روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عبدالملک الحوثی: کشورهای اسلامی از حمله اسرائیل به قطر درس بگیرند | نسل‌کشی در غزه با بمب‌های آمریکا، انگلیس و آلمان صورت می‌گیرد اجساد نظامیان کشته شده میان روسیه و اوکراین مبادله شدند+ فیلم گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی پرونده هسته‌ای ایران، محور رایزنی تلفنی عبدالعاطی و ویتکاف تقوی‌نژاد: بازطراحی ساختار سازمانی از مهم‌ترین اهداف کوچک‌سازی دولت است آینده نظام بازنشستگی در گرو تجمیع ساختارها و اصلاح بنگاه‌داری زیان‌ده جلسه فوق العاده هیئت دولت تشکیل شد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) سراج: سیاسی کاری شورای حقوق بشر کار اشتباهی است
سرخط خبرها

حدادی: تفکر حاج‌قاسم مقابله با دشمن بدون ترس و وحشت بود

  • کد خبر: ۲۰۳۵۹۹
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۳۹
حدادی: تفکر حاج‌قاسم مقابله با دشمن بدون ترس و وحشت بود
یک عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس شورای اسلامی گفت: تفکر حاج قاسم حرکت به سمت مقابله با دشمن بدون ترس و وحشت همراه با شجاعت و تدبیر بود.

به گزارش شهرآرانیوز، علی حدادی ضمن گرامیداشت فرا رسیدن سالگرد شهادت حاج قاسم سلیمانی، بیان کرد: حرکتی که سردار دل‌ها انجام داد با اعتقاد و باور به نکته اصلی بود که حضرت آقا در حرم مطهر امام راحل اشاره کردند، رهبر انقلاب فرمودند پیروزی محصول سه باور است؛ خداباوری، مردم باوری و ما می‌توانیم. شهید سلیمانی نیز با اعتقاد به این سه مولفه گام برمی‌داشت.

وی در ادامه اظهار کرد: حاج قاسم حقیقتا باورش بر این بود که بر خدا توکل کند و توکل بر خداوند را همیشه داشت. با این اعتقاد و باور برای مردم ایستاد و حرکت کرد. در راستای تقویت محور مقاومت گام بزرگی برداشت، حاج قاسم در مناطق مختلف از جمله عراق و سوریه که مورد تهاجم رژیم صهیونیستی با شراکت آمریکا بود، حضور پیدا می‌کرد.

نماینده مردم طالقان، ساوجبلاغ، نظر آباد و چهارباغ در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: تعبیر ویژه‌ای که حاج قاسم داشت این بود که جمهوری اسلامی حرم است؛ این نکته اساسی است که نشان می‌دهد حاج قاسم همواره با اعتقاد و باور حرکت می‌کرد. حاج قاسم همواره تاکید داشت که تهدید‌ها باید به فرصت تبدیل شود. دشمن همیشه دسیسه و توطئه داشته و دارد، هر تهدیدی را می‌توان به فرصت تبدیل کرد.

وی در ادامه با بیان اینکه حاج قاسم باور داشت هر کاری که تمام می‌شود، نباید ایستادگی و توقف داشت و باید بلافاصله کار بعدی را شروع کرد، گفت: حاج قاسم دیداری با آقای حاتمی کیا در هنگام ساخت فیلم به وقت شام داشتند، آنجا به همین نکته اشاره کردند که این کار تازه شروع شده است وقتی تمام شد کار دیگری باید شروع شود.

این عضو کمیسیون امور داخلی ادامه داد: اعتقاد حاج قاسم سلیمانی یک باوری بود که بر اساس آن در نقاط مختلف سوریه علیه داعشی که دست پرورده نظام سلطه و مورد حمایت کامل رژیم صهیونیستی بود، جنگید. علی رغم اینکه تمام تلاش خود را انجام داد و داعش نقاطی از سوریه را تصرف کرد، اما حاج قاسم با آن اعتقاد و باور و همچنین با بسیج مردمی در سوریه توانست کشوری را که ۸۶ درصد آن اشغال شده بود، نجات دهد.

وی افزود: حاج قاسم با اعتقاد تمام و با تلاش حرکت کرد. تمام تلاش دشمن این بود که به محور مقاومت ضربه بزند، اما طراحی حاج قاسم، یک طراحی الهی و یک نقشه راه ویژه‌ای بود که داعش و عوامل نظام سلطه را شکست داد. تفکر حاج قاسم، تفکر مقاومت با اعتقاد و باور بود. تفکر حاج قاسم حرکت به سمت مقابله با دشمن بدون ترس و وحشت و با شجاعت و تدبیر بود.

این نماینده مجلس گفت: امروز پرچم نظام جمهوری اسلامی ایران به برکت خون همه شهدا به ویژه شهدای دوران دفاع مقدس و شهدای مدافع حرم با فرماندهی حاج قاسم سلیمانی و سایر سرداران بزرگ در دنیا برافراشته شده است.

حدادی در پایان بیان کرد: در آستانه سالروز شهادت حاج قاسم، شاهد ترور سید رضی موسوی از سرداران پرتلاش و با اعتقاد جبهه مقاومت بودیم. این خون‌ها جبهه مقاومت را به پیروزی بزرگ می‌رساند. این خون‌ها شکست بدون تردید رژیم غاصب صهیونیستی را رقم می‌زند و قطعا پاسخ دندان شکن به رژیم غاصب داده خواهد شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->