایش بین‌المللی «غدیر و مقاومت» در مشهد | میزبانی از علمای مقاومت و نخبگان حوزه و دانشگاه برنامه‌های سلسله‌جشن‌های دهه ولایت و امامت ۱۴۰۴ در حرم امام‌رضا(ع) اعلام شد جوان ۲۴ساله روسی در حرم امام‌رضا(ع) مسلمان شد اهدای پرچم متبرک حرم حضرت علی (ع) به آستان قدس رضوی ثبت بالاترین آمار اعزام زائران حج ۱۴۰۴ در فرودگاه مشهد معاون قرآن و عترت وزیر فرهنگ: نیازمند تحول در حوزه فعالیت‌های قرآنی هستیم | مؤسسات قرآنی موازی‌کاری نکنند بازگشت کاروان حجاج ایثارگر در ۲۳ خرداد۱۴۰۴ | تدابیر لازم برای رفاه حال جانبازان از ابتدا تا پایان سفر نقش محوری هوش مصنوعی و پهپاد‌ها در مدیریت و ایجاد امنیت حج ۱۴۰۴ شرکت آبفای خراسان جنوبی آماده تأمین آب برای زائران اربعین ۱۴۰۴ باشد
سرخط خبرها

شرایط پیش ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام شد

  • کد خبر: ۲۰۳۴۴۷
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۱۵
شرایط پیش ثبت‌نام حج تمتع ۱۴۰۳ اعلام شد
سازمان حج و زیارت در اطلاعیه‌ای شرایط و زمان‌بندی پیش ثبت‌‎نام حج تمتع ۱۴۰۳ را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، سازمان حج و زیارت درخصوص پیش ثبت‌نام از متقاضیان اعزام به حج تمتع سال ۱۴۰۳ اطلاعیه صادر کرد که در متن آن آمده است:

به لطف خداوند متعال، توسل به پیامبر اکرم (صل الله علیه و آله و سلم) و ائمه معصومین (علیهم‌السلام)، بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده توسط سازمان حج و زیارت، مقرر است پیش ثبت‌نام (ثبت نام مقدماتی) از متقاضیان اعزام به حج تمتع سال‌۱۴۰۳ از روز جمعه ۱۵ دی با توجه به موارد ذیل آغاز شود.

الف- زمان‌بندی پیش ثبت‌نام بر اساس تاریخ ودیعه گذاری:

ب- نحوه مراجعه و ثبت‌نام متقاضیان:

پیش ثبت‌نام از افراد دارای اولویت تشرف به حج تمتع سال ۱۴۰۳ با مراجعه واجدین شرایط به سامانه: https://reserve.haj.ir و به‌صورت غیرحضوری قابل انجام است؛ همانگونه که در «بند الف» اشاره شده است، متقاضیان می‌باید با مراجعه به سامانه یاد شده، نسبت به تکمیل و به‌روزرسانی اطلاعات خود و اخذ کد رهگیری اقدام کنند.

ج- مبلغ واریزی:

در این مرحله کلیه متقاضیان اعزام به حج تمتع سال ۱۴۰۳ می‌باید مبلغ ۱.۴۰۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال معادل یکصد و چهل میلیون تومان (با احتساب مبلغ قبض ثبت نام اولیه و سود متعلقه به آن) و از طریق درگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت پرداخت کنند. بدیهی است باقیمانده هزینه سفر (که بر مبنای هزینه‌های ارزی و ریالی محاسبه می‌شود) هنگام ثبت نام قطعی افراد در کاروان‌های اعزامی، که متعاقباً اعلام خواهد شد، دریافت می‌شود.

تبصره: افرادی که در کاروان‌های حج سال ۱۳۹۹ نام‌نویسی و وجوه مربوطه را واریز کرده، ولیکن به دلیل لغو سفر حج در آن سال و سال‌‍های پس از آن موفق به تشرف نشده و تاکنون نیز انصراف نداده‌اند، نیازی به انجام پیش ثبت نام نداشته و همزمان با اعلام ثبت نام قطعی، به صورت مستقیم امکان نام‌نویسی در کاروان‌ها را خواهند داشت.

د- نکات قابل توجه:

پس از اعلام کاروان ها، افرادی امکان ثبت نام قطعی در گروه‌های اعزامی به حج سال ۱۴۰۳ را خواهند داشت که اقدام به پیش ثبت‌نام کرده باشند. (به استثناء ثبت نامی‌های ۱۳۹۹)

انتخاب و ثبت‌نام در کاروان‌هایی امکان پذیر خواهد بود که با اطلاعات کامل و به‌روزشده فرد متقاضی در سامانه http://reserve.haj.ir از حیث استان، شهرستان محل اعزام و سایر اطلاعات درج شده در سامانه تکمیل اطلاعات، مطابقت داشته باشد.

چنانچه متقاضی پس از اعلام سازمان مبنی بر مراجعه به کاروان‌های اعلامی برای ثبت نام قطعی مراجعه نداشته باشد، منصرف شناخته شده و وجوه واریزی به حساب وی، مسترد می‌گردد.

به فضل پروردگار متعال، عملیات اعزام کاروا‌های حج تمتع، از اوایل ماه ذی‌القعده (دهه سوم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳) آغاز و با پایان ماه ذی الحجه و اوایل ماه محرم ۱۴۴۶ (نیمه دوم تیرماه ۱۴۰۳) خاتمه خواهد یافت.

متقاضیان اعزام برای سفر حج تمتع سال ۱۴۰۳ می‌بایست دارای گذرنامه حداقل با تاریخ اعتبار۱۴۰۳/۰۹/۲۰ باشند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->