توضیحات قوه قضائیه درباره آخرین وضعیت پرونده کرسنت و حساب بانکی بابک زنجانی در مالزی سقوط مرگبار کارگر جوان از ساختمان در حال احداث مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) دستگیری ۲۵۹ معتاد و مواد فروش در مشهد در هفته فراجا (مهر ۱۴۰۴) لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد!
سرخط خبرها

باند قاچاق سوخت با بیش از ۱۳۳ میلیون لیتر سوخت شناسایی و منهدم شد

  • کد خبر: ۲۰۵۶۳۶
  • ۲۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۱
باند قاچاق سوخت با بیش از ۱۳۳ میلیون لیتر سوخت شناسایی و منهدم شد
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا از انهدام باند قاچاق فرآورده های نفتی با ۱۳۳ میلیون لیترسوخت قاچاق خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سردار حسین رحیمی با اشاره به شناسایی و دستگیری اعضای یک شبکه قاچاق فرآورده های نفتی، عنوان کرد: کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی با کار اطلاعاتی موفق شدند که اعضای این شبکه را که در قالب یک شرکت اقدامات مجرمانه انجام می دادند و بیشتر در استان های خراسان رضوی، تهران و مرکزی فعالیت داشتند، شناسایی و دستگیر کنند.

وی با اشاره به کشف ۳.۵ میلیون لیتر سوخت قاچاق از این شبکه و اینکه برابر اسناد و مدارک موجود مشخص شد که اعضا این باند تا کنون بیش از ۱۳۰ میلیون لیتر فرآورده های نفتی (به عنوان مال از دست رفته ) را قاچاق کرده اند، افزود: در این رابطه و با توجه به حجم گسترده اقدامات مجرمانه ۳۰ نفر از اعضای این باند دستگیر و تاکنون از ۷۰ نفر که به طور مستقیم و یا به عنوان رابط در این موضوع دست داشته اند تحقیقات لازم به عمل آمده است.

سردار رحیمی خاطر نشان کرد: در حال حاضر کلیه اموال منقول و غیر منقول و حساب های بانکی متهمان اصلی این پرونده شناسایی و مسدود شده است.

براساس گزارش پایگاه خبری پلیس، رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه همراهی و همکاری مردم می تواند پلیس را در برخورد بهتر و سریعتر با مجرمان و مفسدان اقتصادی یاری رساند، خاطر نشان کرد: هموطنان می توانند اخبار و اطلاعات خود در زمینه جرایم و مفاسد اقتصادی را باسامانه ۰۹۶۳۰۰ پلیس امنیت اقتصادی فراجا درمیان بگذارند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->