افزایش قیمت داروی راپامیون صحت ندارد واکنش پلیس به حادثه پیست اتومبیلرانی ورزشگاه آزادی حادثه هولناک در پیست آزادی | برخورد خودروی مسابقه با عکاس و فیلمبردار + فیلم تصادف زنجیره‌ای در جاده شاندیز| یک تن کشته و ۴ نفر مصدوم شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۷۶۰ متهم به سرقت و معتاد متجاهر در مشهد دستگیر شدند (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید استاندار خراسان رضوی بر گسترش نهضت عدالت آموزشی بدون تشریفات ۲۵ مصدوم در پی آتش سوزی یک کارخانه در شهرک صنعتی توس مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: امروز شاهنامه متنی برای یکایک شهروندان جهان است پلنگ زخمی البرز تلف شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون حمایت از خانواده مجلس: باید به سمت ترویج داشتن فرزند سوم و چهارم حرکت کنیم مهم‌ترین چالش‌های پیش روی صنعت گیاهان دارویی استاندار خراسان رضوی بر ضرورت حمایت از خانواده‌ها در طرح جوانی جمعیت تأکید کرد آیا گوش‌ها هم آلرژی می‌گیرند؟ خوراکی‌هایی که باعث افزایش اشتها و پرخوری می شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | احتمال بارش باران در مشهد طی فردا رئیس ستاد ملی جمعیت کشور: کمک مالی به خانواده‌ها در سال اول زندگی نوزادان، مشوقی برای افزایش نرخ فرزندآوری است وزیر بهداشت تأکید کرد: جوانی جمعیت، نیازمند عزم ملی و همکاری بین‌دستگاهی است صدور مجوز استخدام ۸۵ هزار نفر در آموزش و پرورش| در حوزه آیین‌نامه ارتقای رتبه‌بندی معلمان تا هفته آینده نتایج مثبتی حاصل می‌شود (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس: مجلس تمام‌قد در حمایت از خانواده و فرزندآوری ایستاده است برگزاری دومین همایش رویش امید در مشهد | جمعیت و فرزندآوری، مهم‌ترین رکن در تحقق ایران قوی است پیش‌بینی رگبار باران و وقوع رعدوبرق در ۱۷ استان طی امروز و فردا (۲۵ و ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم نسل ماهیان سفید خزری در معرض نابودی است راه‌اندازی سامانه‌ای جدید برای گزارش تخلفات پزشکی ۱۰۵ هزار زوج نابارور در کشور درمان شدند شوک در دادگاه کیفری خراسان رضوی؛ فاش شدن جزئیات قتل ناموسی با نقشه‌ای شیطانی در خانه وحشت هتل‌های پنج‌ستاره جدید در مشهد احداث می‌شوند | افزایش ظرفیت اسکان پنج‌ستاره زائران تا پایان سال ۱۴۰۴ خانه‌مسافر‌ها در کمتر از ۷ روز رسمی می‌شوند | راه‌اندازی دبیرخانه دائمی شورای راهبردی گوهرسنگ‌ها در مشهد کشف ۱۵ قطعه چکاوک وحشی در مرز دوغارون تایباد سرقت موتورسیکلت در مشهد مقابل چشمان حیرت‌زده مالک!
سرخط خبرها

آخرین وضعیت ثبت‌نام در کاروان‌های حج (۱۹ دی ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۵۰۹۱
  • ۱۹ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۵۸
آخرین وضعیت ثبت‌نام در کاروان‌های حج (۱۹ دی ۱۴۰۲)
ثبت‌نام در کاروان‌های حج از میان اولویت‌های فراخوانده‌شده همچنان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، ثبت‌نام در کاروان‌های حج تمتع از صبح جمعه ۱۵ دی‌ماه آغاز شد. بنابر اعلام سازمان حج و زیارت، سهمیه زائران برای سال ۱۴۰۳ حدود ۸۲ هزار و ۵۰۰ نفر تعیین شده است. سازمان حج و زیارت ودیعه‌گذاران حج را در سه مرحله فراخوانده است؛ نخست افرادی که تا ۲۹ اسفند ۱۳۸۵ ودیعه‌گذاری کرده‌اند، در مرحله دوم ودیعه‌گذاران حج تا ۳۱ اردیبهشت ۱۳۸۶ و در مرحله سوم ودیعه‌گذاران تا ۳۱ تیرماه ۱۳۸۶. طبق گزارش آماری مهران فرشید ـ مدیرکل دفتر طرح، برنامه، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت ـ به ایسنا، تا این مرحله و از میان اولویت‌های اعلام‌شده، حدود ۷ هزار و ۴۸۰ نفر در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۳ ثبت‌نام کرده‌اند. از این تعداد حدود ۳ هزار و ۴۶۱ نفر مرد و ۴ هزار و ۱۹ نفر خانم هستند.

فرشید اظهار کرد: این مرحله، پیش ثبت‌نام کاروان‌های حج است که زائران باید اطلاعات خود را در سامانه reserve.haj.ir تکمیل، کاروان مورد نظر را انتخاب و هزینه آن را که علی‌الحساب ۱۴۰ میلیون تومان است، پرداخت کنند، که آن ۷ هزار و ۴۸۰ نفر تمام این مراحل را انجام داده‌اند و ثبت‌نام آن‌ها کامل شده است.

این مقام مسئول در سازمان حج و زیارت یادآور شد: براساس آخرین اطلاعیه منتشرشده درباره حج ۱۴۰۳، اولویت‌های حج تمتع در سه مرحله فراخوانده شده‌اند که تا روز هفدهم دی‌ماه نوبت با ودیعه‌گذاران حج تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۳۸۶ و ماقبل از آن بود. در روز ۲۰ دی‌ماه نیز نوبت ودیعه‌گذاران حج تا ۳۱ تیرماه ۱۳۸۶ است. در صورتی‌که کاروان‌ها خالی بماند، همانطور که در اطلاعیه سازمان حج و زیارت آمده است، ودیعه‌گذاران حج از اول مردادماه ۱۳۸۶ به صورت روزشمار فراخوانده خواهند شد تا ظرفیت کاروان‌ها تکمیل شود.

فرشید درباره روند ثبت‌نام در کاروان‌های حج تمتع گفت: با توجه به این‌که ودیعه‌گذارن حج تمتع، مدت زمانی طولانی در انتظار بودند و بیشتر آن‌ها مستطیع هستند، روند مراجعه و ثبت‌نام مطابق اولویت‌های اعلام‌شده، به صورت عادی درحال انجام است و ثبت‌نام در سامانه تا کنون بدون مشکل بوده است.

مدیرکل دفتر طرح، برنامه، فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی سازمان حج و زیارت همچنین به ودیعه‌گذاران حج تمتع که اولویت آن‌ها فراخوانده شده است، توصیه کرد در زمان مقرر که اولویت آن‌ها اعلام شده است، اقدام کرده و اطلاعات خود را در سامانه https://reserve.haj.ir تکمیل کرده تا بر آن اساس، اقدامات بعدی را برای ثبت‌نام در کاروان مدنظر انجام دهند.

سازمان حج و زیارت پیش‌تر در اطلاعیه‌ای اعلام کرده بود افرادی که در کاروان‌های حج سال ۱۳۹۹ نام‌نویسی و وجوه مربوط را واریز کرده‌اند، ولی به دلیل لغو سفر حج در آن سال و سال‌های پس از آن موفق به تشرف نشده و تاکنون نیز انصراف نداده‌اند، نیازی به انجام پیش ثبت‌نام نداشته و همزمان با اعلام ثبت‌نام قطعی، به‌صورت مستقیم امکان نام‌نویسی در کاروان‌ها را خواهند داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->